Followers

Tuesday 12 June 2012

12/06/2012






Televiziunea pe care voi o urmariti, desi credeti ca aceasta tehnologie este noua si un varf al tehnicii, ea este de fapt foarte veche si depasita. Chiar si canapelele pe care voi suteti asezati, desi conceptul a ramas acelasi, multe lucruri si in aceasta directie s-au schimbat. Acestea sunt doar unele exemple de lucruri cotidiene, pe care le luati de bune si care se vor schimba radical in zilele ce stau inaintea voastra. Nu sunt multe caracterisitci ale viitorului, in care multi dintre voi veti intra, care vor ramane la fel pentru voi. Noi, Federatia Galactica a Luminii, nu dorim sa va grabim pe nici unul dintre voi in aceste schimbari, care, in multe zone, ele vor fi considerabile. Noi in schimb dorim sa va escortam cu grija din paradigma actuala, pe care voi o experimentati, intr-o realitate pe care noi simtim ca voi veti fi de acord ca este cu mult mai plina de impliniri, placuta si educativa, decat vietile pe care acum le traiti.

Sunt multi dintre voi care sunt pregatiti, iar unii dintre voi chiar asteptati cu nerabdare aceste schimbari in experientele voastre, desi sunt la fel de multi dintre voi, chiar mai multi, care nu sunt acum pregatiti sa experimenteze asemenea transformari in realitatea lor si prin urmare nu sunt la fel de dornici sa primeasca aceste schimbari, cum sunteti unii dintre voi. Va rugam sa tineti minte aceasta, pe masura ce va continuati eforturile de a va impartasi adevarul si ceea ce stiti despre evenimentele care urmeaza pentru voi, deoarece aceste evenimente nu pot fi in viitorul tuturor acelora cu care voi discutati. Asa trebuie sa fie, pentru ca o alegere trebuie sa fie facuta aici, fie pentru a experimenta un nou inceput sau de a continua sa experimentati ceea cu ce unii s-au obisnuit si despre care unii cred, cel putin la acest moment, sa fie una dintre realitatile lor.

Va rugam sa le respectati si sa le onorati alegerea lor si sa le permiteti confortul si siguranta aparenta a cuibului lor curent, in casa realitatii lor, in care sa ramana nederanjati cat mai mult voi puteti. Acesta este cel mai bun lucru pe care voi il puteti face pentru ei. A-i zgaltai si a-i scoate din cuibul lor, inainte ca ei sa fie pregatiti sa zboare pe cont propriu, nu este in interesul nimanui. Aceste suflete nu sunt inca pregatite pentru o asemenea calatorie si aceasta necesita mai multa scolarizare si experienta, exact aici unde ele se afla. Nu ganditi nimic rau despre ele, pentru ca nu exista nici un motiv pentru aceasta. Fiti bucurosi pentru aceste suflete, pentru ca ele inteleg ce este ceea de ce au nevoie pentru evolutia sufletului lor si oferiti-le curtoazia de a le accepta alegerea lor, ca pe o alegere mai buna pentru ele deoarece, daca ele ar putea intelege alegerea voastra, ele ar putea sa nu vada aceasta ca cea mai buna varianta, cel putin nu pentru ele.

Alegerile voastre sunt unele personale si fiecare alegere pe care noi o facem este sacra si ar trebui onorata. Va rugam sa le onorati si sa le respectati alegerea, pentru ca este alegerea pe care ei o considera cea mai buna pentru ele, la acest moment. Pentru aceia dintre voi, care alegeti o noua aventura cu noi incercari, bucurii si reusite, noi va spunem ca si aceasta este o alegere pe care noi cei din taramurile superioare am facut-o in ceea ce voi cunoasteti a fi trecutul nostru. A fost o perioada in care noi toti cei care am facut deja aceasta alegere si voi toti cei care ati luat acum aceasta decizie, in care am ales in loc sa ramanem in limitele familiare ale caselor si sinelui nostru din dimensiunile joase. Va veni o zi pentru fiecare suflet in care sa ia o decizie de a lasa vechiul si de a experimenta noul, deci nu considerati ca este sarcina voastra de a zgaltai pana la trezire pe toata lumea si de a-i scoate din realitatea lor actuala, pentru ca voi simtiti ca aceasta este cel mai bine pentru ei sau ca ei vor rata ceva atat de maret si plan de impliniri.

‘Toate lucrurile la momentul potrivit, pentru toate fiintele atunci cand va fi momentul’ sunt cuvinte la care noi am dori ca voi sa va ganditi astazi. Noi am observat ca unii dintre voi simtiti ca este de datoria voastra sa ‘deranjati cuibul’ celor inca adormiti aici in casele lor din dimensiunea a treia. Aceasta nu este datoria sau sarcina nimanui acum, sau oricand altcandva. Ce cuprinde sarcina voastra este sa fiti un far de lumina, pentru cei care se trezesc si care aleg sa urmeze lumina pe calea ce va va scoate de aici si care se va deschide intr-o noua lume a frumusetii si a experientei. Nu ar trebui sa fie greu pentru nimeni dintre voi sa recunoasteti indicatoarele ca cineva arata un interes de a parasi realitatea actuala, pentru orizonturi mai noi.

Sunt si vor fi familii care sunt divizate de aceia care doresc un nou inceput si de cei care doresc sa ramana in urma. Aceasta poate fi considerata o experienta dureroasa pentru unii dintre voi, care inteleg ca va exista o plecare si un moment dat, in care voi va trebui sa va luati la revedere, macar pentru acum. Aceasta este firesc si noi nu va spunem sa va infranati emotiile, dar va sugeram sa intelegeti ca niciodata nu a existat un la revedere permanent, pentru ca vor fi mereu oportunitati de a va reuni inca o data cu cei care astazi sunt familia voastra si cu cei care astazi sunt prietenii vostri. Multi dintre noi, cei de aici din taramurile superioare suntem acum alaturi de prieteni si de cei iubiti, de care in trecut ne-am despartit de asemenea, doar pentru a ne reuni fericiti si uneori cu o mare surpriza, atunci cand a fost momentul pentru cei care au ramas in urma in dimensiunile joase sa faca alegerea de a pasi (in dimensiunile superioare, n.t.) in a isi incepe noile lor vieti in locurile pe care noi le numim casa.

Vor fi alte oportunitati de a ascensiona in taramurile superioare ale posibilitatii, pentru toti cei care aleg sa ramana aici in dimensiunea actuala. Va rugam sa nu va simtiti obligati sa grabiti aceste suflete, deoarece este important ca lor sa li se permita sa isi continue experienta exact aici unde se afla si doar ei stiu cel mai bine ce au nevoie sa experimenteze. Va multumim pentru ca intelegeti aceasta si va multumim pentru ca le permiteti acestor suflete sa isi continue calatoria lor asa cum ei gasesc potrivit si va rugam sa urmariti sa nu le ‘zdruncinati cuibul’ realitatii lor in mod inutil, pentru ca aceasta nu le va face nici un bine si aceasta ar putea chiar conduce la unele probleme, care vor intarzia si mai mult ziua in care ei vor alege sa paraseasca aceasta dimensiune si ziua in care voi veti fi binecuvantati cu o reuniune fericita cu ei.

Urmariti sa vedeti toate lucrurile pe care voi le faceti pentru ei astazi ca pregatindu-i, deoarece ascesiunea lor va veni intr-o zi, chiar daca este sa ii lasati in pace si sa le permiteti sa isi continue visul actual, fara ca ei sa fi inteles toate detaliile visului vostru. Acesta ar putea fi cel mai bun lucru pentru unele dintre aceste suflete, care nu sunt inca pregatite pentru asemenea revelatii, care sa le schimbe viata. Psihicul uman este o floare delicata, ce trebuie sa ramana protejata de furtuna si de conditiile meteorologice adverse si sa i se permita sa se deschida sub un soare cald si hranitor, cu putina ploaie din cand in cand, deoarece ambele sunt necesare pentru cresterea sa. Amintiti-va aceasta mereu si faceti tot ce puteti mai bine, spre a nu calca pe aceste rasaduri si sa le lasati sa primeasca putin soare si putina ploaie, in timp ce ele continua sa creasca si sa infloreasca in puternica fiinta nemuritoare de lumina, in care voi acum va deschideti a fi.

Va multumim pentru timpul pe care ni l-ati acordat astazi, pentru a lua in consideratie sentimentele si alegerile tuturor celorlalte suflete, chiar daca ele sunt atat de aproape de voi si voi simtiti ca ceva va va lipsi si ca le veti duce dorul. Acesta este modul in care trebuie sa se desfasoare lucrurile pentru acest moment in timp, pentru ca toti trebuie lasati singuri sa se hraneasca si sa creasca in gradina alegerilor lor, indiferent unde aceasta gradina ar putea sa se dezvolte.

Noi suntem Federatia Galactica a Luminii.






Asa cum a fost primit prin Greg Giles

http://ascensionearth2012.blogspot.com/- English
http://spanishgreggiles.blogspot.com/ - Spanish
http://brazilgreggiles.blogspot.com/ - Brazil
http://bulgariangg.blogspot.com/ - Bulgarian
http://coratiangreggiles.blogspot.com/ - Croatian
http://dutchgreggiles.blogspot.com/ - Dutch
http://germangreggiles.blogspot.com/ -German
http://greekgreggiles.blogspot.com/ - Greek
http://hebrewgreggiles.blogspot.com/ - Hebrew
http://polishgreggiles.blogspot.com/ - Polish
http://japanesegreggiles.blogspot.com/ - Japanese
http://portugalgg.blogspot.com/- Portugal
http://romaniangreggiles.blogspot.com/ - Romanian
http://russiangreggilles.blogspot.com/ - Russian
http://sloveniangreggiles.blogspot.com/ - Slovenian
http://swedishgreggiles.blogspot.com/ -Swedish
http://chinesegreggiles.blogspot.com/ - Traditional Chinese
http://hungariangreggiles.blogspot.com/ - Hungarian
http://frenchgreggiles.blogspot.com/- French
http://turkishgreggiles.blogspot.com/2012/03/02032 Turkish

Traducator: Sorin
  












Asa cum a fost primit prin Greg Giles

http://ascensionearth2012.blogspot.com/- Englishhttp://spanishgreggiles.blogspot.com/ - Spanishhttp://brazilgreggiles.blogspot.com/ - Brazilhttp://bulgariangg.blogspot.com/ - Bulgarianhttp://coratiangreggiles.blogspot.com/ - Croatianhttp://dutchgreggiles.blogspot.com/ - Dutch http://germangreggiles.blogspot.com/ -Germanhttp://greekgreggiles.blogspot.com/ - Greekhttp://hebrewgreggiles.blogspot.com/ - Hebrewhttp://polishgreggiles.blogspot.com/ - Polishhttp://japanesegreggiles.blogspot.com/ - Japanesehttp://portugalgg.blogspot.com/- Portugal http://romaniangreggiles.blogspot.com/ - Romanianhttp://russiangreggilles.blogspot.com/ - Russianhttp://sloveniangreggiles.blogspot.com/ - Slovenianhttp://swedishgreggiles.blogspot.com/ -Swedishhttp://chinesegreggiles.blogspot.com/ - Traditional Chinesehttp://hungariangreggiles.blogspot.com/ - Hungarianhttp://frenchgreggiles.blogspot.com/- Frenchhttp://turkishgreggiles.blogspot.com/2012/03/02032 Turkish

Traducator: Sorin

No comments:

Post a Comment

PUTIN






2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE



invoc

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

sorin

Wanderer of the Skies

Wanderer of the Skies
Romanian

Matthew Ward

Matthew Ward
Romanian

Sheldan Nidle

Sheldan Nidle
Romanian

despertando.me

Galactic Channelings

Montague Keen

Montague Keen
Romanian

SaLuSa by Mike Quinsey

SaLuSa by Mike Quinsey
Romanian