Followers

Wednesday 9 May 2012

9/05/2012








Expansionati-va in fiecare zi in ceva nou si in ceva creativ, pentru ca fiecare zi este o alta oportunitate pentru voi si un alt cadou de a aduce in realitate ceea pentru ce ati venit aici sa experimentati. Se desfasoara in fata voastra harta pe care voi ati desenat-o pentru voi insiva si este aceasta harta cea care va va purta la locurile si oamenii pe care doriti sa ii intalniti in timp ce sunteti aici in lumea celei de a treia dimensiuni.

A pleca de aici fara a experimenta tot ceea pentru ce ati venit aici sa gustati ar fi o oportunitate pierduta, pe care s-ar putea sa nu mai aveti sansa sa o experimentati din nou in acest tip de aranjament, deoarece multi dintre voi nu veti mai reveni in acest mod, pentru ca incursiunile voastre in planul fizic s-au incheiat pentru voi, daca aceasta este ceea ce va doriti pentru voi insiva. Aceasta este una dintre alegerile care vi se va cere sa o faceti in zilele urmatoare, ele prezentandu-vi-se voua cu oportunitatile fie de a merge mai departe, fie de a merge inapoi si, poate, de a face lucrurile putin diferit.

Nu exista penalizari pentru voi daca alegeti sa mergeti inapoi din nou si sa faceti lucrurile din nou. Nu toti sunt pregatiti sa paraseasca taramul fizic si sa isi continue calatoria lor in taramurile spirituale ale existentei. Sunt multe de invatat si de experimentat aici in planul fizic si vor fi mereu o multime de oportunitati pentru voi sa ascensionati in taramurile superioare. Este un suflet intelept acela care intelege cand a sosit timpul ca el sa inceapa o noua calatorie si cand este timpul sa isi reia pasii pe care i-a facut si sa foloseasca aceasta oportunitate binecuvantata pentru a face alegeri diferite, care ii vor permite sa experimenteze lucruri pe care el poate le-a ratatsi poate doreste sa le experimenteze inainte de a merge mai departe.

Noi nu putem sa ne incalcam limitele noastre si sa va influentam pe nedrept in a alege oricare dintre directii. Noi vom fi mereu atenti sa facem tot ce putem pentru a va oferi toata libertatea si spatiul de care aveti nevoie pentru a lua aceasta decizie singuri si in concordanta cu propriile voastre conditii. Noi, cei din taramurile superioare, avem de asemenea propriile noastre decizii de luat, si desigur, noi apreciem foarte mult faptul ca altii ne ofera spatiul de care avem nevoie pentru a ne lua propriile noastre alegeri in concordanta cu ceea ce simtim ca avem nevoie si cu ceea ce simtim ca ne-ar place sa experimentam in continuare.

Este probabil ca membrii fiecarei Familii Stelare sa aleaga diferite directii de calatorie, pentru ca nici unul dintre noi nu isi ia la revedere pentru totdeauna. Vor fi multe intersectari la care sa ne mai intalnim inca o data si sa experimentam impreuna ceea ce am ales pentru noi insine, a locurilor in care ne-ar place sa fim, ce am dori sa fim si ce am dori sa experimentam impreuna. Nu exsita nici un fel de reguli sau ghidari, atat timp cat noi onoram dreptul sacru al liberului arbitru si al alegerii celuilalt. Aceasta este o lege care nu trebuie sa fie incalcata, deoarece este aceasta singura si unica lege cea care guverneaza acest intreg univers si il pastreaza ca un loc incredibil de liber si glorios, pentru atatea nenumarate suflete care il numesc casa lor. Casa noastra este intr-adevar casa voastra, pentru ca noi impartim intre noi minunatele sale comori, mistere, aventuri, frumusetea ei, intelepciunea ei, puterile sale hranitoare si iubirea ei.

Vine o vreme pentru fiecare suflet cand el doreste sa experimenteze mai mult din ceea acest univers are de oferit si acest moment acum se apropie pentru multi dintre voi, cei din casa pe care voi o numiti Pamant. Pentru multi dintre voi a sosit timpul sa va expansionati limitele si sa nu numiti casa doar planeta voastra, ci intreg universul vostru. Noi, Comandamentul Ashtar, ne aflam aici pentru a va ajuta in a va expansiona granitele vietilor voastre actuale si sa plecati spre pasuni noi, pe care voi niciodata inainte nu ati pus piciorul. Sunt atat de multe pe care universal are sa vi le ofere, mai mult decat orice planeta individuala ar avea si multi dintre voi acum ajungeti la aceasta intelegere si va deschideti spre ceea ce este posibil pentru voi si aceasta va va aduce noi aventuri si miracole, pe care nu le-ati experimentat inainte.

Noi intelegem aceasta dorinta care va mistuie pe multi dintre voi si acesta este unul dintre motivele pentru care noi ne aflam aici, sa va ajutam sa vedeti ca voi detineti cheia care va deschide pentru voi aceasta noua usa. Sunt multe usi prin care voi ati trecut de-a lungul calatoriei voastre si sunt multe usi care vor veni la voi pe masura ce va continuati calatoriile. Usa care se afla inaintea voastra acum se va deschide pentru voi intr-o noua si superioara dimensiune a existentei decat calibrul existentei voastre actuale, pe care voi o numiti acasa.

Este o piatra de hotar ca un suflet sa ajunga intr-o zi la usa in fata careia voi va aflati astazi si voi puteti fi mandrii si sa considerati aceasta ca pe o reusita glorioasa, deoarece intr-adevar exact aceasta este ceea ce este, o reusita glorioasa. Odata trecuti de acest prag si dincolo de aceasta usa voi nu veti avea nevoie, pentru necesitatea evolutiei voastre, sa calatoriti inapoi in dimensiunile joase, decat cea in care voi veti ascensiona. Pentru multi dintre voi aceasta va veni ca o veste minunata, deoarece ati ajuns intr-un punct in care ceea ce aceasta dimensiune are sa va ofere nu va mai stimuleaza, nu va mai invata, nu va mai incita, nu va mai motiveaza, nu va mai ademeneste sau nu va mai cheama.

Pentru aceia dintre voi care acum auziti chemarea din taramurile superioare, este ceea ce se afla acolo care va trimite o raza de lumina inimii voastre si care va striga pe nume. Depinde de fiecare dintre voi daca decideti si alegeti pentru voi daca va veti indrepta spre aceasta chemare sau veti alege sa ramaneti in mediul familiar si poate in confortul taramului fizic de aici din dimensiunea a treia. Noi vom onora decizia fiecarui suflet si va vom ajuta sa faceti realitate orice este ceea ce veti alege. Noi nu vom face nici o tentativa de a va convinge si de a va face sa va razganditi si sa va deviem cursul, deoarece fiecare decizie pe care un suflet o ia este o alegere sacra si trebuie onorata de toate fiintele din univers.

Sunt aceia dintre noi care deja ne-am luat alegerile noastre si nu vom pretinde nici pentru o clipa ca nu ne-ar place sa ii vedem pe cei pe care ii iubim, care acum se afla in taramul fizic, facand aceeasi alegere care noi am facut-o. Aceasta este firesc, desi la acest moment voi poate nu va amintiti de noi, noi cu siguranta ne amintim de voi si noi va iubim si ne este dor de voi si noi dorim sa fim impreuna inca o data, pe masura ce ne continuam aventura noastra.

Vor fi aceia dintre voi care veti intreba daca puteti afla despre decizia noastra inainte ca voi sa o luati pe a voastra si la aceasta intrebare noi spunem da, va fi o oportunitate in zilele care vor urma sa discutam cu voi sau sa ne facem deciziile noastre cunoscute voua, a ceea ce noi, prietenii si familia voastra, alegem sa experimentam in continuare. Voi nu veti fi parasiti in frig fara a avea oportunitatea de a va sfatui cu membrii Familiei voastre Stelare, pentru ca aceasta este o mare decizie si este important ca toti factorii sa fie inclusi in cantarirea alegerii voastre. Voua de asemenea vi se va oferi suficient timp pentru a ajunge la decizia finala, pentru ca oportunitatea de a alege nu vi se va prezenta cu putin timp la dispozitie pentru a reflecta asupra ce este ceea ce doriti sa experimentati voi insiva.

Noi va spunem acelora dintre voi care cititi aceste cuvinte sa incepeti sa va ganditi despre ce este ceea ce voi ati dori sa experimentati. Este actuala stare a existentei voastre cea pe care doriti sa o continuati sau sunteti acum pregatiti sa experimentati mai mult din ceea ce universul vostru are sa va ofere? Tine de voi si nimeni nu va va impinge si nu va va trage in nici o directie. Noi vom cotinua sa facem tot ce putem pentru a ne face cat mai clare vom putea optiunile noastre voua, spre a va permite sa faceti o alegere informata, care va va aduce exact ceea ce voi ati dori sa experimentati in continuare.

Multora dintre voi vi se va oferi in zilele care vor urma oportunitatea de a vedea mai clar ce vi se pregateste daca veti alege sa incepeti calatoria voastra din nou in taramurile superioare ale acestui univers. Odata ce noi vom fi capabili sa incepem sa lucram cu voi asupra multelor sarcini necesare a fi duse la indeplinire aici in lumea voastra, voi veti avea o idee a ce este posibil pentru voi si cum ar fi vietile voastre ca cetateni ai societatii dimensiunii superioare si poate ca si membrii ai organizatiei noastre, Comandamentul Ashtar.


Noi suntem Federatia Galactica a Luminii.







Asa cum a fost primit prin Greg Giles

http://ascensionearth2012.blogspot.com/- Englishhttp://spanishgreggiles.blogspot.com/ - Spanishhttp://brazilgreggiles.blogspot.com/ - Brazilhttp://bulgariangg.blogspot.com/ - Bulgarianhttp://coratiangreggiles.blogspot.com/ - Croatianhttp://dutchgreggiles.blogspot.com/ - Dutch http://germangreggiles.blogspot.com/ -Germanhttp://greekgreggiles.blogspot.com/ - Greekhttp://hebrewgreggiles.blogspot.com/ - Hebrewhttp://polishgreggiles.blogspot.com/ - Polishhttp://japanesegreggiles.blogspot.com/ - Japanesehttp://portugalgg.blogspot.com/- Portugal http://romaniangreggiles.blogspot.com/ - Romanianhttp://russiangreggilles.blogspot.com/ - Russianhttp://sloveniangreggiles.blogspot.com/ - Slovenianhttp://swedishgreggiles.blogspot.com/ -Swedishhttp://chinesegreggiles.blogspot.com/ - Traditional Chinesehttp://hungariangreggiles.blogspot.com/ - Hungarianhttp://frenchgreggiles.blogspot.com/- Frenchhttp://turkishgreggiles.blogspot.com/2012/03/02032 Turkish

Traducator: Sorin

No comments:

Post a Comment

PUTIN






2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE



invoc

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

sorin

Wanderer of the Skies

Wanderer of the Skies
Romanian

Matthew Ward

Matthew Ward
Romanian

Sheldan Nidle

Sheldan Nidle
Romanian

despertando.me

Galactic Channelings

Montague Keen

Montague Keen
Romanian

SaLuSa by Mike Quinsey

SaLuSa by Mike Quinsey
Romanian