Followers

Saturday 14 July 2012

14 07 2012




Secretarul Trezoreriei Statelor Unite Timothy Geithner


Voi chiar auziti aceasta: Timothy Geithner, Secretarul Trezoreriei Statelor Unite a fost arestat si luat in custodie, a fost judecat de Inaltele noastre Curti de Justitie si a fost condamnat pentru crimele sale impotriva oamenilor Statelor Unite, carora le-a jurat sa ii slujeasca, insa fata de care in schimb a ales sa ii transforme in victimele sale, furandu-i si manipulandu-i, ducandu-i pe acestia pana pe marginea distrugerii financiare. Aceasta persoana, dupa o analiza atenta a crimelor sale impotriva voastra, a oamenilor, a fost condamnat la sentinta maxima pe viata, de 63 de ani, perioada pe care o va petrece in vasul/trupul sau fizic, in care fiind, el va fi re-educat  si reabilitat, inainte de a mai putea sa i se permita din nou sa umble liber printre oamenii unei societati libere.



Aceasta este pedeapsa sa; aceasta este recompensa pentru crimele sale. Nu exista nici o alta penalizare impusa asupra acestei persoane, si nu va fi nici o alta pedeapsa impusa supra acestui suflet, deoarece el va primi exact ceea ce ea are nevoie pentru a-si continua evolutia sa, cresterea sa si pentru a se maturiza ca si fiinta aflata in calatoria sa prin planul fizic si in curand in taramurile spirituale ale acestui univers multidimensional. Vedeti voi dragilor, la ce ne referim atunci cand ca vor arestati cei din cabala si ca vor fi condamnati cei din cabala pentru crimele impotriva voastra? Nici un membru al cabalei nu se va plimba in libertate, fara a primi inainte de aceasta unele servicii de reabilitare, sub forma programelor oferite lor de catre noi cei din dimensiunile superioare.

Nu toti, daca vor fi cat de cat multi, dintre cabalistii si trepadusii lor, care vor fi judecati si condamnati in curtile judecatoresti ale diferitelor jurisdictii ale lumii voastre. Un mare nuar a acelor luati in custodie vor sta in fata Inaltei Curti de Justitie condusa de fiinte ascensionate, ale caror sarcina este sa revadainregistrarile vietii acuzatului si sa determine mijloace potrivite pentru reabilitarea acestuia cu succes. Pedepsirea nu este masura zilei, desi acest cuvant a fost folosit la modul general, el poate fi folosit poetic, metaphoric si el poate fi folosit de catre cei dintre voi care va simtiti mai bine stiind ca cineva a fost pedepsit pentru crimele pe care le-a facut impotriva voastra. Noi totusi va spunem ca nimeni nu a fost “pedepsit”, in aceasta acceptiune a cuvantului, pentru crimele lor impotriva voastra sau a oricaror alte crime. In schimb, noi dorim sa ne focalizam pe masuri eficiente de reabilitare, deoarece reabilitarea pentru un suflet este ceea ce ii ofera o alta sansa si oportunitate de a se transforma intr-un membru demn de o structura sociala, fie aici pe Pamant sau pe o alta planeta din acest system solar, galaxie sau univers.

Exista multe lumi care pot beneficia de existent si cetatenia a multor dintre membrii cabalei, care au fost deja arestati pentru crimele impotriva umanitatii. Aceste suflete nu sunt suflete pierdute, pentru ca nimeni nu este pierdut cu adevarat, deoarece cu totii ne gasim calea noastra cumva, candva. In aceasta lumina, este un suflet pierdut cu adevarat, daca el isi gaseste intotdeauna calea inapoi acasa? Un suflet nu este niciodata cu adevarat pierdut. Un suflet, indiferent de ce detur intunecat sau negativ a facut pentru o perioada, pentru a experimenta anumite aspect ale sale, ale vietii si ale existentei, pentru a rataci si a explora prin adancurile lor, el se va reintoarce din nou la lumina Creatorului sau, chiar si atunci cand el merge pep anta descendenta si in directia opusa, deoarece acest univers multidimensional este de fapt o strada cu sens unic. Acesta este cel mai mare secret pe care noi il vom impartasi cu voi astazi. Nu exista nici o alta cale si acasta este calea inapoi spre lumina, inapoi in starea de Indunmenzeire (Eng. Your Godliness, n.t.), a sfintirii voastre, a maretiei voastre a vietii voastre in eterna lumina.

Acest barbat, pe care voi il cunoasteti ca Secretarul Trezoreriei Statelor Unite se indreapta si mereu s-a indreptat in aceeasi directie, dupa cum puteti il vedeti sa il vedeti astazi ca fiind inamicul, forta de oponenta, ca un criminal, ca si intuneric. El totusi, nu este cu nimic diferit de voi. Voi sunteti cu totii la fel; voi sunteti cu totii ai luminii. Voi sunteti cu totii o parte din Creatorul vostru si al nostru si asa este si el, iar el il va continua calatoria sa acum, cu toate ca el va primi in continuare ajutorul, care il va ajuta sa evolueze intr-un ritm putin mai rapid, decat cel pe care el l-a experimentat in incarnnarile sale recente. Aici este punctual in care noi, familia voastra ascensionata din Federatia Galactica a Luminii, intervnim si facem uz de nivelul nostru de expertiza, de intelepciunea noastra si de sistemele si structurile noastre specifice de a ajuta un suflet pe calea sa.
Treaba noastra mereu nu este si nu a fost niciodata, aceea de a veni in lumea voastra si de a lua oamenii vostri in custodie si sa ii aruncam in temnite sau in celulele unei inchisori. Aceasta este ceva lipsit de Dumnezeu si este un tratament nedemn fata de un alt suflet si noi nu participam la astfel de cruditati fata de altii si nu vom participa niciodata. El, sufeltul care este, va fi binecuvantat cu o intelepciune si cu o ghidare pline de iubire si hranitoare din partea unei fiinte dintr-o dimensiune superioara, care a dobandit o intelepciune superioara si talente de-a lungul multor ei sau lui experiente, care da, de asemenea l-a purtat/a purtat-o pe unele coridoare intunecate, la fel cum discipolul lui/ei poate ca a ratacit, la fel ca Dl. Geithner.


Intelegeti acum ca noi toti am facut aceste ocolisuri prin intuneric, prin teste si incercari ale spiritului nostru, a sufletului nostru, deoarece daca nu ar fi fost asa, cum am fi stiut noi vreodataca suntem ai luminii, daca nu ne aparam pe noi insine de la a fi inecati in intuneric? Intunericul este o sarcina, o incercare, un ocean care trebuie sa fie invatat a fi trecut prin construirea unei nve construite din lumina. Intunericul este o sabie ascutita, iar noi trebuie sa realizam un scut de lumina, cu care sa ne putem proteja de el. Intunecricul este un dusman atunci cand este necesar sa fie un dusman si intunericul este un preten, atunci cand este necesar ca el sa fie un prieten, insa intunericul nu este niciodata cu adevarat inamicul vostru. El este prietenul vostru, deoarece el va ajuta sa va gasiti drumul inapoi spre lumina, inapoi spre acolo undo voi existati in eternitate, pentru ca in lumina este locul in care voi apartineti pentru totdeauna, acolo voi s-ati nascut, in care apparent voi poate ca veti muri, unde voi veti renaste si unde voi veti exista etern, in calatoria voastra fara spfarsit inapoi spre sursa.

Noi speram ca mesajul de astazi ajunge la multi dintre voi, care acum puteti vedea dincolo de intunericintr-o maniera putin mai luminoasa, intr-un mod putin mai luminat astazi. Noi suntem familia voastra de lumina, care existam in intunericul acestui univers, care da contrast luminii si care ne lasa sa vedem cat de puternic straluceste. Noi suntem Federatia Galactica a Luminii.









Asa cum a fost primit prin Greg Giles

http://ascensionearth2012.blogspot.com English           http://spanishgreggiles.blogspot.com Spanish           http://brazilgreggiles.blogspot.com Brazil               http://bulgariangg.blogspot.com Bulgarian    http://coratiangreggiles.blogspot.com                        Croatian           http://dutchgreggiles.blogspot.com Dutch             http://germangreggiles.blogspot.com                          German           http://greekgreggiles.blogspot.com       Greek      
 http://hebrewgreggiles.blogspot.com                Hebrew           http://polishgreggiles.blogspot.com                                Polish           http://japanesegreggiles.blogspot.com                      Japanese            http://portugalgg.blogspot.com Portugal            http://romaniangreggiles.blogspot.com Romanian           http://russiangreggilles.blogspot.com Russian           http://sloveniangreggiles.blogspot.com Slovenian           http://swedishgreggiles.blogspot.com Swedish           http://chinesegreggiles.blogspot.com Traditional Chinese           http://hungariangreggiles.blogspot.com  Hungarian           http://frenchgreggiles.blogspot.com  French           http://turkishgreggiles.blogspot.com                           Turkish

Traducator: Sorin






No comments:

Post a Comment

PUTIN






2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE



invoc

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

sorin

Wanderer of the Skies

Wanderer of the Skies
Romanian

Matthew Ward

Matthew Ward
Romanian

Sheldan Nidle

Sheldan Nidle
Romanian

despertando.me

Galactic Channelings

Montague Keen

Montague Keen
Romanian

SaLuSa by Mike Quinsey

SaLuSa by Mike Quinsey
Romanian