Followers

Wednesday 20 June 2012

20 06 2012



Mesaj din partea Comandamentului Ashtar 20/06/2012 '2012: Oportunitate Prin Incercari’



Vor exista mai multe dovezi ca noi lucram cu voi la acest moment, pe masura ce mergem mai departe impreuna. Este acest moment cel la care noi am dori sa va dexplicam mai departe ceea ce misiunea noastra urmareste. Misiunea noastra urmareste o colaborare cu voi, fratii si surorile de pe planeta voastra, (colaborare, n.t.) de care noi simtim ca voi puteti beneficia, de pe urma ajutorului nostru in multe moduri si in unele domenii, pe care noi le vedem a fi de o importanta vitala pentru sanatatea si bunastarea planetei voastre si a oamenilor. Va veni o zi in viitorul apropiat in care planeta voastra va experiment evenimente ce pot fi descrise ca oarecum tumultoase, evenimente care vor prezenta incercari pe care oamenii vostri sa le depaseasca.

Voi ati dori sa nu priviti la acestea ca la unele acte ale naturii, ale hazardului, ci in schimb sa alegeti sa le priviti ca prezentandu-vi-se voua, pentru ca voi, la nivel individual si colectiv, sa gasiti solutia corespunzatoare, de a depasi acest obstacol plasat inaintea voastra, de mainile divinitatii, care va iubeste si care doreste ca voi sa cautati si sa descoperiti sinele vostru superior, binele vostru superior si telul vostru superior. Vedeti voi acestea prin alti ochi acum? Vedeti ca ceea ce vi se va prezenta voua nu este un act nefericit al unei naturi incontrolabile, ci este un eveniment planuit cu atentie si orchestrat pentru binele vostru superior? Acesta este modul in care noi am dori ca voi sa priviti aceste zile dinaintea voastra, pe care le veti experimenta, insa noi va vom lasa pe voi sa alegeti singuri cum doriti sa priviti si cum doriti sa experimentati aceste zile.

Noi, prietenii vostri din dimensiunile superioare si familia din Comandamentul Ashtar, va vorbim acum in iubire si in slujba Creatorului nostru si a acestui glorios univers. Noi nu va vorbim voua acum servind propriile noastre scopuri, ci doar pentru a servi Creatorului nostru si voua, fratilor si surorilor noastre. Ceea ce primim din toate acestea este sa descoperim singuri, ca ceea din ce suntem facuti si ceea de ce suntem capabili, ducand la indeplinire anumite actiuni si obtinand anumite rezultate, atunci cand suntem impreuna, prin intermediul manifestarii gandurilor si eforturilor noastre creatoare. Aceasta se afla la baza intregii noastre angrenari si este motivul pentru care cu totii ne aflam aici la acest moment, pe aceasta mica planeta, departe de soarele central al acestei galaxii, care este departe de soarele central al acestui univers.

Noi am venit cu totii aici, in aceasta excursie in teren, impreuna si este planul nostru sa plecam de aici impreuna, atunci cand munca noastra aici este incheiata. Vor fi aceia care vor ramane aici, pentru a numi planeta aceasta casa lor, desi sunt multi dintre membrii echipei noastre, care se vor reintoarce acolo unde ei vor numi casa lor, asemenea noua. Inainte ca aceasta zi sa soseasca totusi, noi avem de lucru. Noi am conceput pentru noi, aici fiind si voi inclusi desigur, incercari, obstacole si lectii, pentru a invata aici in aceasta lume si noi intentionam din plin sa folosim aceasta oportunitate, cu mai multe fete, la cel mai inalt potential al ei, inainte ca aceasta fereastra de posibilitate sa se inchida pentru noi toti.

Pentru noi, in a ne implica si a sfarsi toate acestea pentru voi, ar insemna de asemenea sa sfarsim toate acestea pentru noi si sa irosim aceasta oportunitate pentru noi toti, de a creste si de a ne intari fiinta si legaturile dintre noi. De ce am face aceasta? De ce am interveni oricand inainte si de ce am distruge in orice fel aceasta oportunitate pentru noi toti, care a fost creata de noi toti, cu atat de multi eoni in urma? Noi nu dorim sa facem aceasta si noi nu am intelege de ce ar exista aceia dintre voi care sa doreasca sa faca aceasta, daca voi intelegeti pe deplin ce inseamna aceasta misiune divina si de ce ea a fost creata in primul rand. Urmariti sa intelegeti aceasta si urmariti sa intelegeti ca noi de asemenea nu putem divulga tot ceea ce inca nu este timpul pentru voi sa aflati in intregime, legat de proiectul nostru aici. Aveti incredere in univers, in Creatorul vostru si aveti incredere in membrii familiei si a prietenilor din dimensiunile inalte, ca este mai bine pentru voi si ca aceasta va conduce la mult mai multe oportunitati si mult mai multe recompense pentru voi, daca voi nu stiti totul din ceea ce voi ati incercat din rasputeri sa aflati.

Acestea, la care ne vom referi ca secrete pentru moment, nu sunt necesare pentru voi sa le deslusiti, sa aflati de ce ati venit aici sa realizati si, in multe cazuri, a afla aceste secrete prematur, ar fi in detrimentul misiunii voastre si a oportunitatilor voastre aici. Noi dorim pentru voi, dragii nostri, sa primiti tot ceea ce se poate din aceasta glorioasa oportunitate aici, pe planeta pe care voi o numiti Pamant si noi dorim sa facem tot ceea ce noi putem sa va vedem facand exact aceasta si sa culegeti beneficiile si sa primiti toate recompensele de pe urma grelei voastre munci de-a lungul planuirii etapelor si de-a lungul implementarii etapelor misiunii noastre divine, in slujba Creatorului nostru si a semenilor nostri.

Va veni o zi, si ea nu va fi indepartata, mai ales in lumina a cat de mult timp voi va aflati pe calea calatoriilor voastre specifice, in care toate secretele si toate particularitatile scopului nostru de a fi aici va vor fi pe deplin dezvaluite si atunci va veni o zi in care voi va veti aminti pe deplin ca ati fost voi si ca am fost noi toti impreuna, cei care am planuit tot ceea ce voi experimentati in prezent, fie ca este vorba de experiente pozitive sau negative, deoarece toate aceste experiente va vor aduce lectii, care va vor ajuta sa descoperiti scopul vostru superior si sinele vostru superior, si este acesta telul ultim al misiunii voastre, de a descoperi cine sunteti cu adevarat si ce se afla in esenta fiintei voastre, cea care ati fost mereu.

Aceasta este o perioada glorioasa, aceasta este o perioada frumoasa, aceasta este o perioada de incercari, aceasta este in anumite moduri o perioada dureroasa, insa ea este din toate aceste puncte de vedere o perioada de a lucra impreuna, in care sa rezistati tentatiei de a abandona si este o perioada de a cauta metode, modalitati si directii prin care sa invingeti si sa cuceriti toate incercarile, obstacolele si dificultatile care sunt inaintea noastra. Pentru aceasta este momentul si nu este momentul pentru nimic altceva decat aceasta. Va rugam sa intelegeti acest fapt si sa il tineti minte in fiecare moment al fiecarei zile, deoarece aceste zile sunt foarte, foarte sccurte si foarte, foarte putine pentru voi la acest moment si, dupa cum multi dintre voi ati observant, aceste zile trec intr-o viteza din ce in ce mai mare. Voi nu va veti mai intalni cu o oportunitate ca aceasta pentru multi, multi ani, daca va veti mai intalni vreodata, in acest univers si voi aveti de privit doar spre voi insiva, spre a stoarce din aceasta situatie fiecare strop de nectar de oportunitate.

Noi suntem aici alaturi de voi, noi am fost mereu aici cu voi, desi, ca si parte din misiunea noastra, noi am ramas in mod intentionat ascunsi vederii voastre, insa aceasta situatie se schimba cate putin, treptat, pe masura ce noi revenim si ne prezentam din nou voua, prietenilor si familiilor noastre de demult. Noi asteptam cu atata nerabdare reuniunea noastra cu voi, dragi frati si surori si amintiti-va ca voi nu mai aveti multi pasi de facut inainte de a atinge pragul a tot ceea pentru ce ati venit aici sa descoperiti, sa atingeti, sa tineti si sa faceti al vostru. Nu renuntati acum. Nu permiteti luminii voastre sa de diminueze, nu acum, dupa ce voi ati venit de atat de departe si aveti atat de putini pasi ramasi pentru a trece prin usa, care odata se afla atat de departe de voi si unii credeati ca nu veti ajunge niciodata la ea, insa aceasta zi soseste si nu lasati nimic sa va opreasca de la a vedea cu proprii vostri ochi rasaritul acelei glorioase dimineti.

Noi va spunem sa luati acest timp si sa il folositi cu intelepciune si sa incepeti sa va pregatiti pe voi insiva si pe fratii si surorile voastre pentru aceste posibilitati, care va vor aduce incercarile, pe care sa le depasiti in zilele care vor urma. Prin incercari noi ne referim la schimbari la nivelul intregului Pamant, care vor crea cutremure, care vor rezulta in ridicarea nivelelor marilor, care vor cauza inundatii in cateva zone de coasta si de jur imprejurul planetei voastre. Aceasta nu este ceva ce multi din lumea voastra nu au experimentat deja si cu care chiar au devenit obisnuiti. Aceste persoane, prin experienta, si-au honuit abilitatile lor de a se confrunta cu asemenea adversitati.

Ceea ce noi am dori sa vedem din partea a mult mai multora dintre voi este de a va dezvolta un fel de abilitati si de a concepe un fel de plan cu ceea ce noi vedem acum ca schimbari inevitabile ale Pamantului si de a va pregati mai bine voi insiva, urmand unele reguli simple, cum ar fi sa nu intrati in panica, sa nu fugiti si sa nu abandonati aceasta situatie, sa nu dati vina unii pe altii pentru cauzele radacina ale acestei situatii si sa nu lasati in grija altora sa curete dezordinea lasata in urma voastra. Acestea sunt unele dintre metodele prin care multi dintre voi v-ati confruntat cu problemele si obstacolele din trecutul istoriei voastre si voi ati venit aici, in aceasta lume spre a invata sa faceti fata cu o mai mare eficienta dificultatilor pe care le intalniti.

Pentru noi a interveni si a elimina cu totul aceste circumstante ar insemna sa va luam motivul pentru care voi ati venit in primul rand aici. Nu a fost o sarcina usoara pentru voi sa veniti aici prin metoda incarnarii fizice. Aceasta a fost o mare incecare pentru multi dintre voi, doar sa fiti aici, traind si respirand pe aceasta planeta la acest moment si crearea acestui scenariu pentru voi a fost o si mai mare incercare si a fost realizat doar prin eforturi extraordinare a atat de multe persoane si colective din multe dimensiuni ale acestui univers. Petreceti-va momentele care v-au mai ramas aici cu intelepciune si folositi acest timp pentru a realiza ceea pentru ce ati venit aici sa realizati si nimic altceva, deoarece nimic altceva nu are vreo importanta pentru voi la acest moment. Va fi timp din belsug, dupa ce experienta voastra aici a ajuns la sfarsit sa va implicati in multe arte, hobiuri, plimbari si alte activitati de relaxare, in care multi dintre voi sunteti implicati in prezent si noi va spunem ca acestea nu sunt importante la acest moment si nu sunt ceea pentru ce ati venit aici sa experimentati.

Noi vedem pentru voi minunate noi aventuri si experiente, odata ce voi depasiti obstacolele, care acum sunt plasate inaintea voastra si nu pierdeti niciodata din vedere aceasta, pentru ca in intuneric e lumina si ea straluceste cu putere si va va conduce pe calea voastra spre un nou inceput.

Noi suntem Familia voastra de Lumina din Stele.






Asa cum a fost primit prin Greg Giles

http://ascensionearth2012.blogspot.com/- Englishhttp://spanishgreggiles.blogspot.com/ - Spanishhttp://brazilgreggiles.blogspot.com/ - Brazilhttp://bulgariangg.blogspot.com/ - Bulgarianhttp://coratiangreggiles.blogspot.com/ - Croatianhttp://dutchgreggiles.blogspot.com/ - Dutch http://germangreggiles.blogspot.com/ -Germanhttp://greekgreggiles.blogspot.com/ - Greekhttp://hebrewgreggiles.blogspot.com/ - Hebrewhttp://polishgreggiles.blogspot.com/ - Polishhttp://japanesegreggiles.blogspot.com/ - Japanesehttp://portugalgg.blogspot.com/- Portugal http://romaniangreggiles.blogspot.com/ - Romanianhttp://russiangreggilles.blogspot.com/ - Russianhttp://sloveniangreggiles.blogspot.com/ - Slovenianhttp://swedishgreggiles.blogspot.com/ -Swedishhttp://chinesegreggiles.blogspot.com/ - Traditional Chinesehttp://hungariangreggiles.blogspot.com/ - Hungarianhttp://frenchgreggiles.blogspot.com/- Frenchhttp://turkishgreggiles.blogspot.com/2012/03/02032 Turkish

Traducator: Sorin





No comments:

Post a Comment

PUTIN






2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE



invoc

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

sorin

Wanderer of the Skies

Wanderer of the Skies
Romanian

Matthew Ward

Matthew Ward
Romanian

Sheldan Nidle

Sheldan Nidle
Romanian

despertando.me

Galactic Channelings

Montague Keen

Montague Keen
Romanian

SaLuSa by Mike Quinsey

SaLuSa by Mike Quinsey
Romanian