Followers

Sunday 6 May 2012

6/05/2012




Mesaj din partea Federatiei Galactice a Luminii 6/05/2012


Pleiadienii sunt un grup de entitati care se afla aici in aceasta perioada ajutand planeta voastra si oamenii vostri in perioada voastra de ascensiune si ei au ajutat lumea voastra de multi ani, care au condus la acest punct din istoria voastra. Sunt multe tipuri de entitati care se afla aici la acest moment si toate aceste grupuri se afla aici acum pentru o mai mare bunastare a planetei voastre si a oamenilor vostri. Nu mai exista alte grupuri aici pentru nici un fel de alte scopuri.

Este adevarat ca la anumite momente din istoria voastra au existat alte grupuri, care au fost aici si nu pentru interesele de mai bine ale voastre, ci pentru interesele lor personale si bunastarea planetei voastre si al oamenilor vostri nu au intrat in politica si agendele lor. Acesta nu mai este cazul in prezent si este foarte important pentru oamenii lumii voastre, care au inceput sa citeasca articole si masaje din anumite surse de informare despre aceste alte fiinte si despre agendele lor este sa inteleaga ca ceea ce ei citesc este fie un material fals, dezinformare, chiar minciuni sau scorneli, sau bucati din istoria planetei voastre, care nu mai reprezinta factori activi la activitatile voastre zilnice sau la viitorul vostru.

Sunt multe motive diferite pentru care unii dintre acesti indivizi aleg sa scrie articole si sa transmita informatii referitoare la entitati negative si forte negative in aceasta perioada. Unii dintre acesti indivizi doar impartasesc reflectii ale propriilor lor frici si nesigurante si unii dintre ei sunt canale pentru informatii care sunt foarte vechi si foarte depasite si nu isi mai au loc in ceea ce se petrece in aceasta perioada.

Sunt multe moduri de a capta/canaliza informatia si unele dintre aceste metode se refera la a va racorda la informatiile care sunt disponibile si care au fost inregistrate in analele timpului. Ar fi ca si cum cineva din lumea voatra de astazi ar face o gaura in zidul lateral al unei mari biblioteci si ar fi inceput sa extraga informatii la intamplare de la inceputul cartilor, de la sfarsitul cartilor si din multe alte carti simultan si fara a urma o ordine anume. Aceasta este ceea ce se petrece astazi in lumea voastra, deaorece exista un anumit numar de indivizi din societatea voastra, care acceseaza aceste varii surse de informatii si elibereaza aceasta informatie ca si cum ar fi mesaje noi, care ar fi trimise din partea uneii constiinte sau a unei fiinte dimensioale superioare, care lucreaza in slujba luminii. Din nou, acesta nu este cazul, deoarece acesti indivizi din lumea voastra doar se branseaza in inregistrari inmagazinate in bibliotecile de informatie, care exista in acest univers si prin multele sale dimensiuni.

A se incerca in orice mod sa se extraga informatii din aceasta biblioteca in aceasta maniera ar fi asemanator cu situatia in care ati intra intr-o sectiune principala a unei biblioteca al unui mare oras si ati selecta in mod intamplator orice sectiune a bibliotecii, orice raion al bibliotecii, orice carte si apoi sa insiruiti din acea carte, inregistrand acea informatie si apoi inchizand acea carte si incepand inca o data o cautare la intamplare a unei alte carti a acelei biblioteca. Voi apoi ati repeta operatia, extragand cateva cuvinte sau propozitii din fiecare carte si apoi ati impartasi informatia, care a fost adunata in aceasta maniera cu altii, ca si cum ea ar fi nu doar o informatie actuala, ci si una exacta. Aceasta este ceea ce se petrece aici astazi in lumea voastra, deoarece exista canale (persoane care practica channeling-ul, n.t.), care nu sunt foarte pricepute in aceasta procedura de a accesa energiile si cunoasterea dimensiunilor superioare si sa le extraga cu exactitate, pentru a le impartasi cu altii.

In zilele care vor urma, atunci cand noi vom putea lucra cu voi mai personal, noi vom demonstra pentru voi cum sa va conectati cu exactitate si sa extrageti informatiile din aceste mari hale ale cunoasterii, care exista in acest univers. Noi va vom educa pe deplin si va vom instrui asupra metodelor corecte de a va conecta la aceste energii si cum sa extrageti corect si cu exactitate si sa corelati informatiile obtinute in aceasta maniera.

In aceasta perioada a istoriei voastre sunt multi dintre voi cei care invata poate pentru prima data cum sa fie un canal pentru energiile din interiorul dimensiunii voastre actuale si chiar din dimensiuile superioare si noi suntem foarte incantati sa vedem pe atat de multi dintre voi facand cele mai sincere eforturi pentru a invata aceasta arta si a munci asupra perfectionarii abilitatii voastre. Noi va spunem totusi la acest moment ca majoritatea dintre voi, cei care incercati sa percepeti aceste informatii in aceasta maniera, va aflati inca la un nivel de incepatori si aveti multe de invatat si inca mai aveti multa experienta inca de castigat, inainte ca voi sa incepeti sa impartasiti aceste informatii cu altii, ca si cum ele ar fi faptice, exacte si ca ele ar fi impartasite cu voi dintr-o constiinta a unei fiinte din planurile superioare, care are in minte binele vostru cel mai inalt.

La acest moment, exista aceia dintre voi care primesc informatii care intr-adevar vin de la fiinte superioare cu o constiinta deplin trezita, care au binele canaluli care le preia mesajele, al planetei si al oamenilor vostri ca si motivatie pentru munca pe care ele o fac. Nu sunt la fel de multi aceia dintre voi, cei care primiti acest tip de informatii in aceasta maniera pe cat ar parea ca sunteti si noi am dori sa va oferim o lista a celor a caror munca este demna de a fi citita si a caror munca nu, insa noi la acest moment dorim ca voi sa va folositi mai bine puterile intuitiei voastre si a discernamantului vostru, pentru a ajunge la propriile voastre concluzii si sa alegeti singuri care mesaje le veti urma si caror mesaje le veti permite sa va ghideze prin zilele ce vor urma.

Sunt multe modalitati prin care noi simtim ca voi puteti duce la realizare aceasta sarcina si sa castigati o mai buna intelegere in care mesaje provin de la costiinta deplin trezita a unei fiinte superioare de lumina si care mesaje sunt parti aleatoare de informatii raspandite de prin diferite surse din univers. Noi simtim ca acesta este un talent care merita sa fie insusit si urmat si noi va incurajam pe voi toti sa simtiti vibratia cuvintelor, a propozitiilor, a frazelor si a sentimentului de ansamblu al mesajului de a va mangaia corzile inimilor voastre si sa ascultati si sa simtiti notele si melodiile ce vor rezulta astfel. Simtiti voi o melodie frumoasa, bogata in texturi inaltatoare de iubire si lumina sau sunt note amare, care sunt culese din ritm si umplu ele halele fiintei voastre cu armonie sau cu dizarmonie?

Noi va spunem sa ascultati acest concert ce este acum in desfasurare in launtrul vostru in timp ce cititi cuvintele dinaintea voastra si sa faceti o alegere constienta de a vedea aceste cuvinte ca si adevar sau a le accepta ca ceea ce sunt. Daca voi va simtiti miscati emotional si spiritual asa cum doar un concert frumos conceput si dus la realizare in cadrul unei opere va poate misca, atunci noi va spunem ca o orchestra de fiinte superioare de iubire si lumina realizeaza un concert pentru voi. Noi va spunem sa va bucurati de aceste concerte, pentru ca ele sunt daruri de iubire pentru voi si lasati ca muzica ce este realizata astfel pentru voi sa va inalte si sa va duca mai departe intr-o stare de splendida armonie.


Noi suntem Federatia Galactica a Luminii.







Asa cum a fost primit prin Greg Giles

http://ascensionearth2012.blogspot.com/- English



















No comments:

Post a Comment

PUTIN






2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE



invoc

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

sorin

Wanderer of the Skies

Wanderer of the Skies
Romanian

Matthew Ward

Matthew Ward
Romanian

Sheldan Nidle

Sheldan Nidle
Romanian

despertando.me

Galactic Channelings

Montague Keen

Montague Keen
Romanian

SaLuSa by Mike Quinsey

SaLuSa by Mike Quinsey
Romanian