Followers

Saturday 21 July 2012

21 07 2012





Faceti tot ceea ce puteti mai bine pentru a trece peste micile obstacole, care pot aparea pe cale si voi va veti ridica mereu mai puternici si mai intelepti din experienta in cauza. Ceea ce s-a petrecut de-a lungul ultimelor zile, referitor ca comunicarea noastra cu canalul nostru nu este nimic mai mult decat un mic si temporar obtacol, pe care noi l-am indepartat cu succes din calea noastra si nu este nimic pentru care sa va alarmati sau pentru care sa purtati o grija de lunga durata. Aceste minore distrageri pot apare din cand in cand, deoarece misiunea noastra este un mare si vast efort si exista multi jucatori si participanti, aliati si inamici, cat si parti neutre de asemenea si noi vom persevera in a ne ridica la inaltimea oricarei incercari, care se poate prezenta si noi vom reusi in misiunea noastra comuna cu voi, deoarece nimic nu ne poate opri acum.


Noi am dori sa discutam cu voi modalitati prin care sa puteti comunica mai bine cu noi, membrii Federatiei Galactice a Luminii. Noi vedem ca exista printre voi unii care doresc sa inceapa sau sa isi imbunatateasca comunicarea cu noi si noi va spunem ca exista metode pe care voi le puteti folosi pentru a va deschide mai bine liniile voastre de comunicare. Noi am recomanda ca voi sa alegeti o anumita perioada a zilei sau a noptii in care voi doriti sa comunicati cu cei alocati echipei voastre sau chiar cu ghizii vostri, care pot sa fie membri ai organizatiei noastre. Pentru a face aceasta, pur si simplu incepeti-va meditatiile voastre, sau oricand voi doriti sa comunicati cu noi, la aceeasi ora din zi sau din noapte, pentru ca cei de la celalalt capat al firului sa stie ‘cand sa ridice receptorul’, cum se spune, si sa va asculte, asa cum voi ii ascultati pe ei. Asa functioneaza mai bine aceasta comunicare pentru ambele parti.

Noi va sugeram ca voi sa va incepeti comunicatiile voastre cu noi intr-o camera semi-intunecata sau in intuneric total, izolata fonic de toate zgomotele externe, cat si de cele interne, asa cum ar fi aerul conditionat, ventilatoare, si desigur, televizoarele. Daca voi aveti o intrebare pentru noi va rugam sa ne-o adresati, facandu-o sa fie cat mai scurta cu putinta si facandu-va intelesi cat mai clar posibil. Apoi noi am dori ca voi sa ramaneti in liniste, concentrandu-va cat mai bine puteti pe absolut nimic, pentru ca pe o coala de hartie perfect curata noi putem scrie cu o mai mare usurinta. Mesajele noastre pentru voi vor fi cat mai scurte cu putinta la inceput, pentru ca ele ar fi astfel mai usor pentru voi sa le receptionati. Noi vom face tot ceea ce putem pentru a va raspunde intrebarii voastre, insa cel mai important lucru acum este sa lucrati pentru a va intari canalele de comunicare si nu in mod special pe a raspunde intrebarilor voastre specifice.

Noi intelegem ca multi dintre voi aveti multe intrebari despre cine sunteti, de unde veniti, daca sunteti membri ai Federatiei Galactice a Luminii si asa mai departe, insa pentru multi dintre voi, pur si simplu a invata bazele comunicarii telepatice este ceea asupra ce noi am dori ca voi sa va focalizati in fazele de inceput si noi speram ca voi intelegeti ca noi este posibil sa nu putem fi capabili sa raspundem la toate intrebarile voastre imediat, pentru ca noi pur si simplu dorim sa realizam aceste canale de comunicare cu voi. Amintiti-va, multi dintre voi aveti cel putin un ghid si multi dintre voi aveti mai mult decat un ghid, iar acesti ghizi au fost mereu cu voi de-a lungul multor voastre incarnari si actuala voastra incarnare cu siguranta ca nu difera cu nimic in aceasta directie. Ghizii vostri pot sau nu sa fie membri ai organizatiei noastre, insa aceasta nu inseamna ca voi nu puteti urmari sa comunicati cu ei si aceasta nu inseamna ca voi nu puteti urmari sa comunicati cu noi.

Noi suntem in aceeasi echipa. Nu exista noi si ei in taramurile superioare. Nu exista grupuri spirituale sau alte comandamente la care noi, Federatia Galactica a Luminii, sa nu fim aliati, in parteneriat, avandu-i ca membrii ai echipei sau ai familiei noastre. Noi dorim sa facem aceasta cu claritate cunoscut, pentru ca noi ii vedem din timp in timp pe aceia din lumea voastra care incearca sa creeze un fel de animozitate intre grupuri si diferite organizatii sau indivizi din taramurile superioare si aceasta pur si simplu nu va functiona, pentru ca nu exista echipe diferite sau mai multe parti aici. Noi suntem cu totii unul de aceasta parte a valului. Separatia este abia o iluziea a starii inferioare a celei de a treia dimensiuni, pe care voi ati ales sa o experimentati la acest moment in ceea ce voi cunoasteti ca si timp. Iluzia separarii nu trece prin val si ea nu exista de aceasta parte a dimensiunilor superioare. Noi speram ca am fost clari asupra acestui aspect si noi simtim ca multi dintre voi veti intelege aceasta imediat si veti rezona cu adevarul, pentru ca acesta este adevarul.

Trecand la aventurile pe care voi le experimentati in lumea voastra, prin alegerea voastra de a invata prin educatia voastra aici, noi vedem pe barbatii si pe femeile din primele linii continuand procesul prinderii si incarcerarii membrilor si asociatilor cabalei voastre criminale. Aceste arestari sunt in desfasurare si noi le vedem mergand mereu inainte pe masura ce trece fiecare ora a fiecarei zile si noi va spunem ca speram ca aceasta cunoastere va va ajuta sa mergeti mai departe prin orele si prin zilele voastre si ca va aduc tuturora tot ceea ce voi ati dorit si la ce ati visat, cat mai curand posibil. Noi vedem aceste arestari ca fiind punctul pivotal al experientei voastre 3D. Nu a existat niciodata un razboi, un presedinte ales, o tara fondata sau o tehnologie inventata, care sa va transforme centrul atentiei voastre si frecventa voastra pe atat de mult pe cat o face acest eveniment, care este cu adevarat transformator la nivelul intregii planete Pamant. Acest eveniment este unul pentru milenii. El va fi tinut minte in toate cartile voastre viitoare de istorie, in cantece, in muzee, in filme, in literatura si in povestrile pe care bunicii si strabunicii le vor relata nepotilor lor, in timp ca vor sta pe marginea unui foc de tabara sau la gura unui semineu calduros, pentru ca acest eveniment va alimenta discutii captivante pentru milenii de aici inainte si aceasta pe buna dreptate.

Acest eveniment, desi el inca se petrece predominant ascuns de privirile si de auzul vostru, al oamenilor, el va strapunge blocada mass media in zilele care vor veni, voi puteti fi siguri de aceasta, pentru ca un secret de asemenea proportii nu poate fi niciodata tinut ingropat pentru totdeauna. Noi vom face ceea ce vom putea face pentru a permite mass mediei voastre sa vada ca timpul a sosit ca ea sa se elibereze de constrangerile cabalei criminale. Cabala in prezent se concentreaza mai putin asupra tertipurilor ei de a controla restul populatiei si planeta voastra deopotriva si isi petrece mai mult timp ingrijorandu-se de viitorul lor si al familiei si prietenilor lor. Aceasta este ceea ce se petrece in mintile celor care formeaza cabala criminal si a celor care au acceptat plati, pentru a participa in crime impotriva voastra. Ei nu mai reprezinta o forta de care sa ne mai ingrijoram.

Singura grija pe care ar trebui sa o aveti in zilele acestea este aceea a propriei voastre persoane, pentru ca acum atat de multe va sunt accesibile pentru voi si vietile voastre deja incep sa se schimbe. Sunt mari recompense pentru eforturile voastre combinate de a va transforma lumea si rasunetul de pistol care da startul acestor daruri si evolutii sunt arestarile acestor criminali din cabala. Voi deja va aflati in cursa pentru podium, dupa cum se spune, deoarece focul de arma care a dat startul a fost tras, noi dorim sa strigam aceasta in directia voastra tare si raspicat, pentru ca nu exista nici un alt adevar in aceasta poveste, nu exista nici o alta versiune a acestei povesti, nu exista nici o contraperspectiva. Aceste arestari au inceput, ele au inceput la modul cel mai serios, ele continua zi si noapte si noi nu le vedem sa nu isi incetineasca pasul si nici sa se opreasca. Noi credem ca ne-am facut cu claritate intelesi asupra acestui subiect.

Noi vedem alte explicatii alternative si teorii legate de ce se petrece si de ceea ce se va petrece in ceea ce ii priveste pe membrii cabalei voastre criminale si noi va spunem ca voi veti putea ignora aceste teorii alternative si explicatii, deoarece ele nu au nici un fel de consistenta. Aceste arestari au loc si ar fi foarte greu sa convingeti pe barbatii si pe femeile din primele linii, care ar putea chiar sa citeasca aceste randuri, ca aceste arestari nu se petrec, pentru ca sunt ei insisi cei care prind in catuse acesti criminali.

Noi simtim ca ne-am facut cu claritate intelesi inca o data asupra acestui punct, si noi am dori sa trecem mai departe la a discuta cu exactitate ce se va petrece aici in lumea voastra, odata ce un numar suficient de mare dintre membrii cabalei voastre criminale sunt luati in custodie si terenul de joaca al planetei voastre este eliberat. Noi am dori sa incepem sa ne intalnim cu persoanele care au fost selectate si care continua sa fie selectate ca si reprezentanti ai popoarelor voastre pentru a se intalni cu noi si pentru a se angrena alaturi de noi intr-o ceremonie, care va introduce organizatia noastra si personalul nostru voua, o ceremonie si o sarbatorire care va fi televizata la nivel mondial, prin canalele voastre de mass media. Ceea ce noi am dori sa facem este sa ne intalnim cu voi fata in fata, imbracati in haine de ceremonie si sa va prezentam ofertele/darurile noastre de prietenie, pentru ca intreaga lume sa vada. Noi simtim ca aceasta ar fi cea mai potrivita metoda de a va intalni si noi am fost de multe ori in trecut primiti cu bratele deschise in alte lumi prin intermediul unor ceremonii ca aceasta. Noi vom tine legatura cu acele persoane, care noi dorim sa participe la aceasta ceremonie si noi deja am facut planuri pentru aceasta ocazie, atat de aproape suntem de momentul reunirii cu voi, fratii si surorile noastre.

Pana atunci, noi suntem familia voastra, prietenii si vecinii vostri din Federatia Galactica a Luminii si noi asteptam cu nerabdare aceasta reuniune cu voi.







Asa cum a fost primit prin Greg Giles

http://ascensionearth2012.blogspot.com English           http://spanishgreggiles.blogspot.com Spanish           http://brazilgreggiles.blogspot.com Brazil               http://bulgariangg.blogspot.com Bulgarian    http://coratiangreggiles.blogspot.com                        Croatian           http://dutchgreggiles.blogspot.com Dutch             http://germangreggiles.blogspot.com                          German           http://greekgreggiles.blogspot.com       Greek      
 http://hebrewgreggiles.blogspot.com                Hebrew           http://polishgreggiles.blogspot.com                                Polish           http://japanesegreggiles.blogspot.com                      Japanese            http://portugalgg.blogspot.com Portugal            http://romaniangreggiles.blogspot.com Romanian           http://russiangreggilles.blogspot.com Russian           http://sloveniangreggiles.blogspot.com Slovenian           http://swedishgreggiles.blogspot.com Swedish           http://chinesegreggiles.blogspot.com Traditional Chinese           http://hungariangreggiles.blogspot.com  Hungarian           http://frenchgreggiles.blogspot.com  French           http://turkishgreggiles.blogspot.com                           Turkish

Traducator: Sorin






No comments:

Post a Comment

PUTIN






2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE



invoc

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

sorin

Wanderer of the Skies

Wanderer of the Skies
Romanian

Matthew Ward

Matthew Ward
Romanian

Sheldan Nidle

Sheldan Nidle
Romanian

despertando.me

Galactic Channelings

Montague Keen

Montague Keen
Romanian

SaLuSa by Mike Quinsey

SaLuSa by Mike Quinsey
Romanian