Followers

Monday 16 April 2012

16/04/2012








Noi va cerem acum sa ramaneti relaxati si sa asteptati ca familia voastra sa va faca semn. Noi va cerem sa faceti aceasta spre a va face capabili sa fiti gasiti de catre noi in cazul in care noi avem noutati pentru voi, stiri pentru voi si noi dorim ca voi sa participati intr-un proiect alaturi de noi. La acest moment, sunt cateva proiecte care se pregatesc a fi pornite si noi va cerem voua tuturor sa ramaneti vigilenti si sa priviti si sa ascultati semnalele noastre pentru voi, pe care dorim sa vi le comunicam. Sunt aceia la acest moment, care ne-au auzit si ne-au inteles exact cum ne vor intalni si cum vor lucra cu noi. Sunt de asemenea unii dintre voi la care noi am urmarit sa ajungem, insa nu am reusit sa facem aceasta. Aceasta a fost de asteptat, pentru ca nu toti dintre voi v-ati dezvoltat capabilitatile telepatice la un asemenea nivel la care sa fiti capabili sa receptionati mesajele noastre subtile trimise voua de catre noi. Nu fiti suparati din acest motiv, deoarece nimic nu va va scapa si voi nu veti fi lasati pe dinafara de la nimic, deoarece noi va vom contacta intr-un fel sau altul in zilele care vor urma. Sunt multe proiecte in care voi puteti participa si capabilitatile voastre sunt necesare si vor fi foarte apreciate.

A va dezvolta capabilitatile voastre telepatice nu este o sarcina usoara si nu este usor pentru unii. Noi va cerem acelora dintre voi care doriti sa receptionati un semn din partea noastra ca noi suntem aici si ca noi am inteles cine sunt si ca noi avem un anume tip de relatie cu ei, sa asculte mesajele noastre mai bine, prin a-si linisti mai mult mintile si ascultand semnele subtile ale comunicarii. Din nou, noi va spunem ca nu este nimic pentru care sa va ingrijorati in aceasta directie sau pentru care sa fiti suparati, pentru ca voi nu veti fi lasati in afara proiectelor noastre impreuna, din cauza ca voi nu ati putut primi mesajele noastre telepatice trimise voua. Noi doar va spunem aceasta acum pentru ca noi simtim ca unii dintre voi va puteti simti dezamagiti pentru ca nu ati fost contactati pentru proiectul nostru initial cu voi si noi doar dorim ca voi sa stiti ca unele tentative au fost facute pentru a va contacta pe unii dintre voi, insa citirile noastre indica faptul ca voi nu ati primit acest mesaj.

Aceia dintre voi care au primit mesajele noastre nu trebuie sa incerce in nici un fel sa ne instiinteze ca ei au primit aceste comunicari. Noi intelegem pe deplin cine a primit aceste mesaje si cand ei le-au primit. Nimeni nu trebuie sa incerce sa ne trimita un mesaj de confirmare ca a primit si ca a inteles comunicarea transmisa lor. Noi intelegem cine a primit un mesaj de la noi ca ei au oportunitatea de a participa in proiectul nostru inital si noi de asemenea stim ca voi ati inteles cum noi va vom contacta din nou.

Intrand in noi zone poate fi adesea un proces care cere timp si un anumit efort. Telepatia este o arta si o stiinta care necesita unele daruri naturale, cat si deprinderi indelung practicate, pentru a atinge un anumit nivel de abilitate. La nivelul vostru actual de evolutie, noi ne-am asteptat ca unii dintre voi sa nu primeasca mesajele noastre telepatice. Noi am prevazut aceasta si am pregatit mijloace alternative de a ajunge la voi, spre a putea sa va tinem pe deplin la curent cu planurile noastre si a va permite sa participati la proiectele noastre impreuna. In zilele care vor urma, nu va mai fi nevoie sa comunicam telepatic din aceste motive, pentru ca noi vom folosi mijloace mai conventionale de a comunica si de a vorbi cu voi.

Sunt multe proiecte la care noi vom lucra impreuna si foarte multe posturi diponibile si fiecare dintre voi care doreste sa participe la aceste proiecte cu noi li se va oferi aceasta oportunitate. Nu este nici o indoiala asupra acestui fapt si noi va spunem voua tuturor la acest moment care s-ar putea sa fiti dezamagiti ca nu vor participa la proiectul nostru comun initial, ca ei vor avea posibilitatea de a munci alaturi de noi foarte curand in zilele care vor urma si indifrent de nivelul capabilitatilor voastre telepatice noi vom intra cu claritate in contact cu voi prin alte mijloace.

Pentru aceia dintre voi care ati primit comunicarea noastra, conform careia noi dorim ca voi sa participati la proiectul nostru initial de dezvaluire, noi va cerem sa va pregatiti si sa ramaneti pregatiti pentru intalnirea cu noi. Dupa cum am spus, noi vom veni dupa voi cu un preaviz foarte scurt, deoarece, din motive de siguranta, noi nu va putem face cunoscute planurile noastre in avans. Va rugam sa aveti situatiile din casele voastre pregatite astfel incat sa puteti pleca macar pentru cateva ore si poate chiar mai mult, fara nici o clipa la dipsozitie, ca voi sa mai faceti ceva, din momentul anuntarii sosirii noastre. Noi intelegem ca aceasta este dificil pentru unii dintre voi si noua ne-ar fi placut sa va dam un preaviz mai din timp, insa la acest moment nu este posibil si noi speram ca voi intelegeti aceasta si motivele aferente.

La acest moment, sunt altii care doresc sa intrerupa planurile pentru noua lume si in timp ei vor fi inlaturati din societatea voastra, insa pana atunci noi trebuie sa ne luam anumite precautii. Siguranta si bunastarea voastra, cat si cea a membrilor echipajelor noastre sunt o prioritate pentru noi si voi puteti sa gasiti in aceasta un fapt menit sa va dea incredere, ca noi facem tot ceea ce putem sa va protejam in orice mod putem. Noi nu ne luam nici un fel de riscuri inutile si facem eforturi mari pentru a ne pregati pentru toate eventualitatile si posibilitatile. Voi va veti afla pe maini bune in munca alaturi de noi si desi nu exista nici un fel de garantii in acest univers, voi puteti fi siguri ca noi nu tratam cu usurinta siguranta voastra si noi facem tot ceea ce putem pentru a va proteja si veghea asupra voastra in toate modurile.

Aceasta este ceea ce o familie face pentru membrii ei si aceasta este ceea ce noi suntem pentru voi si aceasta este ceea ce voi sunteti pentru noi: familie. Sunt aceia la acest moment care doresc sa ne prezinte ca fiind altceva decat familia voastra, insa indiferent de eforturile lor, la sfarsit cu totii vor vedea ca noi suntem intr-adevar ceea ce am sustinut intotdeauna ca suntem : familia voastra. Noi nu suntem straini pentru voi. Noi nu va vom intalni pentru prima data. Noi nu suntem aici in lumea voastra pentru prima data. Noi nu vom pasi pe pamantul vostru pentru prima data. Noi nu vom lucra la proiecte alaturi de voi pentru prima data. Noi nu vom ajuta la imbunatatirea vietilor oamenilor sau a sanatatii planetei pentru prima data. Noi am facut toate acestea inainte chiar aici cu voi si noi ne aflam aici din nou pentru a lucra cu voi la multele proiecte care trebuie realizate pe masura ce voi inaintati in calatoria voastra.

Acesta este motivul nostru pentru a fi aici la acest moment si acesta a fost motivul nostru pentru a fi aici in trecut. Nimic nu s-a schimbat si noi nu am simtit brusc o dorinta de a cuceri proprii nostri membrii ai familiei noastre. Aceste povesti sunt propagate de putini care au fie un motiv ulterior si agenda sau de altii care ajuta la raspandirea acestor minciuni si dezinformare datorita propriilor lor frici si insecuritati. Noi va spunem acelora dintre voi care ajutati la alimentarea acestor flacari ale fricii din cauza propriilor voastre frici si inabilitati de a gasi o cale de a avea incredere in noi, ca voi veti vedea foarte curand in zilele care vor urma, ca noi suntem exact cine spunem ca suntem si ca intentiile noastre sunt complet onorabile si ca noi ne aflam aici pentru a va ajuta pe voi, fratii si surorile noastre, pentru a facilita schimbarile necesare pentru evolutia voastra in taramurile superioare ale posibilitatii. Noi nu ne aflam aici pentru a cuceri si noi nu am permite nimanui altcuiva sa se afle aici pentru acest motiv.

Acesta este motivul pentru care noi ajutam in propriul nostru mod la inlaturarea acestor elemente ale Cabalei voastre criminale, pentru ca a fost intentia lor de a cuceri lumea voastra si oamenii din ea. Viitorul lor este acum asigurat ca si consecinta a agendei lor, aceasta fiind facut clar pentru fiecare dintre voi foarte curand. Aceste arestari vor fi o parte dintre dovezile ca lumea voastra cu adevarat se schimba spre mai bine. Vor fi multe alte semne care vor indica in aceasta directie si noi va cerem acelora dintre voi care va indoiti de noi si va este frica de noi si care ajutati la raspandirea dezinformatiei despre noi, sa priviti la aceste semne si sa incercati sa le priviti cu o minte deschisa si cu o inima deschisa, deoarece ele va vor permite sa vedeti ca noi suntem cine spunem ca suntem sa ca noi ne aflam aici pentru a va ajuta sa va transformati lumea spre mai bine si pentru a face din ea un loc frumos, curat si sigur pentru fiecare dintre voi si in care voi sa va traiti vietile asa cum ele pot fi traite. Acesta este singurul nostru motiv pentru care ne aflam aici si in curand nimeni nu va putea nega aceasta.

Noi suntem Federatia Galactica a Luminii.


Asa cum a fost primit prin Greg Giles.
Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Traducator: Sorin

No comments:

Post a Comment

PUTIN






2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE



invoc

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

sorin

Wanderer of the Skies

Wanderer of the Skies
Romanian

Matthew Ward

Matthew Ward
Romanian

Sheldan Nidle

Sheldan Nidle
Romanian

despertando.me

Galactic Channelings

Montague Keen

Montague Keen
Romanian

SaLuSa by Mike Quinsey

SaLuSa by Mike Quinsey
Romanian