Followers

Monday 12 March 2012

12/03/2012



Voi aveti puterea de a persevera si este increderea cea pe care voi trebuie sa cautati sa o mentineti acum. Tineti bine de convingerile voastre, nu lasati sa fiti deviati de pe cursul actual, pentru ca el va va purta dincolo de liminatarile ce va tin astazi legati. Calatoria voastra a fost una lunga si de multe ori voi ati deviat de la cale, insa voi intotdeauna v-ati gasit drumul inapoi la centru si la calea care sa va aduca la suprafata si in lumina. Continuati sa rezistati pe aceasta cale si ea va va duce acolo unde voi vreti sa ajungeti. Sunt multe obstacole si multi oameni care le-au plasat inaintea voastra. Este responsabilitatea voastra sa vedeti aceste obstacole si sa gasiti o cale de a le da la o parte, fara a fi prea mult deviati de la curs.

Astazi, multe obstacole vor sta in calea voastra spre ascensiune si desi calea voastra este acum una scurta, mai sunt inca multe incercari care vi se vor prezenta in aceasta scurta perioada de timp. Unele dintre aceste incercari vor fi cele mai mari incercari pe care le-ati avut in aceasta sau chiar in toate incarnarile voastre de pana acum. Noi stim ca puteti trece prin aceste incercari si impreuna noi vom reusi tocmai asta, deoarece noi vom fi aici pentru a va ajuta in toate modurile posibile. Acesta este motivul pentru care ne aflam aici si pentru nici un alt motiv. Una dintre incercarile pentru multi dintre voi la acest moment este sa gasiti o cale de a intelege aceasta si sa gasiti o cale sa depasiti frica, pe care o experimentati in legatura cu noi si cu motivele noastre de a fi aici. Multe depind de relatia noastra de munca impreuna si tine de voi sa depasiti frica, sa depasiti indoielile si neincrederea si sa ne priviti nu ca o forta invadatoare, ci ca familia voastra, pentru ca intr-adevar aceasta este ceea ce suntem.


Noi avem multe sarcini, pe care trebuie sa le indeplinim impreuna. Noi va vedem pe multi dintre voi deschisi la a ne accepta, care ati ajuns la intelegerea a cine suntem noi si noua ni se incalzeste inima si suntem incurajati de aceasta. Noi cerem celor care au fost capabili sa ajunga la aceasta intelegere sa ii ajute pe altii sa vada care sunt intentiile noastre adevarate si care sunt adevaratele noastre motive de a ne afla aici. Ajutati-i sa vada ca in acest univers toate fiintele vin unele in ajutorul celorlalte. Separatia si detasarea pe care umanitatea le-a experimentat de-a lungul celei mai mari parti a istoriei sale si continua sa le experimenteze astazi nu sunt decat o iluzie a calatoriei voastre tridimensionale, care nu au o baza in realitate.

Dupa cum am spus, realitatea voastra colectiva este pe cale sa treaca printr-o mare transformare si cea mai mare parte din ceea ce voi ati ajuns sa intelegeti ca fiind norma/firesc se va dizolva si va lasa loc noii voastre realitati. Aceasta va fi o mare incercare pentru multi dintre voi si dupa cum am spus de asemenea, aceasta este decat o incercare din multe. A depasi aceasta incercare va va ajuta sa treceti peste multe altele, pentru ca noi ne aflam aici spre a va ajuta in multele sarcini pe care voi trebuie sa le duceti la indeplinire, insa noi nu va putem ajuta in acest mod, pana ce voi nu veti putea gasi o cale sa depasiti testul fricii.

Noi am vorbit mult despre frica cu voi si cat de pagubitoare poate sa fie pentru voi ca si indivizi si pentru voi ca si societate colectiva si ar trebui sa fie clar pentru multi dintre voi la acest moment cum frica are un rol pivotant in afacerile voastre la acest punct. Pentru ca daca nu ar fi fost frica de noi cea care v-a facut sa va pierdeti atat de tare increderea in noi, noi am fi deja printre voi lucrand impreuna pentru indeplinirea multelor sarcini despre care v-am vorbit. Timpul se scurge si noi trebuie sa incepem. Tine de voi ca si colectiv sa gasiti in inimile voastre increderea in noi si increderea ca universul are multe sa va ofere. Noi nu am spus niciodata ca aceasta va fi usor. Noi vedem aceasta ca o mare incercare pentru societatea voastra si noi vedem aceasta ca o mare incercare pentru Lucratorii nostri intru Lumina, care se afla acolo in liniile din fata, facand ce le sta in putinta sa linisteasca aceste frici nefondate.

La acest moment noi va cerem, Lucratorilor nostri intru Lumina, sa continuati sa perseverati si sa mergeti mai departe cu raspandirea adevarului si luminii voastre. Voi faceti un mare progres si noi vedem o zi in care noi vom fi capabili sa lucram in siguranta printre voi. Multi dintre voi sunteti acum pregatiti sa ne acceptati si sa incepeti multele proiecte impreuna si aceasta este exact ceea ce intentionam sa facem. Daca ati putea vedea cat de departe ati ajuns de cand ati inceput aceasta sarcina de a-i informa pe fratii si pe surorile voastre de prezenta noastra si de intentiile noastre pasnice, voi veti fi foarte incurajati, la fel cum si noi suntem si veti stii ca sfarsitul acestei parti a misiunii voastre este cu claritate in campul vizual, pentru ca intr-adevar asa este. Continuati-va eforturile stiind aceasta si permiteti-i sa va ofere putere de convingere pentru a dobori peretii si orice bariere ce va ies in cale. Noi nu avem nimic decat incredere in voi, precum am avut si vom avea intotdeauna.

Odata ce noi vom fi increzatori ca exista o baza a increderii in lumea voastra asupra noastra si a motivelor noastre aici, noi vom trece mai departe cu planurile noastre de dezvaluire si aceasta ne va aduce pe punctul in care noi vom incepe interactinuea si munca personala cu multi indivizi selectati pentru a incepe asumarea multor sarcini esentiale pentru a netezi tranzitia care va avea loc pe parcursul ascensiunii voastre. Noi vedem ca multi dintre voi sunteti pregatiti si chiar nerabdatori sa incepeti munca alaturi de noi si noi suntem foarte incantati sa vedem aceasta. Continuati sa aratati aceasta incredere in noi si ea se va raspandi la fratii si surorile voastre, care ar putea, fara exemplul vostru, sa se teama de noi si de intentiile noastre. Permiteti-le sa vada ca noi nu suntem straini voua si ca nu exista nici un motiv de a le fi frica de noi. Odata ce noi vom putea incepe relatii de munca cu unii dintre voi, ceilalti, prin intermediul anumitor cai mass media, vor fi capabili sa vada dovezi ale acestor relatii de munca si noi vedem aceasta avand un efect profund asupra constiintei maselor din lumea voastra. Acesta este planul si noi va cerem sa continuati munca la sol, pentru ca noi sa putem atinge aceasta importanta noua etapa.

Noi dorim sa incepem etapele initiale ale acestei parti a operatiunii curand dupa ce mass media incepe sa prezinte multele arestari ale Cabalei voastre criminale. Acela este cadrul nostru in timp si noi va cerem sa ramaneti pregatiti pentru a vedea prezentarea acestor arestari si ramaneti vigilenti pentru urmatoarea faza a operatiunii noastre. Detaliile acesteia va vor fi facute cunoscute voua la momentul potrivit prin canalele noastre si, in timp, prin unele dintre canalele voastre mass media. Va rugam sa continuati sa raspanditi mesajele noastre si toate aceste evenimente si noi va multumim pentru eforturile voastre extraordinare in aceasta directie. Munca voastra face o mare diferenta si noi va spunem voua ca voi aproape ati atins sfarsitul acestei etape a operatiunii de ansamblu si noi va vedem pe multi dintre voi bucurandu-va cu adevarat de urmatoarea etapa a misiunilor voastre, care va asteapta in continuare.

Lumea voastra cu siguranta va deveni mai verde odata ce noi vom putea incepe multele noastre proiecte impreuna. Noi avem multe sa va oferim si noi asteptam cu nerabdare sa va ajutam in acest mod. Asa se petrece in univers, unde fiinte si lumi din intregul cosmos vin sa ajute in vremurile de nevoie ale semenilor lor. Aceasta este perioada voastra de nevoie si noi credem ca voi veti fi de acord ca ajutorul nostru va fi foarte benefic pentru voi toti. In zilele care vor urma, aceasta va deveni clar pentru toti cei care doresc sa vada in ce moduri noi va putem ajuta si noi simtim ca pe atunci noi vom fi primiti cu caldura de majoritatea oamenilor vostri. Haideti sa ne concentram pe sarcina actuala si vom discuta mai mult despre ce implica aceasta la o data ulterioara, dar iarasi, timpul se scurge si noi trebuie sa depunem presiuni, pentru a ramane in programul prestabilit.


 Privind dincolo de sarcinile ce va asteapta inainte, noi vedem recompense pentru multele voastre eforturi aici in noul vostru Pamant frumos, pe care sa il numiti acasa. Intariti de marea intelepciune pe care ati adunat-o de-a lungul multor voastre incarnari, voi veti fi capabili sa aplicati tot ceea ce ati invatat in noile voastre vieti si in noua voastra lume si sa o protejati de greselile pe care le-ati facut aici impreuna in trecut. Pentru aceasta au fost toate experientele voastre ; pentru a invata prin intermediul experientelor si a lectiilor dure, totul in numele creatiei. Voi sunteti acum pe cale sa primiti recompensa pe care cu totii ati castigat-o ca si o frumoasa parte a acestui proces nesfarsit si voi veti avea o noua casa, curata si noua in toate felurile, pentru a continua si incepe noi aventuri si lectii in calatoria voastra fara sfarsit.

Noi suntem Federatia Galactica a Luminii.

Asa cum a fost primit prin Greg Giles.

Traducator: Sorin
  

No comments:

Post a Comment

PUTIN






2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE



invoc

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

sorin

Wanderer of the Skies

Wanderer of the Skies
Romanian

Matthew Ward

Matthew Ward
Romanian

Sheldan Nidle

Sheldan Nidle
Romanian

despertando.me

Galactic Channelings

Montague Keen

Montague Keen
Romanian

SaLuSa by Mike Quinsey

SaLuSa by Mike Quinsey
Romanian