Followers

Saturday 14 April 2012

14/04/2012





Mesaj din partea Federatiei Galactice a Luminii 14/04/2012




In ciuda unor zvonuri, care voi este posibil sa le fi auzit, relocarile unor persoane, care in prezent locuiesc in anumite zone, ce sunt predispusela inundatii, va fi o foarte simpla si usoara procedura, care se va incheia cu mult inainte ca aceste zone sa fie afectate. Noi suntem aici pentru a va ajuta in aceasta procedura si prin experienta noastra si tehnologiile noastre avansate acest proces se va incheia intr-un mod lin si eficient. Nu exista absolut nimic de care sa va ingrijorati in aceasta directie si noi vom face tot ceea ce vom putea pentru a ne asigura ca fiecarei persoane care locuieste in aceste zone i se vor oferi suficiente oportunitati de a se reloca in zone care sunt considerate de catre noi sigure. Prin intermediul tehnologiilor noastre avansate, nimeni nu va trebui sa se bizuie pe resursele proprii pentru aceasta relocare. Aceasta este ceea ce vom oferi si depinde de fiecare persoana, care traieste in aceste zone, daca accepta oferta noastra sau daca o respinge.

Noi nu vom insista cu ofertele noastre de ajutor si cu totii sunt liberi sa se relocheze din aceste zone pe cont propriu. Noi dorim sa facem clar faptul ca nici un fel de vatamare nu va fi suferita de catre cei care se relocheaza in aceste zone sigure si noi dorim acum sa dam la o parte zvonurile nefondate ce sunt propagate de catre cei cu frica in inimile lor, ca aceasta ar fi vreun fel de pacaleala menita sa va manipuleze pentru a va reloca in zone in care noi am incerca intr-un mod sa va controlam. Acestea sunt pur si simplu emotii bazate pe frica, ce danseaza in mintile catorva persoane si noi va spunem sa gasiti increderea in inimile voastre. Gasiti-o in voi insiva pentru a fi suficient de puternici pentru a rezista acestei vibratii a fricii si nu-i lasati pe cei care exista in vibratia inferioara sa va conduca pe o cale care nu este cea aleasa de voi. Este timpul ca fiecare dintre voi sa decida singur care este calea pe care voi doriti sa calatoriti si noi spunem ca voi aveti alegerea de a va baza decizia pe frica sau bazata pe iubire. Aceasta alegere tine de voi si noi vom onora si respecta decizia voastra.

De multe ori in trecutul vostru voi v-ati bazat deciziile fie luate bazandu-va pe iubire, fie luate bazandu-va pe frica si de fiecare data voi ati experimentat rezultatele alegerii voastre. Daca voi ati ales calea fricii, voi ati experimentat ceea ce v-a asteptat pe calea acelei vibratii. Daca voi ati ales calea iubirii, voi ati experimentat ceea ce v-a asteptat pe calea acelei vibratii particulare. Deja la acest moment noi nu ar trebui sa explicam nici unuia dintre voi diferentele dintre experientele voastre corespunzatoare acestor vibratii. In zilele care vor urma, voua vi se va oferi o alegere clara asupra caii pe care doriti sa o urmati si voi veti experimenta ceea ce va asteapta pe acea cale.

Pentru cei care traiesc in aceste zone, voi va trebui sa faceti aceasta alegere ; nu exista nici o alta cale. Acest scenariu a fost acceptat de voi inainte de actualele voastre incarnari si exista un mare scop in spatele a toate acestea. Depinde de voi ce cale ati vrea sa o urmati, la fel cum a depins mereu de voi si va depinde intotdeauna de voi sa decideti ce vreti sa experimentati. Noi nu suntem aici pentru a face aceasta alegere pentru voi.

Ceea ce va tine pe unii dintre voi pe loc este emotia de frica si neincredere in cei care nu sunt de pe planeta voastra. Noi va spunem ca acest gand bazat pe frica este si va continua sa fie extrem de limitator pentru voi in zilele care vor urma sau pana ce veti invata sa va controlati aceasta emotie negativa. Aceasta este o foarte importanta lectie pentru voi de invatat, deoarece controlarea tuturor emotiilor voastre este un pas foarte important in evolutia pe calea voastra si emotia fricii este cea mai importanta emotie dintre toate cele care trebuie sa invatati sa le controlati. Aceia dintre voi care cititi aceste cuvinte si simtiti frica puteti folosi aceasta perioada pentru a lucra spre a controla aceasta emotie limitatoare. Vor veni situatii care din nou vor necesita ca voi sa alegeti daca voi doriti sa parcurgeti calea iubirii sau a fricii si noi va intrebam: veti continua sa alegeti calea fricii pentru a merge pe ea?

Oricand voi va puteti spune voua insiva: ‘Eu am obosit sa aleg si sa experimentez calea fricii si eu voi lupta si voi alege macar o data calea iubirii, pentru ca doresc sa experimentez ceea ce aceasta cale imi ofera’. Noi va spunem ca aceasta cale a iubirii va ofera siguranta si securitate, placere si bucurie, aventura, emotie, implinire, fericire si incantare, prietenie si o calatorie lina si usoara pe masura ce mergeti mai departe pe aceasta cale luminata alaturi de multi altii care de asemenea s-au saturat sa aleaga calea fricii si au ales calea iubirii. Suna descrierea acestei cai ca cea pe care v-ar place sa mergeti? Aceasta cale sta la dispozitia voastra, daca o veti alege si noi asteptam decizia voastra.

Ce este ceea ce doriti sa experimentati de aici inainte, pe masura ce va indreptati spre viitorul vostru ? Care sunt unele dintre lucrurile pe care voi ati dori sa le faceti ? Care sunt unele dintre pasiunile pe care le aveti si dorintele care va fac inima sa bata ? Care sunt unele dintre visele pe care voi le-ati pastrat in inimile voastre pentru atata timp ? Unde ati dori sa calatoriti si care sunt locurile pe care ati dori sa le vedeti ? Voi puteti avea toate aceste lucruri si sa faceti toate aceste lucruri pe care doriti sa le faceti. Aceasta este una dintre variantele care vi se ofera in prezent si acestea sunt unele dintre deciziile care voua vi se cere sa le luati in aceasta perioada.

Permiteti-va sa experimentati orice este ceea ce voi doriti si nu lasati frica sa intre in procesul vostru de luare a deciziei voastre. Aceasta este ceea ce puteti face pentru voi la acest moment si daca voi va luptati cu emotia fricii, noi va sugeram sa examinati cu atentie ce este ceea ce va cauzeaza aceasta emotie. Noi va sugeram sa gasiti o cale de a minimaliza aceasta emotie negativa si alegeti in schimb sa experimentati iubirea si tot ceea ce aceasta emotie are de oferit. Universul are atatea sa va ofere, daca voi doar ati gasi o cale de a avea incredere in el. Aveti incredere ca universul va iubeste si va protejeaza si are atatea minuni pregatite pentru voi. Aveti incredere ca se vegheaza asupra voastra si aveti incredere ca sunteti protejati. Aveti incredere ca tot ceea ce doriti sa experimentati va apartine si doar asteapta ca voi sa alegeti aceasta.

Noi suntem Federatia Galactica a Luminii.




Asa cum a fost primit prin Greg Giles.
Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Traducator: Sorin

No comments:

Post a Comment

PUTIN






2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE



invoc

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

sorin

Wanderer of the Skies

Wanderer of the Skies
Romanian

Matthew Ward

Matthew Ward
Romanian

Sheldan Nidle

Sheldan Nidle
Romanian

despertando.me

Galactic Channelings

Montague Keen

Montague Keen
Romanian

SaLuSa by Mike Quinsey

SaLuSa by Mike Quinsey
Romanian