Followers

Tuesday 27 March 2012

27/03/2012


Mesaj din partea Federatiei Galactice a Luminii 27/03/2012

Am vrea sa spunem ca ne simtim inspirati sa ne manifestam plini de umilinta in fata eforturilor Lucratorilor nostri intru Lumina din teren, care lucreaza cu sarguinta pentru telurile noastre comune. Noi dorim sa va multumim fiecaruia dintre voi pentru eforturile voastre de a sustine cauza noastra. Munca voastra  elibereaza multe cai si noi vedem lumina de la sfarsitul tunelului apropiindu-se. Va rugam sa va continuati munca pretioasa pe care o faceti si impreuna vom duce la realizare misiunile noastre si vom trece intr-o perioada de zile mai bune odata ce am realizat ceea ce cu totii dorim. Continuati in fiecare zi stiind ca noi suntem cu mult mai aproape de sfarsitul misiunii noastre si ca nimic nu ne poate opri de a ajunge sa ne indeplinim telul nostru. Urmariti sa va uitati la aceste ultime zile ale realitatii voastre actuale ca la o perioada de ascutire a tuturor noilor voastre talente si tehnici pe care le-ati invatat. Practica aduce perfectiunea, dupa cum stiti si noi am vrea sa va vedem exersandu-va talentele voastre, deoarece ele va vor purta departe si va vor fi foarte folositoare in eforturile voastre viitoare.

Este aproape timpul ca aceia dintre voi care veti lucra cu noi sa ne intalniti in persoana, fata in fata. Noi asteptam cu mare nerabdare pentru aceste prezentari si privim aceasta intalnire ca pe un eveniment istoric, care va fi inregistrat in cartile voastre de istorie pentru posteritate, pentru ca viitorii cititori sa priveasca inapoi si sa invete cum a fost facut primul contact cu vecinii vostri celesti. Aceia dintre voi care veti fi implicati in acest proiect veti fi tinuti minte pentru eforturile voastre ca fiind Cei care ati aratat Calea semenilor vostri. Multe usi se vor deschide dupa prezentarile noastre si noi suntem capabili sa incepem sa lucram impreuna intr-o cooperare pasnica. Sunt multe daruri pe care le oferim in semn de prietenie si sunt multe tehnologii care le impartasim cu voi, care va vor ajuta extraordinar de mult pe masura ce mergeti mai departe ca si societate. Voi ati trait cu tehnologii depasite pentru chiar o lunga perioada de vreme. Este acum timpul ca cultura voastra sa recupereze si sa fie adusa la zi, acolo unde ar trebui sa se afle la acest moment al calatoriei voastre.

Mijloacele cu care voi calatoriti sunt o piatra de hotar majora pentru voi, pe masura ce noi vom impartasi cu voi capabilitatile noastre de calatorie in spatiu si voi veti fi capabili sa traversati planeta voastra intr-o perioada de ordinul minutelor, in timp ce acum va poate lua zile, la nivelul vostru actual de capabilitati ale navetelor disponibile omului de rand al lumii voastre. A va permite libertatea de miscare va fi o imbunatatire majora adusa experientei voastre colective si va aduce lumea voastra intr-o stare cu mult mai mare de apropiere. Aceste capabilitati va vor aduce de asemenea cu mult mai aproape de vecinii vostri Galactici, din multele diferite sisteme solare si galaxii. Noi suntem acei vecini si aceste capabilitati ne-au adus aici. Nu este nimic ce sa ne dorim in afara de prietenia voastra. Aceasta este tot ceea ce va cerem. Acceptati-ne ca prietenii si vecinii vostri si veti face societatii voastre un mare serviciu, pentru ca acum este momentul ca voi toti sa experimentati mai mult din ceea ce va ofera universul. Schimbarea garzilor este ceea ce se pregateste pentru societatea voastra, pe masura ce noi ajutam la inlaturarea celor ai intunericului, care au jurat credinta unei agende care urmareste a va inrobi si a saraci oamenii lumii voastre. Aceasta este misiunea lor. Acest proces se apropie de fazele sale de sfarsit si toate sistemele functioneaza si noi suntem la momente departare de a merge mai departe in aceasta operatiune de a lua in custodie pe atat de multi dintre cei care au conspirat impotriva voastra. Aceasta operatiune va fi una vasta si ea va atinge zone indepartate si profunde din structura societati voastre , deoarece noi inlaturam coruptia adanc inradacinata in lumea voastra. Va rugam sa fiti rabdatori, pe masura ce mergem mai departe cu planurile noastre si continuati sa raspanditi aceasta informatie, pentru ca ea sa actioneze precum un precursor la ceea ce va fi un major eveniment mediatic. Acesta este planul nostru si noi ne asteptam ca el sa decurga impecabil.

Noi, impreuna cu aliatii nostri Pamanteni, am investit o mare cantitate de timp si efort in planuirea etapelor acestei operatiuni si noi planuim sa mergem mai departe spre incheierea sa intr-un mod perfect, dupa cum a fost proiectata. Noi nu avem nici o intentie de a permite oricarei parti a acestei operatiuni sa esueze, din nu conteaza ce motiv si fiecare nume care se afla pe lista noastra de arestari si implicit judecati, vor fi luate in in custodie, atunci cand noi vom dori sa fie luate, in concordanta perfecta cu orarul nostru. Acesta este modul in care aceasta operatiune se va desfasura si va fi urmata la litera si noi nu ne vom opri sau incetini eforturile noastre pana ce fiecare nume de pe lista nu va fi bifat, pe masura ce el este inlaturat din societatea voastra. Aceasta operatiune va dura zile si chiar posibil saptamani, insa noi va spunem ca aceasta se datoreaza numai numarului de arestari ce vor fi facute. Exista limite la cat de rapid ne putem misca, pentru ca resursele vor fi diluate, deoarece aceste arestari vor fi raspandite pe toata planeta voastra.

Voi puteti fi siguri ca intunericul si zilele sale la conducere asupra voastra si a lumii voastre se vor incheia dupa aceste arestari si voi va puteti mangaia cu gandul ca lor nu li se va mai permite sa incalce legile impotriva voastra sau impotriva societatii voastre vreodata. Pentru ei va fi o a doua viata, odata ce ei vor fi luati in custodie. Lor nu li se va permite sa reintre in societatea voastra si ei nu vor fi capabili sa reintre in nici o societate pana ce nu sunt complet reabilitati. Societatea voastra va fi libera sa creasca si sa se dezvolte si fiecare dintre voi va veti bucura de libertatea pe care multi dintre voi nu ati cunoscut-o niciodata. Voi aveti aceasta inaintea voastra si noi dorim ca aceasta cunoastere sa va tina pe linia plutire in aceasta perioada plina de incercari a vietilor voastre. Aceasta zi acum incepe la orizontul vostru, pe masura ce pregatirile finale sunt facute pentru aceste arestari in masa. Va rugam sa fiti rabdatori in timp ce aliatii nostri Pamanteni fac ultimele pregatiri pentru rolurile lor in aceasta operatiune. De partea noastra noi suntem pregatiti si asteptam semnul ca momentul a venit ca noi sa incepem.

Aceasta operatiune va fi un testament despre cat de bine aliantele noastre Galactice pot sa functioneze cu aliantele voastre Pamantesti. Noi am lucrat cu aliantele voastre Pamantesti foarte mult de-a lungul acestor etape de pregatire, insa acum a sosit momentul sa vedem cat de bine putem lucra impreuna in cadrul eforturilor noastre coordonate din teren. Aceasta zi va marca realizari marete, nu doar in inlaturarea celor care apartin Cabalei voastre intunecate, cat va fi de asemenea amintita pentru reusitele comandamentelor noastre Galactice, care au lucrat impreuna cu cei din lumea voastra, pentru a duce la bun sfarsit un tel comun. Aceasta va fi o zi plina de triumf la multe nivele si noi dorim sa spunem ca a fost o onoare sa lucram cu acei curajosi barbati si femei ai lumii voastre, care si-au dedicat atat de mult din vietile lor in acest efort de a aduce pace, prosperitate si stabilitate lumii voastre. Noi le datoram multumiri acelor barbati si femei si ii salutam pentru curajul pe care l-au aratat in fata pericolului si a amenintarilor facute impotriva lor, de catre cei din Cabala intunecata. Ei au aratat o mare tenacitate in a cauta justitia si eforturile lor nu vor fi in van, deoarece justitia va fi facuta atunci cand cei din Cabala sunt inlaturati din societatea voastra.

Noi asteptam cu nerabdare sa lucram cu voi pe masura ce mergem mai departe cu aceasta operatiune si noi va spunem ca vom fi cu voi si vom veghea peste voi, pe masura ce veti face aceste arestari in toata lumea voastra. Noi va vom oferi sprijin maxim in toate directiile pe care le implica aceasta operatiune si voi puteti fi siguri ca nu va fi nici un fel de interventie militara impotriva voastra si eforturile voastre nu vor fi obstructionate in nici un fel. Voi puteti intra in operatiunile voastre cu incredere, stiind ca noi supraveghem aceasta intreaga operatiune si noi ii monitorizam pe cei din fractiunile militare inca aliniate cu Cabala. Nimeni si nimic nu va fi permis sa interfereze in nici un fel cu operatiunile voastre si noi vom ramane in contact cu voi de-a lungul acestor operatiuni si va vom tine la curent despre miscarile tintelor noastre.
Nimeni nu va fi capabil sa scape stransorii voastre sau sa ocoleasca a fi capturat, pentru nici o perioada de timp. Voi aveti cuvantul nostru si noi nu va vom dezamagi. Noi va dorim succes in misiunea voastra si spunem din nou ca noi suntem pregatiti sa incepem de partea noastra si doar asteptam semnul vostru final, ca voi sunteti pregatiti sa incepeti.

De-a lungul intregii fericiri pe care ati experimentat-o aici, impreuna cu toate greutatile pe care le-ati indurat, voi ati stiut in strafundurile voastre ca va urma o mare schimbare in societatea voastra la un moment dat. Acel moment este acum aici, pentru ca voi ati atins punctul in care mari schimbari in societatea voastra vor fi realizate. Acesta este un proiect mare, in care noi suntem implicati si mult efort si timp au fost investite in acest proces de a aduce acestei lumi schimbarile si evolutiile de care vor beneficia cu totii intr-o mare masura. Voi puteti privi la aceste schimbari ca fiind necesare si sa stiti ca totul a fost planificat de la inceputul inceputurilor si toate evenimentele care acum se petrec au fost inevitabile.  

Acesta este motivul pentru care voi va aflati aici, pentru a ajuta la grabirea acestor schimbari si sa aduceti inainte o lume mai buna pentru toti locuitorii planetei voastre. Ajutorul de care au nevoie le va fi oferit prin eforturile noastre si ale acelora dintre voi care doriti sa lucrati cu noi in aceste multe proiecte, care vor aduce inaltarea tuturor acelora care au nevoie de ele in fiecare colt al lumii voastre.
Aceasta este o oportunitate pentru voi de a-i ajuta pe altii si de a face lumea voastra un loc mai bun. Noi dorim ca voi sa va bucurati de avantajele acestor oportunitati si sa impartiti darurile pe care noi vi le oferim, cu toti cei care pot beneficia de ele. Noi am cautat prin lumea voastra pentru multi ani deja si noi ii vedem pe cei care au nevoie de ajutor si noi nu am dori nimic mai mult, decat sa fim capabili sa ii ajutam, asa cum au nevoie, insa aceasta poate fi facut prin aceia dintre voi care sunteti deschisi sa lucrati cu noi de-a lungul acestui proces. Noi asteptam cu nerabdare sa lucram cu aceia dintre voi care sunteti interesati sa lucrati cu noi si va veni in curand momentul in care noi vom putea incepe programele noastre de orientare initiala, pentru a va familiariza cu noi si pe voi cu posibilitatile pe care le veti avea. Noi vom incepe pregatirea voastra imediat dupa consultarile voastre initiale cu noi, deoarece sunt multe proiecte care trebuie incheiate si asa cum stau lucrurile, timpul este foarte scurt. Aceste consultari initiale vor incepe imediat dupa ce societatea voastra este golita de cei care stau in calea progresului vostru si noi vedem aceasta zi acum chiar in fata voastra. Noi dorim ca voi sa va pregatiti pentru aceste oportunitati si noi vom face procedura pentru acestea cunoscuta voua la momentul oportun. Odata ce voi vedeti aceste arestari, voi veti stii ca a sosit timpul pentru ca voi sa aveti ochii deschisi pentru ca aceste oportunitati sa va devina accesibile.

Exista cateva modalitati de a va face aceste oportunitati cunoscute voua si ele vor diferi de la persoana la persoana, insa voi toti, care sunteti interesati in a lucra cu noi veti fi contactati intr-un fel si veti fi sfatuiti cum sa procedati. Odata ce noi vom incepe sa comunicam in mod liber cu voi, totul va va fi explicat si nu va mai fi nevoie de a pastra secrete pentru siguranta, asa cum se petrece in prezent. Desi zilele sunt numarate pentru Cabala, exista aceia dintre ei care inca doresc sa interfereze cu noi si cu planurile noastre si noi trebuie sa ne luam precautii si prin urmare nu putem sa va revelam prea multe la acest moment. Fiti siguri ca aceasta se va schimba in zilele care vor veni si noi vom fi liberi sa comunicam liberi in ambele directii si la acel moment toate intrebarile voastre isi vor gasi raspunsul si toate optiunile voastre va vor fi pe deplin explicate. Noi asteptam cu nerabdare sa discutam aceste oportunitati cu voi si va spunem ca va fi o placere si o onoare sa lucram cu atat de multi dintre voi, care va demonstrati vointa si hotararea de a schimba lumea voastra, pentru ca ea sa devina un loc mai bun pentru toata lumea. Noi vom fi in legatura cu voi in curand.

Noi suntem Federatia Galactica a Luminii.

Asa cum a fost primit prin Greg Giles.

Traducator: Sorin
  


No comments:

Post a Comment

PUTIN






2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE



invoc

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

sorin

Wanderer of the Skies

Wanderer of the Skies
Romanian

Matthew Ward

Matthew Ward
Romanian

Sheldan Nidle

Sheldan Nidle
Romanian

despertando.me

Galactic Channelings

Montague Keen

Montague Keen
Romanian

SaLuSa by Mike Quinsey

SaLuSa by Mike Quinsey
Romanian