Followers

Wednesday 4 July 2012

4 07 2012




A nu avea o casa cauzeaza o amanare si rezultatele finale sunt acelea de a ingreuna motivul si scopul de a exista al unei finite si pur si simplu ii distruge planurile ei pentru incarnarea in planul fizic. Ceea ce noi, cei din Comandamentul Ashtar, urmarim sa facem este sa va ajutam cu o noua forma imbunatatita de a avea un camin, care va elibera pentru totdeauna toate cauzele si efectele lipsei totale ale acestuia si sa usuram atatea greutati care exista pentru atat de multi oameni, doar prin simplul fapt de a ne ocupa de aceasta singura zona. Vedeti cat de multa schimbare poate fi realizata atunci cand se gasesc solutii pentru problemele si dificultatile actuale?



Noi avem posibilitatile tehnologice, care ne vor permite noua, cu ajutorul vostru, sa construim case peste tot in lumea voastra, intr-o perioada de ordinul zilelor, realizand ceea ce acum le-ar lua multor femei si barbati o munca intensa, de-a lungul a catorva luni. Noi avem proiecte de case si metode pentru realizarea acestora, care va vor incanta si va vor inspira in a fi mai implicati in dizolvarea problemelor voastre legate de lipsa locuintelor, care a iesit de sub control aici in lumea voastra si care a lasat multe sute de mii, chiar milioane dintre oamenii vostri fara o casa si traind pe strazi, dormind pe unde ajunge sa se sfarseasca ziua lor. Noi avem o tehnologie care permite unei case sa fie construita odata cu apasarea unor butoane si cu indicarea unor comenzi intr-un computer pe deplin constient, care va construi aceasta structura chiar sub ochii vostri si aceasta spre uimirea multora dintre oamenii vostri, care nu au visat niciodata la asa o realizare tehnologica, nici chiar in cele mai inspirate vise ale lor.

Noi am dori sa va prezentam aceasta tehnologie ca unul dintre primele daruri pentru voi si pentru oamenii vostri, care pot si care vor primi imediat beneficiile sale si vor experimenta aproape peste noapte eliberarea de greutatile lor cauzate de lipsa unui domiciliu. Ceea ce aceasta le va oferi acelora care acum nu au o casa va fi mai mult decat o cladire, in care sa traiasca si care sa o numeasca a lor. Ceea ce a avea o casa in care sa traiasca face pentru o fiinta este ceva peste masura, daruindu-i speranta, determinare, incredere in propria valoare si un motiv si un scop pentru a exista si totodata o panza pe care ea sa creeze vise si aspiratii, pentru care apoi se va angrena sa le duca la indeplinire. Aceasta este ceea ce o casa ofera unei fiinte, cu atat mai mult decat un simplu adapost de frig, de ploaie si de soare, o casa da unei fiinte un motiv pentru care sa traiasca altul decat simpla sa supravietuire.

Noi am dori sa prezentam aceste daruri oamenilor vostri incepand cu cei care in prezent dorm pe strazile voastre, neprotejati de elementele aspre ale lumii voastre. Ajutat-ne sa va ajutam in a eradica situatia persoanelor fara adapost de pe planeta voastra, prin angranarea voastra in proiectul nostru. Noi avem nevoie de voi in a ne ajuta in acest proiect si noi avem nevoie de voi pe punte, spre a fi proiectantii si constructorii sefi ale noilor peisaje si a frumoaselor case, pentru toti oamenii lumii voastre. Va veti asuma voi acest proiect alaturi de noi, prietenii vostri, familiile voastre si partenerii vostri in constructii, a acestui program global? Noi am dori sa ve vedem lasand comentariile voastre sub acest mesaj, oriunde il veti putea citi in cadrul comunitatiilor voastre online si sa ne dati astfel de stire daca voi ati fi doritori sa va oferiti voluntari cu timpul si cu serviciile voastre, spre a lucra alaturi de noi in a oferi darul unei case oamenilor si familiilor nevoiase. Lasati-ne comentariile voastre, iar noi din nou le vom monitoriza si vom realiza liste cu aceia dintre voi care doriti sa va oferiti timpul si energia in ceea ce noi simtim ca este un domeniu demn de a fi luat in consideratie si unul despre care noi simtim ca va fi chiar plin de recompense pentru voi, deoarece aceasta experienta poate sa fie chiar plina de recompense si de impliniri, pentru aceia dintre voi ale caror inimi au fost frante in fata cuiva pe care voi l-ati vazut ca nu avea casa.

Noi am dori sa incepem sa ducem la realizare acest foarte mare proiect imediat dupa prezentarea oamenilor nostri oamenilor vostri, care va avea loc imediat ce un numar suficient de arestari vor avea loc, ale celor din cabala criminala si a multor lor asociati. Aceste arestari sunt la acest moment in etapele lor incipiente, am dori sa va raportam, iar noi acum suntem foarte increzatori ca aceste arestari vor continua si ele nu se vor sfarsi pana ce libertatea completa a oamenilor vostri nu va fi realizata. Serviciile noastre de monitorizare detecteaza arestarile membrilor cabalei voastre criminale, raspandita prin zone din intreaga voastra lume. Noi am dori sa vedem ca lucrurile se incing, daca vreti sa spunem asa, si ca mai multe arestari au loc, cu o frecventa mai mare, pentru ca noi simtim ca este atat de important sa se pastreze pasul cu care s-a pornit si ca este mentinuta starea de spirit ridicata printre oamenii lumii voastre, care privesc si care asteapta cu o mare anticipatie si speranta, cat si printre rangurile formate de barbatii si de femeile, care se afla in fruntea acestei operatiuni.

Noi dorim sa va multumim voua tuturor pentru curajul si daruirea voastra in a vedea aceste arestari realizate. Noi am stiut ca voi puteti face aceasta inca de la inceput si acesta este motivul pentru care voi am ramas atat de rabdatori in spatele scenei, fara a dori sa trecem peste voi si sa luam lucrurile in propriile noastre maini, care ar fi fost mainile acelora a carora aceasta responsabilitate nu le-ar fi apartinut. A fost, si a fost mereu, planeta voastra si noi va reamintim ca noi suntem aici oferindu-ne ajutorul nostru deplin sub orice forma si in orice mod, in care voi simtiti ca puteti beneficia de ceea ce noi avem si care va oferim cu bucurie. Observand trupele voastre si fortele de ordine (eng. law enforcement officials, n.t.), care au mers mai departe si care au realizat primele arestari rasunatoare, noi va spunem ca avem o stare plina de emotie, bucurie, recunostinta si avand o stare de usurare si ca noi ramanem blocati in uluire de cum oamenii lumii voastre s-au ridicat la inaltimea ocaziei si a chemarii lor la datorie, chiar si in orele cele mai intunecate, chiar si in fata amenintarilor si a violentei impotriva lor si a familiilor lor si care au gasit curajul, hotararea, increderea si cavalerismul de a marsalui mai departe, la a indrepta ceea ce ei vedeau a fi gresit si sa ajute la eliberarea acestei planete si a oamenilor ei odata pentru totdeauna de toate mainile care o sugrumau si de tot controlul cel tiranic. Noi va salutam pe voi, barbatii si femeile din liniile voastre de atac, care au facut alegerea de a face ceea ce ei au simtit ca trebuie sa faca, fara vreodata a se indoi in mintile lor, ca ceea ce ei fac este in numele binelui, al iubirii, al libertatii, al suveranitatii, al pacii, al cooperarii universale.

Noi ne vom continua sustinerea acelora din primele linii ale acestei operatiuni. Noi vom continua monitorizarea si supravegherea celor din cabala criminala, care in prezent fug, incercand sa contracareze sau sa intarzie capturarea si adunarea lor in tabere proiectate si cladite cu scopul de a adaposti pe barbatii si pe femeile din familia voastra umana, care nu s-au pliat pe cererile lor si care nu au dansat pe muzica coregrafiei lor. Noi vom continua de asemena sa va oferim voua in permanenta protectie de toate diviziile militare si cele ale fortelor oficiale de ordine (eng. all rogue military or law enforcement divisions, n.t.), care pot inca sa aleaga sa intervina in vreun fel in aceste arestari sau care ar urmari sa protejeze unele persoane foarte importante ale cabalei voastre criminale. Noi nu vom permite aceasta si noi am facut acest fapt cu claritate cunoscut tuturor fractiunilor militare de mentinere a ordinii, cum ca noi ne vom misca rapid si vom opri intr-un mod decisiv in desfasurarea lor orice miscari sau eforturi, pe care noi le vedem ca pe unele tentative de a interfera in orice fel cu acest proces. Noi am fost clari in legatura cu acest aspect si noi nu ne putem exprima mai clar de atat.

Noi, Comandamentul Ashtar, vom face orice va fi necesar sa facem pentru a proteja barbatii si femeile din liniile de atac, care vor face aceste arestari si de asemenea pe oamenii din lumea voastra, care acum vor fi in curand liberi, libertate care va fi acum doar o chestiune de timp si nu va mai fi o chestiune de transformare a constiintei oamenilor vostri, deoarece transformarea a inceput si schimbarea polului puterii deja a fost trecut intr-o viteza superioara si are un impuls extraordinar, care noi nu vedem sa fie vreodata oprit sau incetinit, pana ce fiecare acru al acestei frumoase si prospere planete nu va fi returnat proprietariilor de drept, oamenilor, nu guvernelor, agentiilor, oligarhilor sau societatilor secrete ale lumii voastre, ci oamenilor fiecarei tari, provincii si a micilor comunitati de pe suprafata intreagii voastre planete.

Noi suntem familia voastra, prietenii vostri si colegii vostri de munca din dimensiunile superioare, iar misiunea noastra aici este aceea de a elibera oamenii vostri si de a readuce planeta in mainile proprietariilor ei de drept. Noi suntem Comandamentul Ashtar.








Asa cum a fost primit prin Greg Giles






Traducator: Sorin













6 comments:

  1. As fi foarte fericit sa pot oferi alaturi de voi cate un camin fiecarei persoane nevoiase de pe aceasta planeta. Din pacate pentru mine, proiectele voastre sunt multe si inca nu stiu in care m-as putea angrena cu cea mai mare eficienta. Aveti vreo sugestie?
    Initiativa voastra consider ca este extraordinara si ea va aduce multa fericire in inimile multora care au incetat sa mai spere. Va multumesc plin de recunostinta pentru tot ceea ce faceti. Sper sa fim suficienti si pentru acest minunat proiect

    ReplyDelete
  2. doresc sa-mi aduc aportul la construirea de case pentru cei lipsiti.
    cu iubire

    ReplyDelete
  3. va multumesc din suflet pentru preocuparea si grija voastra pentru noi si-mi ofer tot sprijinul de care sunt capabila in instaurarea bunastarii si fericirii pe pamant. cu infinita recunostinta

    ReplyDelete
  4. Ma bucur ca exista o astfel de posibilitate. De mic copil ma gandeam cum ar fi sa construim case pe Terra pentru toata lumea. Case adevarate, construite in anumite conditii care sa permita celor care locuiesc in ele sa traiasca intr-un mod armonios si benefic.
    Este o bucurie atat de mare pentru mine, efectiv visul va fi transpus in realitate. Cred ca am asteptat ceva, dar a meritat.
    Vreau sa particip la acest proiect.
    Cand vreti sa incepem?

    ReplyDelete
  5. Sunt entuziasmat de aceasta oportunitate si va imbratisez cu iubire pentru toate aceste initiativele minunate pe care le manifestati.
    Tot timpul construim ceva chiar daca este doar o constructie mentala.
    Nu as putea fi decat foarte fericit sa ajut la eliminarea suferintei fratilor nostri aflati situatia de a nu avea un camin.

    ReplyDelete
  6. Eu aleg sa particip la acest proiect pentru sprijinul celor fara locuinta :)

    ReplyDelete

PUTIN






2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE



invoc

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

sorin

Wanderer of the Skies

Wanderer of the Skies
Romanian

Matthew Ward

Matthew Ward
Romanian

Sheldan Nidle

Sheldan Nidle
Romanian

despertando.me

Galactic Channelings

Montague Keen

Montague Keen
Romanian

SaLuSa by Mike Quinsey

SaLuSa by Mike Quinsey
Romanian