Followers

Tuesday 21 August 2012

21 08 2012




A oferi daruri ca cle pe care voi le veti primiti odata ce aranjamente corespunzatoare pot fi create si mentinute corespunzator pentru a avea un mediu de lucru corespunzator, care sa ofere siguranta, coesiune si eficienta sunt daruri care vor fi prezentate voua deoarece voi ati ajuns sa le meritati. Nu exista nici o alta cale sau motiv pentru care asemenea daruri sunt prezentate lumii voastre si oamenilor vostri. Noi, Federatia Galactica a Luminii, monitorizam lumi, progresul lor si constiintele lor si decidem daca noi simtim ca a sosit timpul de a le aduce aceste daruri acestora. Aceasta decizie se bazeaza pe cativa factori si noi ii vom discuta pe acestia acum.


Primul factor ar fi daca oamenii unei lumi sunt pregatiti pentru unele dintre darurile care, in cele mai multe cazuri, au de a face cu unele tehnologii foarte avansate. Noi nu putem, desigur, sa oferim daruri de tehnologii avansate unei lumi care se afla inca in plina dezvoltare agricola sau in orice alta perioada a dezvoltarii ei in care ea inca nu a atins o era tehnologica. Lumea voastra, desigur, a intalnit acest standard si de fapt voi ati atins acest standard cu ceva ani in urma, totusi, exista unele anumite alte standarde pe care lumea si oamenii vostri nu le-au intalnit. Unul dintre aceste este fructul razboiului. O civilizatie trebuie sa ne demonstreze ca au atins un punct in istoria lor in care nu mai doreste sa se razboiasca, in care ea nu mai sustine razboiul, in care ea nu mai simte ca vilenta si varsarea de sange inca mai este o modalitate de a rezolva orice problema.

Noi simtim ca exista aceia din  lumea voastra care au atins acest nivel de intelegere, desi noi vom spune ca aceasta intelegere cu siguranta nu este una unanima in cadrul civilizatiei voastre, pentru ca mai sunt inca multi dintre voi care cred ca viloenta si razboiul este un raspuns care poate rezolva unele si chiar multe dintre problemele voastre actuale. Aceasta este ingrijorator, pentru ca noi nu putem permite tehnologiilor noastre, care in multe cazuri, sunt foarte avansate, sa ajunga pe maini gresite, sa fie aplicate sau covertite in arme de razboi si de distrugere si ele pot fi folosite pentru a se castiga putere si control, desi acesta nu este motivul pentru care aceste tehnologii au fost proiectate, aceasta nu este ceea pentru ce noi le folosim si aceasta nu este scopul pentru care noi impartasim aceste daruri cu voi.

Acesta este unul dintre aspectele mai serioase pe care organizatia noastra l-a luat in considerare si pentru care s-a pregatit. Noi vom retrage imediat, deoarece trebuie sa facem aceasta, aceste tehnologii de la cei carora le-au fost inmanate dintre voi, daca oricati dintre oamenii vostri vor incepe sa o demonteze, sa o reproduca, sa o manipuleze sau sa o foloseasca in orice fel pentru razboi, pentru violenta, pentru distrugere, pentru a-i ameninta pe altii, pentru a rani pe alte persoane sau pentru a lovi in orice fel pe altii, pentru a-I manipula sau pentru a incerca sacontroleze o alta fiinta umana sau, la fel de bine, orice creatura vie de pe planeta voastra. Este aceasta inteles, dragule? Noi dorim sa facem aceasta absolut clar, atat cat putem si anume ca tolera nici pentru un moment nici un nivel de folosire necorespunzatoare a oricaruia dintre echipamentele sau tehnologiile avansate pe care vi le prezentam ca si daruri, sau oricare dintre tehnologiile pe care noi le putem avea, pe care noi la acest moment noi nu suntem pregatiti sa le impartasim cu voi. Noi simtim ca ne-am facut clar intelesi asupra acestui subiect si noi nu putem sa ne facem mai clari decat atat, deci vom trece mai departe.

Fiti acum constienti ca proiectele pe care noi le-am discutat cu voi, macar in parte, vor incepe acum sa demareze. Nu numarati, dragi prieteni, minutele sau orele sau nici macar zilele pana ce ele vor incepe, cand ele vor fi incheiate sau cand serviciile voastre vor fi cerute spre a ajuta in aceste proiecte. Noi avem o programare foarte completa si toate proiectele noi simtim ca au alocat o perioada suficienta pentru implementarea si realizarea lor cu succes, incepand cu proiectul numarul unu, care va fi construirea catorva faleze chiar lungi in largul coastei care apartine catorva mase de uscat a planetei voastre.

Noi am ajuns la un numar adecvat al celor din lumea voastra, care noi simtim ca ar complementa echipele noastre, acelea care vor duce la indeplinire acest foarte important proiect. voi toti aceia care veti lua parte la acest proiect initial ati fost contactati de catre noi si ati primit instructiunile voastre. Atat este suficient sa fie spus despre aceasta. Noi nu dorim ca voi sa dezvaluiti in nici un fel in cadrul comunitatiilor voastre online, prin intermediul telefoanelor, prin scrisori sau chiar prin discutii fata in fata in nici un fel planurile pe care voi le-ati facut cu noi. Ne-am facut cu claritate intelesi despre acest subiect? Asa dupa cum am spus, securitatea si siguranta sunt de o importanta imensa si totul incepe cu voi si cu abilitatea voastra de a urma la litera liniile de ghidare si politicile de siguranta si securitate pe care vi le-am transmis.

Vor fi multe alte proiecte disponibile pentru aceia dintre voi care nu ati fost contactati pentru acest proiect initial. Sa nu va simtiti nici macar pentru un moment dezamagiti, uitati sau neglijati pentru faptul ca voi nu ati fost selectati pentru acest proiect, care nu este decat primul proiect dintr-o lunga lista de poiecte. Seviciile voastre sunt foarte necesare si ele vor fi foarte apreciate in alte directii, iar voi este posibil sa fiti chiar mai fericiti si sa va simtiti mai in largul vostru cu unele dintre celelalte proiecte, pe care noi le vom incepe in curand cu voi. Proiectul falezelor, desi amplu in ceea ce el realizeaza, el este un proiect mic in ceea ce proveste numarul de oameni de care este nevoie pentru a fi indeplinit. Aceasta va fi situatia unora dintre proiectele noastre, insa nu pentru toate, deoarece unele dintre proiectele pe care noi le-am pregatit necesita chiar un mare numar de oameni, iar noi vom ‘intervieva’, daca doriti si vom lasa un semn ‘atarnat de usa voastra’ pentru aceste posturi foarte curand in zilele care vor urma.

Nu va temeti ca voi nu veti primi comunicarile noastre telepatice, pentru ca noi vom gasi cai pentru voi toti, fie ca sunteti sau nu capabili sa primiti comunicatiile noastre telepatice, veti gasi un plasament cel putin in unul dintre proiectele noastre. Voi puteti fi siguri de aceasta, ca daca voi doriti sa lucrati cu noi si daca noi simtim ca ati fi o adaugire pozitiva echipei noastre, atunci voi veti lucra cu noi. Aceasta este promisiunea noastra facuta pentru voi, iar asa dupa cum am spus, atunci cand noi facem promisiuni, noi ni le pastram. Noi nu suntem dintre cei care isi incalca promisiunile, dupa cum unii din lumea voastra cred in mod gresit. Atunca cand noi va spunem ca noi vom incepe acest sau acel proiect in curand, noi folosim expresia ‘in curand’ pentru ca pur si simplu nu exista nici o alta definitie, explicatie sau metafora cu care noi sa venim pentru a va permite sa intelegeti ca nu se va petrece astazi, dar poate maine va fi ziua in care vom incepe unul dintre aceste proiecte. Intelegeti voi ca nu putem spune decat curand, pentru ca noi nu avem o data stabilita pentru voi, pentru ca ce altceva am putea sa va spunem pentru a va permite sa intelegeti ca nu va fi vorba despre o perioada foarte lunga de ordinul anilor, ci va fi undeva in perioada urmatoare si care este de ordinul saptamanilor si lunilor? Sunteti de acord ca expresia ‘in curand’ este un adverb adecvat de folosit pentru a exprima acest interval de timp? Noi cu siguranta consideram ca acesta ofera o descriere adecvata si corecta si noi am dori sa vedem unele dintre comentariile voastre astazi in legatura cu acest subiect.

Una dintre plangerile cele mai mari legate de munca noastra aici in lumea voastra este ca noi folosim termenul ‘in curand’ adesea si ca nimic nu realizam nimic. Realizam. Noi muncim cu sarguinta in fiecare dintre zi si noapte pentru a indeplini aceste sarcini, pe care noi vi le-am descris sumar. Noi nu ne luam zile libere, noi nu ne luam vacante, noi aducem oamenii necesari la statiile de lucru atunci cand ni se cere si incheiem fiecare schimb de lucru muncind din greu de-a lungul orelor pe care le realizam. Ce altceva am putea face, altceva decat ceea ce facem, va intrebam? Noi nu putem realiza anumite sarcini, pe care asteptam sa le faca oamenii vostri. Aceasta a fost o parte din intelegerea la care am ajuns cu Creatorul nostru si al vostru de asemenea, ca va depinde de voi, oamenii planetei Pamant, sa duceti la indeplinire anumite sarcini inainte ca noi sa putem interveni si sa va ajutam cu altele.

La acest moment, noi inca asteptam ca aliatii vostri pamanteni care raspund de arestarea membrilor cabalei voastre criminale sa isi duca la indeplinire sarcinile lor. Ei de asemenea mucesc cu sarguinta zi si noapte. Ei de asemenea nu au zile libere si nu au vacante. Ei muncesc foarte intens in caldura soarelui torid al verii si isi risca vietile zi de zi pentru literalmente libertatea oamenilor vostri. Libertatea va fi castigata, aceasta este ceea ce noi vedem, aceasta este ceea ce noi credem cu fermitate. Ea va fi a voastra. Ea va fi facuta, dupa cum a fost decretat de catre creatorul vostru, care este Creatorul nostru. Aveti incredere. Fiti mereu increzatori in semenii vostri umani si in fratii si surorile voastre din organizatia noastra si din altele ca si ea, pentru ca noi cu totii lucram pentru aceleasi teluri. Noi cu totii dorim acelasi lucru, libertatea oamenilor de pe Pamant si o noua zi a prosperitatii si o recomensa pentru toata munca si truda voastra intensa.

Noi suntem aliatii vostri in aceasta campanie. Noi suntem Federatia Galactica a Luminii.







Asa cum a fost primit prin Greg Giles

http://ascensionearth2012.blogspot.com English           http://spanishgreggiles.blogspot.com Spanish           http://brazilgreggiles.blogspot.com Brazil               http://bulgariangg.blogspot.com Bulgarian    http://coratiangreggiles.blogspot.com                        Croatian           http://dutchgreggiles.blogspot.com Dutch             http://germangreggiles.blogspot.com                          German           http://greekgreggiles.blogspot.com       Greek      
 http://hebrewgreggiles.blogspot.com                Hebrew           http://polishgreggiles.blogspot.com                                Polish           http://japanesegreggiles.blogspot.com                      Japanese            http://portugalgg.blogspot.com Portugal            http://romaniangreggiles.blogspot.com Romanian           http://russiangreggilles.blogspot.com Russian           http://sloveniangreggiles.blogspot.com Slovenian           http://swedishgreggiles.blogspot.com Swedish           http://chinesegreggiles.blogspot.com Traditional Chinese           http://hungariangreggiles.blogspot.com  Hungarian           http://frenchgreggiles.blogspot.com  French           http://turkishgreggiles.blogspot.com                           Turkish

Traducator: Sorin








2 comments:


  1. Daca convingeti guvernele statelor lumii ca existati, prin intentiile bune pe care le aveti, prin toate planurile bune pozitive de a salva planeta PAMANT si OAMENII de pe aceasta PLANETA.Si daca sunteti ce a ce spuneti ca sunteti?.Eu cred ca veti avea mult mai mult succes in a convinge si masele de oameni,si nu se vor mai panica,ci vor fi mult mai interesati sa dea fiecare o mana de ajutor,si sa se implice in toate programele pe care le aveti pentru noi.
    Postat pentru Diaconu Ion

    ReplyDelete
  2. Ce se intampla?De ce nu mai faceti traduceri?

    ReplyDelete

PUTIN






2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE



invoc

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

sorin

Wanderer of the Skies

Wanderer of the Skies
Romanian

Matthew Ward

Matthew Ward
Romanian

Sheldan Nidle

Sheldan Nidle
Romanian

despertando.me

Galactic Channelings

Montague Keen

Montague Keen
Romanian

SaLuSa by Mike Quinsey

SaLuSa by Mike Quinsey
Romanian