Followers

Thursday 31 May 2012

31 05 2012


Comunicarea directa este procedura prin care voi doriti sa va transmiteti gandurile intr-un mod clar si concis, fara orice risc de confuzie si neintelegere. Sunt momente in care noi observam postarile si cometariile din forumurile voastre publice in cadrul retelelor voastre online, in care noi percepem dificultati in comunicarea dintre voi. Ceea ce noi sugeram este o forma cu mult mai directa intre voi, prin intermediul alegerii cuvintelor pe care le folositi. Ceea ce noi am dori este sa vedem o imbunatatire a comunicarii necesare, printr-o utilizare mai concisa a limbii pe care o folositi. Rezultatul ar fi o cu mult mai clara comunicare intre voi.

Noi am dori sa va vedem pe fiecare dintre voi sa incepeti sa alegeti cuvintele care transeaza apele tulburi ale confuziei si ale retoricii. Noi am dori sa va vedem pe fiecare facandu-va intelesi cu ceilalti mult mai clar si mai succint. A ajunge la esenta mai repede si a va explica punctul vostru de vedere mult mai pe scurt, sunt imbunatatiri pe care noi simtim ca va vor ajuta sub forma unei comunicari mai bune si o reducere a neintelegerilor si uneori, confuziei.

Astazi este o buna zi de a incepe, asa cum este intotdeauna, si ceea ce noi am dori sa vedem sunt postari si comentarii facute pe retelele voastre online, care sunt mai scurte, mai la subiect si care explica pozitia voastra mai clar si mai concis, fara nevoia de a va explica sentimentele voastre si punctul vostru de vedere printr-o gramada de cuvinte inutile si descrieri. Daca voi ati putea face aceasta pentru noi ne-ar ajuta nu numai pe noi in a va intelege mai bine pe voi si punctele voastre de vedere, dar de asemenea in a reduce o gramada de scris inutil, care poate fi pentru voi o corvoada, datorita limitarii tehnologiilor voastre actuale. Mai rapide, mai exacte si mai la subiect sunt discutiile pe care am dori sa le vedem si noi vom cauta aceste imbunatatiri din partea voastra incepand imediat dupa publicarea mesajului de astazi din partea noastra.

Noi am observat ca adesea, multi dintre voi vorbiti, intr-o maniera foarte ocolita si ajungeti in zone care au putin de a face cu motivul postarii voastre si al comentariilor voastre. Noi am dori ca voi sa experimentati virtutiile de a ajunge la subiect mai repede, fara nevoia de explicatii sau calificative apologetice si descrieri ale experientei pe care o aveti. Esenta mesajului vostru ar trebui sa contina subiectul direct al comunicarii voastre, pentru a ajunge imediat la el si pentru a scurta timpul consumat prin scrierea atator cuvinte inutile. Aceasta de asemenea ar salva timp pentru persoana sau persoanele care citesc postarile sau comentariile voastre. Noi simtim ca aceasta este o zona care cu siguranta merita eforturile voastre de a-i aduce imbunatatiri si noi simtim ca comunicatiile intre voi se vor imbunatati mult dupa eforturile voastre, in doar aceasta singura directie.

Noi vedem ca multi dintre voi sunteti scriitori foarte buni si noi ne bucuram de multe dintre scrierile voastre inflorite, ce ilustreaza imagini minunate ale experientelor voastre, ale sentimentelor voastre si ale intrebarilor voastre. Acest tip de scrieri isi au un loc binemeritat in univers, insa acesta nu este aici si nu este momentul pentru acest tip de exprimare artistica. Pentru ce este momentul si locul acum este comunicarea la un inalt nivel, realizata cat mai rapid cu putinta si trimis si receptionat cat mai rapid, eficient si exact posibil. Vedeti si intelegeti diferenta dragilor? Ceea in ce noi suntem implicati in cadrul retelelor voastre online este o schema mai asemanatoare celei de afaceri, in care anumite sarcini trebuie sa fie realizate in anumite intervale ale timpului vostru. Productia este numele jocului acum. Povesti bogate si frumoase, spuse in tapiterii pictate in romantism, actiune si aventura nu sunt ceea ce se cere in prezent. Cerinta zilei este misiunea noastra, si misiunea noastra cere ca procedurile sa fie realizate cat mai repede si eficient se poate, pentru a aloca mai mult timp necesar pentru zone ale operatiunii, care sunt inca si mai profunde si care ar putea fi intarziate, intarzieri pe care nu avem luxul de a ni le permite, pentru ca timpul se scurteaza foarte mult si ferestre de oportunitati se vor inchide, in concordanta cu un orar pe care universul vostru l-a stabilit.

Daca voi ati putea sa vedeti mai clar misiunea in toata grandoarea ei, impreuna cu multele sale operatiuni singulare si conectate, pe care le cuprinde, voi ati intelege aceasta mai clar si noi intelegem ca aceasta ar putea sa fie o experienta frustranta pentru voi, atunci cand voi nu va puteti bucura de privelistea din vazduh, pe care noi, din punctul nostru de observatie o avem. Sunt motive foarte bune pentru care portiuni din operatiunea noastra si orarul nostru nu va sunt pe deplin explicate voua. Unele dintre aceste motive au de a face cu motivele pentru care voi v-ati incarnat si pentru care voi v-ati asumat incercarile pe care le aveti. Voi trebuie sa intelegeti ca exista motive multiple pentru care voi va aflati acolo si nu toate au de a face cu misiunea noastra si nu toate au de a face doar cu telul vostru personal de evolutie spirituala.

O mare parte din calatoria voastra aici este o serie interconectata de teluri si sarcini, pe care voi trebuie sa le duceti la indeplinire. A intelege aceasta va va permite sa intelegeti mai bine de ce nu tot ceea ce noi stim nu va poate fi explicat voua. Puteti voi intelege aceasta? Puteti voi acum intelege de ce noi nu putem sa va asezam si sa va divulgam intregul scenariu voua, oferind secrete si deznodamanturi, care nu au fost niciodata intentionate pentru voi, pana ce experienta voastra aici nu este incheiata ? Noi simtim ca multi dintre voi acum intelegeti aceasta si intelegeti bine de ce exista zone ale operatiunii noastre, care noi nu vi le divulgam voua si de ce anumite orare/programari de asemenea nu sunt cu claritate oferite voua.

Exista de asemenea aspecte legate de securitate, care privesc cabala voastra intunecata, care a facut clar cunoscut faptul ca ea nu doreste sa vada noile voastre sisteme implementate in aceasta lume si noi trebuie sa facem anumite consideratii in aceasta directie. A va revela planurile noastre voua public inseamna sa le revelam planurile noastre lor si aceasta este ceea ce noi nu dorim sa facem. Exista anumite zone ale eforturilor noastre, pe care vi le facem cunoscute voua prin intermediul forumurilor voastre online si a Internetului vostru si noi simtim ca aceste zone ale operatiunilor noastre sunt destul de bine aparate, incat sa fim capabili sa va divulgam unele dintre aceste planuri voua. Sunt alte zone , desigur, care sunt cu mult mai sensibile si nu pot fi prea mult divulgate, daca pot fi divulgate, in mediul vostru de pe Internet.

Sunt aceia dintre voi carora vi s-a oferit putin mai multa informatie, decat cea pe care o postam pe forumurile voastre de pe Internet si acesti indivizi au fost capabili sa primeasca aceasta informatie datorita abilitatilor lor de a primi telepatic comunicari din partea noastra. Aceasta este o directie in care noi am dori sa vedem pe mai multi dintre voi invatand si facand imbunatatiri. Comunicarile telepatice sunt o cale in care multe fiinte din acest univers comunica unele cu celelalte. Cu timpul, toti aceia dintre voi care alegeti veti comunica in aceasta maniera, macar partial, cum multi dintre voi continua de asemenea sa comunice prin comunicare verbala. Ganditi-va la comunicarile telepatice ca la o unealta in plus prin care sa comunicati, insa pentru multi dintre voi ea nu va fi singura modalitate in care voi sa transmiteti mesajele, gandurile si trairile voastre intre voi.

In zilele ce vor urma, noi vom fi capabili sa comunicam cu voi mai deschis si in timp voi veti intelege mai bine misiunea noastra de ansamblu si programul pe care noi il avem in vedere pentru aceste evenimente. Va exista, totusi, mereu o parte de mister si unele intrebari legate de calatoria voastra personala, deoarece nu este dreptul nostru de a va divulga acest tip de informatii voua. Sunt unele zone ale experientei voastre personale, pe care noi le intelegem si despre care noi putem vorbi cu voi, insa va rugam sa tineti mereu minte ca exista multe cautari personale in care voi sunteti implicati si tine de voi sa gasiti detaliile singuri si de a elucida misterele si raspunsurile pe care le cautati.

Toate acestea au fost planuite pentru evolutia si inaltarea voastra si multe dintre ele pe care voi le experimentati au fost cartografiate de chiar voi insiva, inainte de incarnarile voastre actuale. Ati fost voi cei care ati stiut cel mai bine ce ati avut nevoie sa experimentati, spre a aduce rezultatele care sa va ajute sa cresteti si sa prosperati in eterna calatorie plina de mister, miracol si aventura. Va veni o vreme pentru voi in care toate misterele, secretele si raspunsurile, care in prezent sunt in afara zonei voastre de acces, vor fi ale voastre si va fi atunci momentul in care voi veti crea o noua serie de mistere, cautari, teste si incercari pentru voi insiva si voi veti pleca inca o data sa descoperiti aceste comori si sa le deslusiti secretele.

Noi suntem Federatia Galactica a Luminii.






Asa cum a fost primit prin Greg Giles

http://ascensionearth2012.blogspot.com/- Englishhttp://spanishgreggiles.blogspot.com/ - Spanishhttp://brazilgreggiles.blogspot.com/ - Brazilhttp://bulgariangg.blogspot.com/ - Bulgarianhttp://coratiangreggiles.blogspot.com/ - Croatianhttp://dutchgreggiles.blogspot.com/ - Dutch http://germangreggiles.blogspot.com/ -Germanhttp://greekgreggiles.blogspot.com/ - Greekhttp://hebrewgreggiles.blogspot.com/ - Hebrewhttp://polishgreggiles.blogspot.com/ - Polishhttp://japanesegreggiles.blogspot.com/ - Japanesehttp://portugalgg.blogspot.com/- Portugal http://romaniangreggiles.blogspot.com/ - Romanianhttp://russiangreggilles.blogspot.com/ - Russianhttp://sloveniangreggiles.blogspot.com/ - Slovenianhttp://swedishgreggiles.blogspot.com/ -Swedishhttp://chinesegreggiles.blogspot.com/ - Traditional Chinesehttp://hungariangreggiles.blogspot.com/ - Hungarianhttp://frenchgreggiles.blogspot.com/- Frenchhttp://turkishgreggiles.blogspot.com/2012/03/02032 Turkish

Traducator: Sorin
  






No comments:

Post a Comment

PUTIN






2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE



invoc

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

sorin

Wanderer of the Skies

Wanderer of the Skies
Romanian

Matthew Ward

Matthew Ward
Romanian

Sheldan Nidle

Sheldan Nidle
Romanian

despertando.me

Galactic Channelings

Montague Keen

Montague Keen
Romanian

SaLuSa by Mike Quinsey

SaLuSa by Mike Quinsey
Romanian