Followers

Monday 21 May 2012

21/05/2012







Sunt multe moduri de a descrie si de a privi situatia voastra curenta in dualitate si una dintre aceste moduri este a spune ca voi va aflati intr-o colivie de pasari. Aceasta este o metafora ce descrie intr-un mod similar starea voastra actuala de intemnitare. Este ca si cum voi toti traiti in limitele unei colivii, pentru ca sunteti atat de multi dintre voi dincolo de acesti pereti, bariere si limitari, pe care le puteti experimenta daca voi alegeti aceasta. Noi suntem aici pentru a va ajuta sa vedeti ca mai exista o alta alegere pentru voi. Noi nu suntem aici pentru a va scoate cu forta din aceasta colivie, pentru ca este colivia voastra. Voi ati proiectat-o, voi ati construit-o. Nu este o colivie care a fost pusa de jur imprejurul vostru de catre entitati straine de o natura negativa. Sunteti voi cei care ati dorit sa experimentati cum ar fi viata blocati fiind precum o pasare ale carei aripi sa nu poata fi folosite pentru a putea zbura spre libertatea voastra.

Ceea ce alegeti acum sa faceti cu aceasta informatie tine de voi sa alegeti singuri. Noi de asemenea nu vom face aceasta alegere pentru voi, deoarece nu este dreptul nostru sa vizitam lumi din acest univers si sa luam decizii pentru fiintele care numesc aceste lumi casa lor. Noi suntem aici pentru a va sfatui in legatura cu situatia voastra actuala si asupra alegerilor care va stau la dispozitie si noi ne aflam de asemenea aici pentru a ne asigura ca orice alegere veti face, aceasta va fi cea pe care o veti experimenta. Aceasta este simplu de inteles, nu-i asa? Noi nu suntem aici din orice alte motive. Este adevarata libertate cea pe care noi dorim ca voi sa o experimentati, atunci noi ne vom aduce resursele noastre impreuna cu ale voastre si noi ne vom asigura ca aceasta este ceea ce veti experimenta, insa amintiti-va mereu ca sunteti voi cei care trebuie sa alegeti directiile in care voi doriti sa calatoriti.

Noi nu va oferim acele directii ale experientei voastre, pentru ca ele deja v-au fost oferite de catre Creatorul vostru. Este Creatorul vostru cel care a facut toate alegerile posibile pentru voi. Noi nu adaugam si nu scoatem nimic din experienta voastra. Are sens existenta unei aliante de atatea mii de lumi, care sa vina aici pentru a va lua si din putinul pe care il aveti? Rezonati cu aceasta credinta ? Va suna plauzibila ? Ceea ce noi avem este adevarata libertate si resursele de a face orice este ceea ce ne dorim sa facem si sa experimentam in acest univers. Considerand largul nostru spectru de alegeri, care ne stau la dispozitie, are sens pentru voi ca ceea ce noi am alege ar fi sa venim aici, pe aceasta mica planeta, dincolo de centrul acestei galaxii si chiar si mai indepartata de centrul acestui univers, pentru a fura putinul pe care il aveti si asupra caruia atatia dintre voi va luptati si va certati ? Nu, aceasta nu are sens si cu siguranta nu are sens pentru noi faptul ca la acest moment exista un numar dintre voi care cu incapatanare si cu rigiditate cred aceasta si de asemenea isi ies din limitele lor si isi irosesc atat de mult din timpul si energia lor incercand sa ii fac ape altii sa creada aceasta. Aceasta este contraproductiv pentru toate evolutiile extraordinare ce astazi stau chiar inaintea si la indemana voastra. Noi nu dorim nimic mai mult decat sa incepem sa daruim acestei lumi tot ceea ce atat de multi dintre voi doresc pentru voi insiva si pentru cei pe care in adancul vostru ii iubiti.

Exista in prezent obstacole care va stau in cale pentru a va ajuta sa aduceti in lumea voastra multele schimbari necesare pentru a va imbunatati vietile dincolo de starea lor actuala. Unul dintre aceste obstacole este frica. Frica pe care atat de multi dintre voi o afisati in mod deschis la acest moment si pe care o raspanditi ca o plaga prin comunitatile voastre sociale online. Noi vedem aceste mesaje, articole si false mesaje primite prin channeling, prin ochii supararii, insa nu suparare pentru noi, ci suparare pentru voi, fratii si surorile noastre, pentru ca toate aceste minciuni si dezinformari nu fac nimic altceva decat sa amane darurile ce va apartin de drept si care ar fi putut sa va fie prezentate voua cu atat de mult timp in urma. Intelegeti voi ce va asteapta pe voi si societatea voastra imediat dupa umbrele fricii ? Intelegeti voi ca ceea ce va asteapta va schimba atat de multe zone ale vietilor voastre actuale care va aduc atat de multa suferinta, durere si greutati pentru atatia dintre voi ? Vedeti voi ca a sosit timpul pentru ca fiecare dintre voi sa lasati deoparte toate fricile voastre interioare si nesiguranta si sa gasiti o cale prin care sa permiteti acestor schimbari sa aiba loc, schimbari care va vor inalta pe voi si intreaga voastra societate si va vor scoate din strafundurile actualelor voastre stari, care sunt depasite si care nu mai sunt necesare pentru educatia si evolutia voastra.

Voi stiti ca nu mai trebuie sa ramaneti traind in acest mod. Intelegeti voi ce inseamna aceasta ? Intelegeti voi ca voi insiva si fiecare suflet din jurul vostru poate sa inceapa imediat sa prospere si sa infloreasca, traind o viata pe care voi o meritati ca si suflete ce exista in splendidul si abundentul univers al Creatorului ? Doriti voi cu adevarat sa continuati sa traiti asa cum o faceti acum, legati de slujbele voastre, care abia va platesc cat sa supravietuiti inca o saptamana, pentru a va reintoarce la servici, spre a imbogati vietile altora, aflati chiar in varful structurii piramidale a societatii voastre ? Este aceasta ceea ce va doriti pentru voi si pentru familia voastra ? Nu doriti mai mult ? Nu doriti ceva mai bun? Nu va doriti ceva mai sanatos, ceva mai curat? Nu credeti ca toate aceste lucruri sunt posibile pentru voi? De ce ati crede ca acest univers este atat de limitat?

Doar priviti la stele noaptea si absorbiti in voi pentru un moment, ca o inspiratie magnifica, bolta care este universul vostru, care este mereu in expansiune si intrebati-va : “Experimentez eu tot ceea ce a facut posibil pentru mine Creatorul meu ?” Daca raspunsul este nu, atunci intrebati-va : “Doresc eu sa experimentez tot ceea ce a fost facut posibil pentru mine de catre Creatorul meu?” Daca raspunsul este da, atunci permiteti-ne sa va oferim sansa de a experimenta ceea ce tocmai ati ales. Aceasta este tot ceea ce va cerem si noi va cerem aceasta nu pentru noi sau pentru propriile noastre motive, ci va cerem aceasta din iubire pentru voi, pentru ca noi experimentam exact ceea ce a fost facut cu putinta prin alegerea noastra de a experimenta tot ceea ce a fost facut posibil pentru noi de catre Creatorul nostru, care este Creatorul vostru, si noi dorim sa impartim cu voi bucuria noastra, iubirea noastra si emotia noastra, pe care le experimentam cu fiecare rasarit, cu care incepe inca o noua si minunata zi pentru noi. Noi dorim pentru voi, iubitii si dragii nostri, sa experimentati bucuria pe care noi o experimentam in fiecare zi. Noi nu dorim ca voi sa experimentati nici macar inca o zi in situatia voastra actuala de viata. Noi dorim sa incepem astazi sa scaldam lumea voastra cu darurile care au fost cu o atat de mare generozitate revarsate asupra noastra si noi va cerem sa ne permiteti ca aceasta sa se petreaca. Este aceasta atat de mult de cerut ?

Noi intelegem ca poate sa fie o sarcina dificila sa va inaltati deasupra ingradirii limitatoare, pe care emotia fricii o ridica de jur imprejurul vostru. Noi am stiut aceasta inca inainte de a calatori aici si noi am studiat aceasta emotie limitatoare pentru multi, multi eoni de timp. Ceea in ce noi ne angrenam aici sunt metodologii si programe educationale de a ajuta pe atat de multi dintre voi, care sunteti prinsi in capcana coliviei fricii. Aceasta este una dintre zonele de care noi ne ingrijim in mod preponderent aici in lumea voastra ; si resursele care pot fi eliberate odata ce aceasta frica amplificata poate incepe sa dispara, pot fi folosite in atat de multe programe si sisteme care pot aduce atat de multa bucurie si distractie lumii voastre si sa inlature atat de multe sisteme, care astazi aduc atat de multe greutati si chin pentru voi. Vedeti cat de important este pentru voi sa faceti tot ceea ce puteti pentu a ne ajuta sa va ajutam sa inlaturati catusele fricii de la gleznele si de la incheieturile mainilor voastre ? Puteti gasi o cale sa ne ajutati si sa ii ajutati astfel pe altii din lumea voastra, care se afla in preajma voastra ?

Noi cautam cheia magica, ce va deschide catusele voastre, dar o astfel de cheie nu poate fi gasita. O astfel de cheie nu poate fi gasita deoarece nu exista un singur motiv pentru care va este frica voua, ci sunt nenumarate motive. Voi va temeti de aproape tot ceea ce nu gasiti a va fi familiar. Voi va temeti de tot ceea ce vine in vietile voastre si care are puterea de a le schimba in doar si cel mai mic mod. Voi va temeti de straini, voi va temeti de necunoscut, voi va temeti de mister, voi va temeti de intuneric, voi va temeti de frig si voi va temeti de noi idei si concepte, care vor schimba modul in care voi faceti lucrurile in viata voastra cotidiana. De ce ? De ce va temeti de aceste lucruri ? De ce va temeti de ceea ce este nou, atata timp cat ceea ce este vechi este atat de intristator si innebunitor pentru voi? De ce va temeti de cheile care vor deschide catusele ce va leaga de poverile voastre zilnice? De ce nu vedeti aceste chei ca si daruri ce va sunt oferite de catre Creator voua si de fiinte create de catre Creatorul vostru, care va iubeste si doreste nimic altceva decat ceea ce este cel mai bun pentru voi ?

Acestea sunt unele dintre intrebarile cele mai dificile la care noi ne chinuim sa le gasim raspuns. Permiteti-ne sa gasim aceste raspunsuri, prin a va intelege mai bine. Explicati-ne in scrieile voastre, in mesajele voastre si in postarile voastre de prin comunitatile voastre online, de ce va temeti de aceste lucruri in adancul fiintei voastre. Fiti cat de sinceri si de deschisi puteti fi, pentru ca noi vom studia motivele pe care voi le veti oferi ca si cauze pentru care voi nu va puteti elibera de frica ce va tine prizonieri, precum o pasare intr-o colivie. Noi va promitem ca noi vom face tot ceea ce putem face pentru a gasi o cale de a va ajuta sa va eliberati din aceasta colivie si sa zburati liberi, inaltandu-va spre noi inaltimi din acest univers.

Noi suntem proprii nostri jurati si proprii nostri judecatori in acest univers. Nu exista nimeni si nimic care sa prezideze peste noi de-a lungul calatoriei noastre, decat noi insine. Intelegeti aceasta realitate si acest fapt va rezolva atatea dintre problemele, chinurile si greutatile pe care voi le experimentati. De-a lungul lungii voastre calatorii au fost multe momente in care voi ati simtit ca voi a trebuit sa invatati o anumita lectie sau sa atingeti o anumita intelegere. Voi prin urmare ati gasit modalitati de a atinge acest scop, pe care voi ati simtit ca este necesar pentru evolutia si inaltarea voastra. A va impune scenariul, cum este cel in care voi acum va gasiti invaluiti, este una dintre metodele pe care voi le-ati ales pentru a va invata singuri aceste lectii. Vietile si situatiile voastre actuale nu v-au fost impuse de catre puteri superioare, sau macar egale voua. Ele au fost impuse asupra voastra de catre voi si prin urmare ele de asemenea pot sa fie dizolvate de asemenea de catre voi. Aceasta este ceea ce noi dorim sa va permitem sa vedeti si sa intelegeti la acest moment. Voi aveti puterea, si intreaga putere ce va este necesara, pentru a inlatura gratiile pe care voi le-ati plasat in jurul vostru si sa va eliberati mintea voastra, corpul vostru si spiritul vostru, odata pentru totdeauna si sa va inaltati dincolo de limitele coliviei, pe care voi o numiti casa voastra.

Noi va vom ajuta sa faceti aceasta, daca aceasta este ceea ce voi doriti si noi asteptam alegerea voastra. Ea nu este alegerea noastra, ea nu este decizia noastra, ea nu este dreptul nostru de a ne impune vointa noastra asupra voastra. Noi asteptam comanda voastra ca a sosit momentul pentru ca voi sa experimentati altceva, ceva mai maret, ceva mai bun, ceva mai liber. Daca aceasta este ceea ce voi comandati, atunci aceasta este ceea ce voi veti experimenta. Fiecare dintre voi trebuie sa aleaga singur, pentru ca nimeni nu poate alege pentru voi. Acestea sunt regulile si aceste reguli au fost puse pentru a va permite toata libertatea pe care voi o meritati si care va apartine de drept, pentru ca voi experimentati propria voastra calatorie. Aceste linii de ghidare au fost pregatite in asa fel incat ele sa protejeze fiecare fiinta, in timp ce ea calatoreste prin acest vast univers si intelegand aceasta va va permite atat de multora dintre voi, care inca nu vedeti ca nu exista nimic si nimeni care sa fie inamicul vostru de moarte, pentru ca voi nu puteti avea inamici, pe care nu ii creati singuri.

Este creatia voastra, viata pe care o traiti si este dreptul vostru sa o schimbati la vointa, de fiecare data cand voi simtiti ca doriti sa experimentati altceva. Daca sunt mai multe incercari ceea ce voi va doriti sa experimentati, atunci vor fi mai multe incercari ceea ce veti avea. Daca este dsitractie, aventura, emotii si surprize, atunci acestea le veti avea de asemenea. Totul tine de voi. Nu exista alta cale si nu exista nimeni altcineva care sa faca aceste alegeri pentru voi. Aceasta este ceea ce noi dorim ca voi sa intelegeti pe deplin la acest moment. Nu exista nimeni si nimic care sa va tina intemnitati aici in aceasta a treia dimensiune limitata, decat voi si propria voastra dorinta de a fi intemnitati aici si este alegerea voastra sa sfarsiti acest mod de viata, cu care voi ati ajuns sa fiti atat de obisnuiti si sa treceti la alte pasuni mai mari si mai stralucitoare, care se intind in acest univers.

Noi ne aflam la comanda voastra de asemenea si noi vom face ceea ce vom putea, pentru a va permite sa cresteti exact campia prin care voi doriti sa pasiti in continuare. Daca este incheierea acestei paradigme si inceputul noului pentru voi, atunci aceasta este ceea ce voi veti experimenta. Noi nu va vom aduce nimic din ceea ce voi nu doriti sa experimentati si noi de asemenea nu va vom tine departe de nimic din ceea ce voi doriti sa experimentati. Aceasta este promisiunea noastra pentru voi, juramantul nostru solemn si noi nu il vom incalca pentru nimeni si pentru nimic. Treceti acum de aceasta incalcita, spinoasa si veche vita de vie si puneti-va picioarele pe frumos amenajatele voastre pasuni de vise, speranta si minunata aventura, pentru ca este aici, in aceasta pasune imbaiata de soare, locul in care voi apartineti. Spuneti: “Doresc sa imi pun picioarele pe aceasta noua pasune” si asa va fi si noi veti simti aceasta noua pasune crescand sub picioarele voastre.

Noi suntem Federatia Galactica a Luminii.






Asa cum a fost primit prin Greg Giles

http://ascensionearth2012.blogspot.com/- Englishhttp://spanishgreggiles.blogspot.com/ - Spanishhttp://brazilgreggiles.blogspot.com/ - Brazilhttp://bulgariangg.blogspot.com/ - Bulgarianhttp://coratiangreggiles.blogspot.com/ - Croatianhttp://dutchgreggiles.blogspot.com/ - Dutch http://germangreggiles.blogspot.com/ -Germanhttp://greekgreggiles.blogspot.com/ - Greekhttp://hebrewgreggiles.blogspot.com/ - Hebrewhttp://polishgreggiles.blogspot.com/ - Polishhttp://japanesegreggiles.blogspot.com/ - Japanesehttp://portugalgg.blogspot.com/- Portugal http://romaniangreggiles.blogspot.com/ - Romanianhttp://russiangreggilles.blogspot.com/ - Russianhttp://sloveniangreggiles.blogspot.com/ - Slovenianhttp://swedishgreggiles.blogspot.com/ -Swedishhttp://chinesegreggiles.blogspot.com/ - Traditional Chinesehttp://hungariangreggiles.blogspot.com/ - Hungarianhttp://frenchgreggiles.blogspot.com/- Frenchhttp://turkishgreggiles.blogspot.com/2012/03/02032 Turkish

Traducator: Sorin




No comments:

Post a Comment

PUTIN






2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE



invoc

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

sorin

Wanderer of the Skies

Wanderer of the Skies
Romanian

Matthew Ward

Matthew Ward
Romanian

Sheldan Nidle

Sheldan Nidle
Romanian

despertando.me

Galactic Channelings

Montague Keen

Montague Keen
Romanian

SaLuSa by Mike Quinsey

SaLuSa by Mike Quinsey
Romanian