Followers

Monday 11 June 2012

11 06 2012





Cat de des voi ati mers sa va culcati seara gandind ‘Cat de departe sunt eu de mijlocul vietii?’ Ce noi am dori ar fi sa va vedem mai des este sa va vedem mergand sa va culcati seara zicand ‘Cat de aproape sunt de a fi din nou tanar, avand un trup tanar in functiune, ca forma si ca aparenta?’ Acesta este tiparul mental pe care noi am prefera s ail intalnim la voi, pentru ca o perspectiva mai optimista va va aduce oportunitati mai bune de a va bucura de vietile voastre, decat ar putea sa faca aceasta perspectivele si tiparele negative.


Modul in care voi ganditi este adesea modul in care voi simtiti, iar modul in care simtiti lasa loc caii pe care veti calatori mai departe. Asa functioneaza lucrurile aici in acest univers, unde gandurile, sentimentele, emotiile, visele, perspectivele si asteptarile voastre fac toate parte din viitorul pe care voi il creati pentru voi insiva. Urmariti sa va amintiti mereu aceasta, in timp ce va vedeti de activitatile zilei voastre, pentru ca nu este doar aceasta zi cea pe care voi o experimentati, ci sunt mult mai multe zile ce vor urma, care va vor aduce o experienta similara, daca voi nu considerati sa va modificati cursul viitorului vostru, prin crearea constienta si concentrarea asupra unor experiente mai pozitive, placute si pline de satisfactiile pe care vi le doriti.

Cautati prin dosarele voastre, ce sunt inmagazinate in mintea si in inima voastra si alegeti pentru voi insiva experiente mai fericite si mai placute la care sa va ganditi, in loc sa pastrati amintirile esecurilor sau a nemultumirii, prin care voi nu mai doriti sa treceti din nou. Noi am observat ca multi dintre voi pastrati asemenea resentimente, pentru unele dintre experientele voastre trecute si noi dorim sa va amintim ca toate aceste experiente au avut loc din motive foarte intemeiate si toate au fost proiectate pentru a va permite sa deveniti fiinta invatata ce sunteti astazi. Noi va spunem ca in loc sa priviti inapoi cu dezamagire si regret, sa va ganditi in schimb ce fel de fiinta ati fi fost astazi fara aceste experiente. Ati face voi aceleasi greseli astazi, daca ati voi nu ati fi invatat din aceste experiente ieri? Cel mai probabil este ca da si voi ati face inca acele greseli si alegeri astazi si maine, pe masura ce voi mergeti mai departe in calatoria voastra.

Urmariti sa priviti astfel, intr-o lumina mai pozitiva, pentru ca a ramane in regrete va va conduce decat la circumstante care va vor da si mai multe emotii pe care voi le trimiteti in univers, precum o pietricica face valuri intr-un lac nemiscat. Voi veti primi experiente similare, care va vor aduce emotia pe care universul crede ca voi o cereti spre a o experimenta. Intelegeti voi aceasta? Acesta este un foarte important fundament spiritual si stiintific, pe care fiecare dintre voi trebuie sa il inteleaga pe deplin si sa il pastreze in primul plan al constiintei voastre, in fiecare moment al fiecarei zile, pentru ca aceste momente creaza pentru voi experientele voastre viitoare si este important pentru voi sa tineti minte aceasta si sa creati mai constient experientele prin care doriti sa treceti.

 Privind in urma, nu a existat nici o experienta pentru voi, care sa fie atat de negativa, incat sa va fi distrus, pentru ca aceasta este in totalitate imposibil. Nimic nu va poate distruge. Nimic nu poate sa faca daune mari fiintei care sunteti cu adevarat si nici una dintre experientele voatre nu s-a apropiat nici pe departe de aceasta. In imaginea mai mare a lucrurilor, aceste experiente de care voi simtiti ca aveti nevoie pentru cresterea si expansinea voastra ca si fiinta spirituala eterna de lumina, doar v-au servit la a va face mai puternici si mai intelepti, mai invatati si mai experimentati si ceea ce primiti din acestea este cu mult mai mult decat voi investiti sau ati investit vreodata.

Urmariti sa va amintiti mereu aceasta si sa priviti la fiecare experienta pe care ati avut-o, indiferent cat de negativa, cat de dezamagitoare sau rea ea a putut sa va para acum, ca la o oportunitate pentru voi de a invata si pe care voi ati folosit-o spre a va intari spiritul si vointa voastra, pentru ca intr-adevar aceasta este ceea ce aceste experiente trecute au facut pentru voi. Ele v-au ajutat sa proiectati si sa creati o fiinta eterna, inteleapta si profund cunoscatoare, de o mare iubire, compasiune si experienta, si fara aceste experiente trecute, pe care voi le puteti vedea ca negative, voi nu ati putea fi fiinta care sunteti astazi si care poseda o asemenea bogatie de daruri si de talente.

Uneori voi va puteti aminti voua insiva de aceasta intrebandu-va “Ce este mai important pentru mine? Sa fi trait fara aceste experiente, pe care eu le vad uneori ca fiind negative, sau sa devin fiinta care eu as putea deveni, atingand potentialul meu maxim si cel mai adevarat.” Intrebati-va aceasta data urmatoare cand voi priviti in urma cu dezamagire sau regret, din cauza unui episod pe care voi l-ati experimentat si intrebati-va aceasta cu sinceritate. Noi simtim ca aceasta ar putea fi tot ceea ce voi aveti nevoie, pentru a vedea toate experientele voastre trecute, indiferent de cum s-au sfarsit ele, dintr-un punct de vedere superior si mai optimist, si aceasta este cheia prin care sa creati pentru voi experiente la care sa priviti intr-o zi cu bucurie si pe care sa le pastrati cu drag.

Va multumim foarte mult pentru timpul pe care ni l-ati acordat astazi. Noua ne-a facut placere conversatia noastra de astazi cu voi si noi asteptam cu nerabdare sa vorbim cu voi din nou curand. Noi va iubim si v-am iubit mereu, dragilor, in permanenta in minte si in inima.

Noi suntem Federatia Galactica a Luminii.






Asa cum a fost primit prin Greg Giles

http://ascensionearth2012.blogspot.com/- English
http://spanishgreggiles.blogspot.com/ - Spanish
http://brazilgreggiles.blogspot.com/ - Brazil
http://bulgariangg.blogspot.com/ - Bulgarian
http://coratiangreggiles.blogspot.com/ - Croatian
http://dutchgreggiles.blogspot.com/ - Dutch
http://germangreggiles.blogspot.com/ -German
http://greekgreggiles.blogspot.com/ - Greek
http://hebrewgreggiles.blogspot.com/ - Hebrew
http://polishgreggiles.blogspot.com/ - Polish
http://japanesegreggiles.blogspot.com/ - Japanese
http://portugalgg.blogspot.com/- Portugal
http://romaniangreggiles.blogspot.com/ - Romanian
http://russiangreggilles.blogspot.com/ - Russian
http://sloveniangreggiles.blogspot.com/ - Slovenian
http://swedishgreggiles.blogspot.com/ -Swedish
http://chinesegreggiles.blogspot.com/ - Traditional Chinese
http://hungariangreggiles.blogspot.com/ - Hungarian
http://frenchgreggiles.blogspot.com/- French
http://turkishgreggiles.blogspot.com/2012/03/02032 Turkish

Traducator: Sorin
  







No comments:

Post a Comment

PUTIN






2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE



invoc

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

sorin

Wanderer of the Skies

Wanderer of the Skies
Romanian

Matthew Ward

Matthew Ward
Romanian

Sheldan Nidle

Sheldan Nidle
Romanian

despertando.me

Galactic Channelings

Montague Keen

Montague Keen
Romanian

SaLuSa by Mike Quinsey

SaLuSa by Mike Quinsey
Romanian