Followers

Wednesday 1 August 2012

1 08 2012




          Invartindu-se in amestecul realitatii voastre sunt aspecte ale voastre, ale vietilor voastre despre care voi poate ca incepeti sa simtiti ca nu mai constituie unele ingrediente necesare sau pozitive ale noii voastre lumi si a noilor voastre vieti. Acestea sunt aspecte inferioare ale voastre, care se agata de voi, deoarece ele au nevoie de un trup gazda, pentru a supravietui si sunteti voi, in starile voastre de slabiciune, in momentele voastre mai vulnerabile, cei care le oferiti acestor aspecte ale voastre energia care le alimenteaza supravietuirea lor prelungita. Voi nu mai aveti nevoie de aceste aspecte inferioare ale voastre pentru a invata de la ele, pentru ca ati atins un punct in care vibratiile lor joase va servesc doar pentru a va ingreuna si in a va tine legati intr-o stare dimensionala inferioara, alta decat cea care acum vi se potriveste cu mult mai bine.


Voi sunteti chemati acum la forma voastra superioara, la sinele vostru superior si aspectele nedorite si inutile ale calatoriei voastre in dimensiunile joase nu sunt invitate, nu sunt chemate, nu va mai sunt necesare pentru voi ca un instrument de invatare si de a va masura progresul si evolutia. Intelegeti aceasta, dragilor, ca exista aspecte ale fiintei voastre care nu mai servesc binelui vostru cel mai inalt si prin urmare acesta este un moment potrivit ca ele sa fie taiate, varsate, uitate si lasate in urma? Simtiti si voi de asemenea ca a sosit momentul pentru ca voi sa scuturati aceste straturi ale invelisului vostru tridimensional, la fel cum planeta voastra mama de asemenea se scutura de straturile invelisurilor sale tridimensionale? Precum in cer, asa si pe pamant, precum in macrocosmos, la fel si in microcosmos si asa mai departe.

Noi am dori sa va ganditi la aceasta si sa va ganditi la cum planeta voastra mama poate sa va poarte pe voi toti cu bagajul suplimentar in taramurile superioare. Ea nu poate. Ea, la fel ca si voi, trebuie sa lase bagajul suplimentar, care serveste pentru a o ingreuna si a o tine pe loc, pentru ca doar anumite aspecte ale ei si ale voastre sunt premise, sunt capabile si sunt binevenite in ascensiune. Voi intelegeti ca timpul este atat de scurt si ca este acum foarte necesar pentru voi toti, care doriti sa experimentati ascensiunea, sa gasiti timpul si energia pentru a va focaliza asupra ceea ce va ingreuneaza, care nu mai serveste binelui vostru cel mai inalt si lasati toate acestea in eterul trecutului vostru?

Astazi noi am dori sa discutam cu voi zonele in care exista loc pentru imbunatatiri in modul in care comunicati unii cu ceilalti. Acesta este un subiect foarte important si aceasta este o zona a voastra si a vietilor voastre, care trebuie sa fie corectata, imbunatatita, ridicata la nivelul noilor nivele si standarde dimensionale. Deoarece prea des noi citim comentarii negative, insulte si calomnii aruncate intre voi prin intermediul comunitatilor voastre online si noi va spunem ca ajunge cu aceasta, s-a mers mult prea departe deja. Noi v-am sugerat modalitatati de a comunica mai bine intre voi si noi ii vedem pe cei care au acceptat sugestiile noastre si care au lucrat din greu, pentru a comunica mai eficient, mai politicos si mai corespunzator cu ceilalti si de a raspunde cu cei care duc atacuri personale asupra voastra si asupra alegerilor si punctelor voastre de vedere.

Pentru cei care au facut eforturi de a-si imbunatati aceasta zona a voastra, noi va spunem ca ati facut o treaba buna si ca eforturile voastre si succesul vostru sunt foarte apreciate si sunt de asemenea foarte importante, pentru ca actiunile si cuvintele voastre pot acum sa fie folosite ca si exemple pentru ca ceilalti sa le urmeze. Noi va multumim pentru eforturile voastre si va spunem sa continuati sa fiti lumina care straluceste pentru ca ceilalti sa o urmeze prin intunecata zona de noapte, deoarece cuvintele in lumea voastra adesea pot incepe sa escaladeze precum o cascada puternica, ce alimenteaza un rau al unui nou gand, al unei noi idei si model comportamental, de care pot beneficia intreaga voastra lume si prin urmare intreaga voastra galaxie si univers de asemenea, pentru ca o unda in lacul vostru continua fara incetare pentru o eternitate. Va dati voi seama de acest fapt? Va dati seama ca fiecare gand, cuvant, actiune si intentie cauzeaza un efect de ondulatie, care nu se disipa niciodata si care continua prin acest intreg univers, pana la cele mai indepartate zone ale sale, inainte de a se lovi de ceva si de a reveni din nou pentru inca o tura?

Acesta este adevarul dragilor. Pentru fiecare gand pe care il aveti, pentru fiecare cuvand pe care il exprimati si pentru fiecare actiune pe care o faceti, ele reverbereaza prin acest intreg univers spatial si ii afecteaza pe toti celalti in calea lor. Va rugam sa va ganditi la aceasta de fiecare data cand voi simtiti ca emotiile se amplifica in voi, facandu-va sa dati pe dinafara uneori mai degraba violent, cu siguranta intr-o maniera lipsita de bun simt, de multe ori intr-un mod insultator, adesea ranind pe ceilalti si intotdeauna aceasta fiind neproductiv. Va rugam sa va alegeti cuvintele  si metodele voastre de a vi le expune intr-o maniera putin mai atenta, putin mai blanda, putin mai respectuoasa, mai putin atacatoare, mai putin dogmatica, mai putin incapatanata, pentru ca nici unul dintre noi nu are toate raspunsurile si exista mereu posibilitati care detin adevarul, care ne poate surprinde acum. Amintiti-va, noi mereu invatam si mereu crestem si daca aceasta este adevarat, atunci fiecare dintre noi astazi nu stim ceva ce am putea afla maine.

In aceasta lumina, cum puteti fi atat de siguri ca atat din ceea ce voi sustineti a fi adevar si care il fortati asupra altora ca si adevar, va mai ramane adevarul vostru si maine? Voi nu puteti cunoaste aceasta, pentru ca nimeni dintre noi nu stie. Acesta este motivul pentru care ne aflam aici in acest univers, pentru a invata din aceste experiente si sa crestem prin invatarea acestor lectii. Despre aceasta este vorba. Deci a crede cu o atata convingere ca perspectiva voastra, ca punctul vostru de vedere este singura interpretare corecta a orice este cu siguranta o viziune neproductiva si un aspect al vostru care necesita atentie si care trebuie eliberat, deoarece el nu este un aspect al vostru care sa fie primit in dimensiunile superioare.


Exista atat de multe alte modalitati mai respectuoase si mai politicoase de a le raspunde celorlalti, indiferent de ce va spun acestia, fie ca va insulta, ca va ameninta sau doar va trateaza cu lipsa de respect si nepolitocos. Primul lucru pe care noi vi-l sugeram in astfel de situatii este sa faceti cateva inspiratii profunde si doar sa va relaxati si sa va spuneti voua insiva: “Cum voi alege sa ii raspund acestei persoane acum? Voi determina un intreg efect negativ de reverberatie prin acest intreg univers sau voi alege sa raspund intr-o maniera pozitiva, trimitand vibratii pozitive, care sa traverseze acest intreg univers?” Acesta este mereu un exercitiu benefic si noi va sugeram cu prisosinta ca fiecare dintre voi sa alocati un moment si sa practicati acest exercitiu de fiecare data cand voi simtiti si cea mai mica acumulare de emotii in voi de pe urma unor conversatii in contradictoriu si a comentariilor din partea altora, atat in cadrul comunitatiilor voastre online, cat si in cadrul personal. Noi simtim ca daca voi veti face aceasta, voi veti face primii pasi in a va scutura de acele straturi ale voastre, care tin de dimensiunile joase ale voastre, care astazi actioneaza ca unele greutati ce sunt legate in jurul vostru, tinandu-va de la a pluti inspre in sus, in taramurile superioare ale existentei.

Noi am dori sa incepem proiectul falezelor cu voi foarte curand si noi am dori sa incepem procesul de instiintare pentru aceia care noi simtim ca ar fi o completare adusa echipelor noastre. Noi vom incepe sa trimitem aceste comunicari telepatice in urmatoarele cateva zile, o saptamana sau asa ceva. Va rugam sa ramaneti alerti pentru aceste instiintari, pentru ca noi nu putem petrece prea mult timp pentru a transmite fiecare mesaj fiecarei persoane pe care noi am trecut-o pe lunga noastra lista. Noi va vom putea intreba de unde doriti sa fiti luati pentru o calatorie pe o nava mama, aflata in asteptare. Acolo noi vom avea tine o intalnire cu multi dintre voluntarii participanti la acest proiect, care va intari tarmurile in multe zone ale lumii voastre, o procedura care noi simtim ca este foarte necesara. Va rugam sa ne raspundeti telepatic, in minte si nu verbal, pentru ca securitatea este mereu o problema, chiar si in propriile voastre case.

Aceasta intalnire va dura cel putin cateva ore, deoarece noi dorim nu doar sa va impartasim detaliile acestui singur proiect, ci noi am dori sa discutam cu voi si celelalte multe alte proiecte ale noastre si noi am dori de asemenea sa vorbim cu voi mai multe despre oportunitatile pe care le aveti cu noi, ce se va astepta din partea voastra si la ce va puteti astepta din partea noastra, ce veti primi lucrand cu noi ca si membrii al echipei noastre si care sunt oportunitatile si posibilitatile voastre in a deveni un membru oficial al organizatiei noastre, Comandamentul Ashtar.

Nu toti dintre voi, cei care veti fi luati la bordul navei noastre pentru aceasta intalnire initiala, veti deveni membri ai organizatiei noastre. Noi dorim sa facem clar acest fapt, ca a fi escortati pe nava noastra pentru aceasta intalnire nu va face un membru al organizatiei noastre, Comandamentul Ashtar. Aceasta intalnire este doar o intalnire si o orientare pentru voi in a ajunge sa cunoasteti organizatia noastra, care sunt planurile si intentiile noastre, care sunt oportunitatiile voastre si care vor fi responsabilitatiile si sarcinile voastre. Aceasta este tot ce va fi aceasta intalnire, si ea nu semnifica si nu reprezinta nimic mai mult. Noi doar am simtit nevoia de a fi clari asupra acestor aspecte, astfel incat sa nu fie nici o intrebare.

A fi membru in organizatia noastra este un privilegiu care se castiga printr-un parteneriat de munca cu noi. Pentru unii aceasta perioada de proba, daca doriti, dureaza multe luni si ea poate dura chiar multi ani, in functie de individ, de trecutul sau personal, de abilitatile sale, de etica sa in munca si de dosarul sau. La momentul oportun noi vom discuta oportunitatiile voastre de a fi acceptati in comandamentul nostru si va fi atunci momentul in care toate intrebarile voastre isi vor gasi raspunsul si procesul in care voi va puteti angrena si care este cu atentie trasat pentru voi. Pana atunci, noi va primim cu bratele deschise pe aceia dintre voi care veti calatori pe nava noastra ca si fratii si surorile noastre si pentru a va oferi oportunitatea de a incepe o relatie de munca cu noi, care poate conduce la o noua si permanenta pozitie de cariera. Pana ce noi vom discuta din nou, va rugam sa fiti atenti la comunicatiile noastre telapatice, care va vor revela care va fi urmatorul nostru pas.

Noi nu vom mai discuta despre aceasta public prin canalul nostru, pentru ca orice altceva ce noi avem de discutat cu voi va fi pastrat intre noi si nu va fi impartasit cu altii in nici un fel, pentru ca exista anumite masuri de securitate ce trebuie luate. Noi speram ca voi intelegeti aceasta si noi va rugam sa pastrati/urmati aceste linii directoare pana la ultima litera, deoarece multe oportunitati cu organizatia noastra au fost pierdute din cauza non-aderarii la aceasta conditie de a pastra anumite informatii, pe care noi le impartasim cu voi, pentru voi si doar pentru voi. Ne-am facut intelesi asupra acestui fapt, dragilor? Este inteles ca comunicatiile telepatice pe care noi le vom trimite unora dintre voi trebuie sa fie pastrate secrete doar pentru voi si sa nu fie prezentate nimanui altcuiva sub orice forma, fie ea verbala, electronica, scrisa sau prin telefon? Noi simtim ca am fost clari asupra acestui aspect. Noi va multumim foarte mult dragilor pentru timpul pe care ni l-ati acordat astazi si noi va spunem ca va fi o placere sa intalnim pe atat de multi dintre voi in zilele care vor urma si noi asteptam cu atata nerabdare sa lucram cu voi in aceste multe proiecte, care noi simtim ca vor aduce atat de mari beneficii lumii voastre.

Noi suntem prietenii si coechipierii vostri din Comandamentul Ashtar si noi asteptam cu atata nerabdare sa vorbim cu voi din nou in curand.







Asa cum a fost primit prin Greg Giles

http://ascensionearth2012.blogspot.com English           http://spanishgreggiles.blogspot.com Spanish           http://brazilgreggiles.blogspot.com Brazil               http://bulgariangg.blogspot.com Bulgarian    http://coratiangreggiles.blogspot.com                        Croatian           http://dutchgreggiles.blogspot.com Dutch             http://germangreggiles.blogspot.com                          German           http://greekgreggiles.blogspot.com       Greek      
 http://hebrewgreggiles.blogspot.com                Hebrew           http://polishgreggiles.blogspot.com                                Polish           http://japanesegreggiles.blogspot.com                      Japanese            http://portugalgg.blogspot.com Portugal            http://romaniangreggiles.blogspot.com Romanian           http://russiangreggilles.blogspot.com Russian           http://sloveniangreggiles.blogspot.com Slovenian           http://swedishgreggiles.blogspot.com Swedish           http://chinesegreggiles.blogspot.com Traditional Chinese           http://hungariangreggiles.blogspot.com  Hungarian           http://frenchgreggiles.blogspot.com  French           http://turkishgreggiles.blogspot.com                           Turkish

Traducator: Sorin







No comments:

Post a Comment

PUTIN






2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE



invoc

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

sorin

Wanderer of the Skies

Wanderer of the Skies
Romanian

Matthew Ward

Matthew Ward
Romanian

Sheldan Nidle

Sheldan Nidle
Romanian

despertando.me

Galactic Channelings

Montague Keen

Montague Keen
Romanian

SaLuSa by Mike Quinsey

SaLuSa by Mike Quinsey
Romanian