Followers

Wednesday 18 July 2012

16 06 2012




O ofensiva majora a fost realizata de fortele luminii ce opereaza in primele linii, intr-o tentativa de a eradica stransaoarea cabalei criminale aici in lumea voastra. Un asalt frontal a fost dus la indeplinire, fiind luati in custodie multe sute de membrii ai cabalei criminale si o parte a subalternilor lor aici in orase precum Atlanta Georgia, Pittsburgh Pennsylvania, Harrisburg Pennsylvania, Dayton Ohio, Bloomington Minnesota, Aspen Colorado, Peoria Illinois, Sacramento California si in statul Delaware. Acesti agenti ai cabalei au dus o lupta ostila la unele dintre aceste locatii. Victime au fost si de o parte si de cealalta a incaierarii. Noi, Federatia Galactica a Luminii, am monitorizat toate aceste situatii si am fost capabili sa respingem, cel putin la anumite nivele,  o tentativa a fortelor militare care se opun si care incercau sa interfereze, in unul sau mai multe dintre aceste proceduri. Noi am utilizat tehnologii de aparare ale luminii si am oprit inaintarea lor, blocand comunicatiile spre si prin satelitii lor de comunicare cu liderii cabalei si cu alte unitati militare care opun rezistenta.


Noi am asigurat pe barbatii si pe femeile voastre din prima linie ca in cazul acestor actiuni, noi vom face tot ceea ce trebuie sa facem pentru a-i proteja de aceste fractiuni militare, care au jurat credinta cabalei. Noi ne-am tinut cuvantul, desi din pacate trebuie sa raportam ca au existat victime in randul barbatilor si femeilor voastre curajoase, care au participat la schimbul de focuri de arme din timpul unora dintre aceste arestari. Noi nu am putut interveni in aceste situatii particulare, pentru ca exista limitari legate de ceea ce putem face uneori si cu referire la gradul de protectie pe care il putem oferi uneori. Noi ne vom continua eforturile pe toate fronturile, spre a oferi cel mai inalt nivel de protectie de care suntem capabili si noi va spunem sa va pastrati increderea in noi si sa stiti ca mai multe vieti ar fi putut fi pierdute in lipsa eforturilor noastre, care au rezultat in stoparea altor forte militare razvratite, de la a participa la conflictele care sunt acum raspandite pe toata suprafata Statelor Unite, cat si prin unele parti ale lumii voastre.

Noi vom continua sa va tinem la curent cu aceste evenimente cat de des putem, pentru ca noi simtim ca este foarte important pentru voi, oamenii de pe Pamant, sa fiti tinuti la zi si constienti de ceea ce reprezinta cu adevarat cel mai semnificativ eveniment din istoria moderna a lumii voastre. Noi salutam pe bravii si pe curajosii barbati si femei din prima linie si care jelesc pe cei care si-au pierdut vietile in slujba fratilor si surorilor lor, in slujba iubirii, luminii, libertatii si in slujba decretului Creatorului lor, care acum i-a primit cu bratele deschise in dimensiunile superioare, pentru ca aici s-au inaltat aceste fiinte acum, trecand valul in partea cealalta, unde exista doar lumina si unde cei dragi lor, din familia lor si unde prietenii lor ii asteapta si cu care s-au intalnit intr-o fericita si plina de bucurie reuniune.

Noi va spunem voua, oamenii lumii voastre, ca acest destin care va asteapta si care poate sa para, pentru simturile voastre de aici din iluzia lumii voastre din dimensiunea inferioara, ca experienta pe care voi o intelegeti ca si moarte, ca un fel de final prin moarte, ca fiind un fel de sfarsit, nu este nici pe departe adevarat in ceea ce priveste ceea ce se experimenteaza odata ce fiintele respective sunt eliberate de limitarile vaselor lor fizice. Ceea ce asteapta este glorios, grandios, minunat, eliberator, fericit, emotionant, inveselitor si plin de extaz si in multe cazuri in cele din urma surprinzator si iata un lucru sigur: moartea vasului uman nu este sfarsitul, deoarece spiritual cel viu al unei fiinte este etern si acest spirit nu isi sfarseste niciodata calatoria dincolo de zidurile dimensiunilor, care exista doar atata timp cat el se afla intemnitat in vasul fizic din dimensiunea inferioara.

Odata eliberat de limitarile acestui vas, un spirit poate sa prinda forma dincolo de acest taram, reaparand inapoi acasa, daca doriti, acolo de unde el a venit, acolo unde el apartine, acolo unde lui i s-a simtit lipsa si i s-a dus dorul, in unele cazuri, de eoni de timp. Aceasta este o ocazie sa priviti inainte cu optimism si nu cu frica si regrete. Curajosii barbati si curajoasele femei, care si-au pierdut vietile in schimbul de focuri realizat cu ocazia capturarii membrilor cabalei voastre criminale li se va duce lipsa, pentru o vreme, aceasta nu poate fi negat, insa nu pentru mult timp, deoarece familia si prietenii lor se vor intalni cu ei foarte repede in zilele care vor urma. Aceasta este surpriza care va asteapta pe atat de multi dintre voi care aparent ati pierdut in trecut pe cei pe care ii iubiti, deoarece atunci cand cele doua dimensiuni ale noastre se unes nu va exista nimic, nu va exista timp, nu vor exista ziduri care sa separe imbratisarea noastra plina de fericire, ce ne va aduce impreuna din nou. Aceasta este ceea ce noi va promitem.

Aceasta este ceea ce unii dintre voi puteti astepta cu interes in viitor la momentul de culminare al acestei transformari, din care aceste arestari fac parte. Noi dorim ca voi sa stiti ca barbatii si femeile care si-au jertfit vasele fizice la acest moment in slujba iubirii, a luminii si a voastra,  a fratilor si a surorilor voastre, au fost recompensati foarte mult pentru eforturile lor eroice si recompensa lor vine nu sub forma vreunei medalii metalice oferita lor de membrii cabalei, ci recompensa lor a fost oferita lor de catre Creatorul lor, Creatorul tuturor lucrurilor “bune” si “rele”, mari si mici, a intunericului si a luminii din acest magnific regat in care noi calatorim spre a experimenta fiecare in toate aspectele fiintei noastre, in fiecare ungher, de lumina sau de umbra a noastra. Aceste experiente in care focuri de arma au rasunat si in care vieti au fost aparent pierdute sunt unul dintre aspectele pe care noi am venit aici sa le experimentam si nici macar o singura clipa nu se cuvine a fi regretate, deoarece fiecare experienta trebuie sa fie pretuita si recunoscuta ca o experienta care ne-a ajutat sa invatam mai multe despre noi insine si sa intelegem mai bine cine suntem, odata ce am fost reflectati intr-un strop al acestui minunat univers.

Momente ca acestea, care pot parea pentru familiile si pentru prietenii sufletelor celor plecati ca si tragedii, nu sunt toate momente de durere si de tragedie. Acestea sunt momente ce definesc mai exact si mai clar cine suntem si amplifica ceea din ce suntem alcatuiti in forma si in substanta, in spirit. Va rugam sa acordati un moment pentru a va aduce onorurile acestor barbati si femei, care lipsiti si lipsite de egoism si care pentru libertatea tuturora dintre voi s-au sacrificat. Aduceti-le respectul cuvenit pentru ceea ce ei au daruit, sub forma unei plecari premature, lasand familia si prietenii jelindu-i, pentru ca multi dintre acestia nu au inteles  ca separarea lor este doar una temporara si unii dintre acestia simt ca si-au pierdut pe cei pe care ii iubesc pentru totdeauna, chiar daca nu este asa. Noi cu totii vom experimenta o zi in care vom avea posibilitatea sa ne reintalnim cu fiecare suflet care ne-a atins vietile, care a facut parte din vietile noastre si caruia astazi ii putem duce lipsa si dorul. Aceasta este una dintre bucuriile ce va asteapta pe fiecare dintre voi si in zilele care vor urma vor fi aceia dintre voi care vor intalni inca o data, fata in fata, intr-o intalnire plina de fericire, pe cei pe care ii iubiti din trecutul vostru si care au plecat inaintea voastra in taramurile superioare ale acestui univers multidimensional.

Acesta este locul in care noi, fiintele ascensionate, care va vorbesc prin aceste comunicatii existam. Este aici, in eterul taramurilor superioare pe care noi le numim casa noastra, cele in care noi asteptam de asemenea reuniunea noastra cu voi. Intelegeti voi cu claritate unde ne aflam noi si unde va aflati voi? Vedeti voi cata munca trebuie relizata pentru a dobori acest perete ce ne separa pe noi, care separa planul fizic de cel spiritual? Acum ca multi dintre voi aveti o intelegere mai clara a cat de mare este sarcina noastra impreuna, noi va rugam sa faceti ceea ce puteti pentru a va intelege unii cu ceilalti deoarece noi, zi de zi si pas cu pas, suntem mai aproape de realizarea intregii noastre misiuni aici impreuna cu voi.

Acesti barbati si femei aflati si aflate in primele linii nu lupta si nu se sacrifica fara o cauza. Ei participa la evenimentele care transforma Pamantul, care schimba viata si cursul viitor al planetei voastre si a intregii voastre civilizatii. Motivul pentru care ei lupta abia daca poate fi descris in cuvinte si noi va spunem ca o imagine mai clara va va fi oferita odata ce veti putea trece dincolo de limitarile acestea ale perimetrului vostru de actiune al dimensiunii voastre atunci cand unele intelegeri mult mai profunde vor putea fi experimentate de catre voi. Aceasta zi va veni, acest lucru nu poate fi negat acum. Lupta finala a inceput. S-a scris in textele voastre antice ca si profetie cu multi mii de ani in urma ca aceasta batalie va fi purtata si ea a inceput acum si nu se va sfarsi pana ce nu va iesi un invingator, fie lumina, fie intunericul, iar noi ne aflam aici pentru a ne asigura ca este lumina cea care iese invingatoare si care straluceste in ziua voastra cea noua, luminandu-va calea spre taramurile superioare ale acestui univers.

Noi suntem prietenii si familia voastra, care am ascensionat aici, de cealalta parte, cu cei care de curand au parasit dimensiunea voastra. Ei sunt in siguranta, ei sunt sanatosi si ei sunt acum alaturi de noi, asteptand sosirea voastra in zilele care vor urma. Noi suntem Federatia Galactica a Luminii.







Asa cum a fost primit prin Greg Giles

http://ascensionearth2012.blogspot.com English           http://spanishgreggiles.blogspot.com Spanish           http://brazilgreggiles.blogspot.com Brazil               http://bulgariangg.blogspot.com Bulgarian    http://coratiangreggiles.blogspot.com                        Croatian           http://dutchgreggiles.blogspot.com Dutch             http://germangreggiles.blogspot.com                          German           http://greekgreggiles.blogspot.com       Greek     http://hebrewgreggiles.blogspot.com                Hebrew           http://polishgreggiles.blogspot.com                                Polish           http://japanesegreggiles.blogspot.com                      Japanese            http://portugalgg.blogspot.com Portugal            http://romaniangreggiles.blogspot.com Romanian           http://russiangreggilles.blogspot.com Russian           http://sloveniangreggiles.blogspot.com Slovenian           http://swedishgreggiles.blogspot.com Swedish           http://chinesegreggiles.blogspot.com Traditional Chinese           http://hungariangreggiles.blogspot.com  Hungarian           http://frenchgreggiles.blogspot.com  French           http://turkishgreggiles.blogspot.com                           Turkish

Traducator: Sorin






No comments:

Post a Comment

PUTIN






2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE



invoc

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

sorin

Wanderer of the Skies

Wanderer of the Skies
Romanian

Matthew Ward

Matthew Ward
Romanian

Sheldan Nidle

Sheldan Nidle
Romanian

despertando.me

Galactic Channelings

Montague Keen

Montague Keen
Romanian

SaLuSa by Mike Quinsey

SaLuSa by Mike Quinsey
Romanian