Followers

Monday 18 June 2012

18 06 2012



Mesaj din partea Federatiei Galactice a Luminii 18/06/2012 ‘Arca lui Noe & 2012’



Arca lui Noe, construita cu vergele si lemn, pentru ca toate animalele sa fie relocate in siguranta. Aceasta poveste a lui Noe si a arcii lui, animalele si marele potop, care a consumat o mare parte din Pamantul vostru, este o poveste adevarata, in cea mai mare parte, a istoriei planetei voastre. Ceea ce am dori sa facem clar pentru voi astazi este ca va fi o perioada in viitorul apropiat in care din nou planeta voastra va avea nivele crescute ale apelor, care vor rezulta in inundarea unor zone populate ale lumii vostre.

Noi nu dorim sa va alarmam si cu siguranta noi nu dorim sa va speriem. Ceea ce noi dorim sa facem este sa va informam. Acesta este unul dintre motivele principale ale existentei noastre aici. O mare parte din misiunea noastra se refera la a impartasi informatii cu voi, care noi simtim ca va vor ajuta mult in calatoria voastra, atat personala, cat si colectiva, ca o echipa formata din familie, prieteni si vecini; si voi sunteti cu totii vecini intre voi, indiferent de cat de departe se afla casele voastre de cele ale fratilor si ale surorilor voastre. Noi am dori sa expunem portiuni ale planului nostru, care va permite unui numar de milioane de oameni, care aleg sa aiba incredere in noi, care aleg sa lucreze cu noi si care aleg ca temporar sa se retraga din aceste zone, pe care noi le consideram a fi zone care vor avea aceste ridicari ale nivelelor apelor.

Va fi timp din belsug si destul spatiu pentru toata lumea la bordul arcelor noastre, pe care noi vi le vom pune la dispozitie, la fel cum i le-am oferit lui Noe si celor care l-au urmat si au avut incredere ca relocarea temporara de pe suprafata gospodariilor lor a fost cel mai prudenta cale de a merge mai departe in calatoria lor. Noi nu va cerem nimic voua, din ceea ce nu i s-a cerut lui Noe si familiei lui, prietenilor lui si celor care il urmau. Ceea ce le-am cerut lor cu mii de ani in urma este ceea ce noi va vom cere voua in prezent, in aceasta zi a voastra. Noi va cerem sa ramaneti calmi, sa ramaneti mereu linistiti, sa ramaneti centrati si echilibrati, sa ramaneti in vibratia iubirii, a pacii, a sperantei, a caritatii, a milei, a bunatatii, a impartasirii cu ceilalti, a iertarii si revarsati asupra fratilor si surorilor voastre aceste minunate, frumoase si calduroase aspecte ale vibratiei iubirii.

Nu este nimic ceea ce vibratia fricii poate oferi, decat si mai multe lectii legate de cum vibratia fricii poate sa va aduca suferinta, durere, mizerie, incercari, chin, greutati si lipsa de speranta. Sunt atat de multi dintre voi, care nu mai aveti nevoie sau nu mai doriti sa invatati lectiile pe care vibratia fricii v-o va aduce si noi va auzim strigatul si noi raspundem chemarii voastre, mult iubitii nostri frati si surori, ca sunteti pregatiti sa experimentati ceea ce vibratia iubirii va poate aduce voua si vietilor voastre si vietilor prietenilor, familiei si vecinilor vostri. Ajutati-ne sa va ajutam sa experimentati ceea ce voi simtiti ca acum va va aduce lectiile si experientele, care la randul lor va vor aduce binele vostru superior, telul vostru superior, un standard superior de a trai si modalitati superioare de a face fata problemelor si obstacolelor, care pot apare in calea voastra.

Aceasta este ceea ce vibratia iubirii va va aduce, spre deosebire de vibratia fricii, care nu va va aduce modalitati efective de a face fata incercarilor si de a depasi obstacolele. Aceasta este diferenta dintre cele doua vibratii. Intelegeti voi clar aceasta dragilor, pentru ca aceasta este una dintre cele mai importante lectii pe care o veti invata vreodata si la acest moment ea este de departe cea mai importanta lectie pentru voi de a o invata si nu doar sa v-o amintiti, ci sa o pastrati in primul plan al constiintei voastre, in fiecare moment al fiecarei zile, pe masura ce mergeti mai departe. Daca voi ati putea face aceasta, daca voi ati putea sa va amintiti sa va reamintiti voua pe toata durata zilei ca fiecare alegere pe care o faceti, ca fiecare gand pe care il creati si ca fiecare actiune pe care voi o faceti este o alegere intre vibratia iubirii si intre vibratia fricii, atunci voi veti incepe sa creati intr-un mod constient experienta voastra viitoare, alegand constient calea pe care voi veti calatori.

Calatoriile voastre pot sa fie cu mult mai mult decat ele sunt la acest moment. Fie ca voi alegeti sa va fie frica de ceva sau sa reactionati cu frica la stiri sau la incercari sau la confruntarile pe care voi le alegeti ca si lectii si experiente, care va asteapta pe acea cale intunecata, dar daca voi alegeti in schimb a reactionati la stiri si la noile incercari, obstacole si confruntari cu iubire, atunci, de asemenea, voi veti experimenta ceea ce lectiile care va vor astepta pe acea cale luminata si noi va spunem ca aceste lectii vor fi lectii minunate, care se vor cristaliza in amintiri dragi si pretioase, deoarece aceste comori sunt cele care se afla pe calea luminata.

Astazi voua vi se ofera stiri sub forma unei incercari care va asteapta inainte. Voi sunteti atentionati ca nivelele marilor se vor ridica, pe masura ce va apropiati de ultimele cateva luni ale anului vostru calendaristic 2012. Voi sunteti acum informati ca vor exista cateva zone in jurul planetei voastre, care vor avea nivele suficient de mari de inundatii, astel incat relocarile sunt singurele modalitati de a asigura siguranta si confortul a mii si milioane de persoane din populatia acestei planete. Modul in care voi alegeti sa primiti, sa inregistrati si sa raspundeti in fata acestei informatii, pe care noi o impartasim cu voi, depinde intrutotul de voi. Noi nu va vom spune ca voi trebuie sa procesati aceasta informatie prin canalele fricii sau prin canalele iubirii. Noi va vom lasa aceasta alegere fiecaruia dintre voi, sa va decideti singuri care este calea prin care voi doriti sa experimentati aceste evenimente care se afla inaintea voastra.

Noi va spunem ca acelora dintre voi care aleg sa aiba incredere in noi, in fratii si in surorile voastre din Federatia Galactica a Luminii, ca noi va vom pune la dispozitie arcele noastre, care sunt foarte mari, sunt foarte confortabile si foarte avansate tehnologic, sunt chiar foarte frumoase si cel mai important, ele va vor permite acelora dintre voi care alegeti acest mod de a experimenta zilele care vor urma in siguranta de apele in crestere ale inundatiilor. Pentru aceia dintre voi care alegeti o cale diferita, noi am dori sa va facem cu claritate cunoscut faptul ca noi onoram si respectam alegerea voastra de a nu avea incredere in noi, de a nu dori sa lucrati cu noi si de a nu dori sa urcati la bordul arcelor noastre, care va vor ridica spre siguranta. Voi veti fi lasati sa va confruntati cu acest obstacol al apelor in crestere pe cont propriu si prin mijloacele personale si a resurselor guvernamentale.

Noi va spunem ca daca voi contati pe guvernele voastre locale si federale pentru a proiecta si pentru a implementa o procedura de siguranta sau de relocare pentru cetatenii lor, noi va spunem ca voi va puneti increderea in maini neportivite. Guvernele de pe planeta voastra sunt interesate doar in a-si pastra bunastarea lor si a familiilor lor. Ei nu acorda nici macar un moment din zi, pentru a se gandi la cum sa faca fata acestor evenimente care se apropie si ele cu siguranta nu au facut nici un efort pentru a planui in vederea relocarilor sau pentru a preveni in vreun fel marile in crestere, de a se apropia peste tarmurile lor. Suntem noi, fratii si surorile voastre din taramurile superioare, cei care, deja de ceva vreme, lucram cu sarguinta asupra planurilor care vor asigura siguranta si bunastarea fiecarei persoane de pe planeta voastra, care doreste sa fie relocata in zone sigure. Aceasta este diferenta intre guvernele lumii voastre si noi, cei din Federatia Galactica a Luminii. Noi va vom lasa sa decideti si sa alegeti singuri in ale cui maini doriti sa va plasati siguranta si protectia voastra si a familiilor voastre.

Noi dorim sa va reamintim ca si noi suntem vecinii vostri, deoarece granitele voastre nu se sfarsesc la linia tarii, ce a fost desenata pe harta, la continentele voastre sau chiar la limita planetei voastre, deoarece nu exista granite care sa fie recunoscute de Creatorul nostru, de Creatorul acestui Univers. Acest univers este lipsit de granite si nelimitat de cantitatea de iubire ce vibreaza si care tine totul laolalta intr-o minunata miscare si animatie si noi dorim sa va aminitm voua tuturora ca nu exista linii desenate pe nisip intre rasele oamenilor din taramurile superioare, taramurile pe care noi le numim casa noastra. Aceste linii desenate pe nisip sunt doar nascociri ale iluziei calatoriei voastre in planul fizic al celei de a treia dimensiuni. A nu avea incredere sa lucrati cu noi in zilele care vor urma inseamna sa onoram o iluzie si nu realitatea, care este iubire.

Noi vom onora fiecare alegere, pe care fiecare persoana a lumii voastre o face in zilele care vor urma. Noi nu vom forta in a convinge pe nimeni sa lucreze cu noi si sa foloseasca arcele, pe care noi le vom pune la dispozitie pentru a-i transporta pe ei si familiile lor spre zone sigure. Fiecare alegere pe care voi o faceti este sacra si prin urmare ea trebuie respectata si onorata. Fiecare dintre voi este liber sa ramana oriunde voi doriti sa experimenteti zilele care vor urma, pe masura ce va apropiati de sfarsitul anului 2012 si de sfarsitul acestui capitol din istoria voastra. Noi va vom pastra pe deplin informati si la curent asupra fiecarei etape a operatiunii de a va oferi mari nave mama, pentru a-i escorta pe aceia dintre voi care doresc sa participe in programele de relocare temporara, in zone care noi simtim ca vor fi mai sigure pentru voi.

Unde aceste zone sunt localizate nu vom dezvalui la acest moment din cateva motive importante. Unul dintre motive are de a face din nou cu cabala voastra criminala si cu planurile a catorva dintre ei aflati in scadere de a persista in eforturile lor de a intarzia evolutiile care vor aduce lumii voastre noile sisteme de guvernare, de finante si de operare. Acestea sunt aspecte care sunt in curs de rezolvare la acest moment si noi ne ocupam ca acest aspect al cabalei voastre sa fie rezolvat odata pentru totdeauna intr-un fel sau altul. Noi la acest moment simtim ca este prudent sa dezvoltam asupra a ceea ce noi simtim ca trebuie facut in aceasta directie. Ceea ce noi vom spune este ca aceste arestari trebuie realizate si intr-un mod satisfacator acum. Nu mai este timp de pierdut, pentru ca multe trebuie sa fie facute si zilele devin foarte putine.

Rabdarea noastra a asteptat mult pentru a vedea miscare din partea aliatilor nostri Pamanteni din prima linie. Noi nu am vazut pana la acest moment nici un fel de miscare, pe care noi sa o consideram ca fiind o asigurare sau care sa fie semnificativa si noi spunem din nou ca este momentul la care voi, aliatii nostri Pamanteni, sunteti chemati la actiune. Ce se va petrece va fi ca odata ce un numar semnificativ al celor din cartelurile voastre criminale sunt adunati si inlaturati din pozitiile lor de putere, in societatea voastra vor fi lansate proiectele si programele care vor face sa aiba loc o revizie generala a sistemelor si a societatii voastre. Noi speram ca voi veti privi lucrurile asemenea noua si veti intelege ca timpul pentru a merge mai departe cu aceste arestari a trecut deja si fiecare zi de intarziere agraveaza si complica si mai mult misiunea noastra comuna cu voi, oamenii planetei Pamant. Noi vom continua sa monitorizam aceste evenimente si din nou va remaintim ca noi suntem aici cu voi, ca noi va protejam si ca noi vom continua sa va ajutam sa faceti aceste arestari si sa eliberati oamenii si planeta voastra, odata pentru totdeauna, de inchisoarea creata de acesti stapani intunecati. Sa fie intr-un ceas bun si mergeti cu Dumnezeu!

Noi suntem Federatia Galactica a Luminii si noi ne aflam aici cu voi in iubire, spre a servi si a proteja, in numele Creatorului nostru.





Asa cum a fost primit prin Greg Giles

http://ascensionearth2012.blogspot.com/- Englishhttp://spanishgreggiles.blogspot.com/ - Spanishhttp://brazilgreggiles.blogspot.com/ - Brazilhttp://bulgariangg.blogspot.com/ - Bulgarianhttp://coratiangreggiles.blogspot.com/ - Croatianhttp://dutchgreggiles.blogspot.com/ - Dutch http://germangreggiles.blogspot.com/ -Germanhttp://greekgreggiles.blogspot.com/ - Greekhttp://hebrewgreggiles.blogspot.com/ - Hebrewhttp://polishgreggiles.blogspot.com/ - Polishhttp://japanesegreggiles.blogspot.com/ - Japanesehttp://portugalgg.blogspot.com/- Portugal http://romaniangreggiles.blogspot.com/ - Romanianhttp://russiangreggilles.blogspot.com/ - Russianhttp://sloveniangreggiles.blogspot.com/ - Slovenianhttp://swedishgreggiles.blogspot.com/ -Swedishhttp://chinesegreggiles.blogspot.com/ - Traditional Chinesehttp://hungariangreggiles.blogspot.com/ - Hungarianhttp://frenchgreggiles.blogspot.com/- Frenchhttp://turkishgreggiles.blogspot.com/2012/03/02032 Turkish

Traducator: Sorin




No comments:

Post a Comment

PUTIN






2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE



invoc

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

sorin

Wanderer of the Skies

Wanderer of the Skies
Romanian

Matthew Ward

Matthew Ward
Romanian

Sheldan Nidle

Sheldan Nidle
Romanian

despertando.me

Galactic Channelings

Montague Keen

Montague Keen
Romanian

SaLuSa by Mike Quinsey

SaLuSa by Mike Quinsey
Romanian