Followers

Saturday 24 March 2012

24/03/2012



Fiecare dintre voi va fi capabil sa experimenteze exact ceea ce ati doriti. Limitarile experientei voastre de aici vor fi ridicate foarte mult si voi veti gasi libertati nespuse de a face orice este ceea ce voi doriti, atata timp cat nu incalcati drepturile altora. Atata timp cat va supuneti acestei reguli, fiecare dintre voi va fi liber sa experimenteze viata pe care v-ati dorit-o dintotdeauna. Cu totii aveti vise si viziuni a vietii pe care ati dori sa o traiti si aceasta va fi posibil pentru voi, daca fiecare urmeaza aceasta singura regula: de a permite acelora din jurul vostru sa experimenteze viata asa cum le place. Daca voi sunteti capabili sa faceti aceasta, atat de multe vor deveni posibile pentru voi si pentru cei din jurul vostru.

Astazi in lumea voastra atat de multi doresc sa dicteze vietile altora. Atat de multi  doresc sa impuna reguli, legi si reglementari pentru efectiv a guverna viata cuiva. Aceasta nu va fi permis in noua voastra lume si oricine care se simte obligat sa controleze viata altuia in aceasta maniera nu apartine in lumea voastra si fie va trebui sa isi schimbe modul de a fi sau sa isi gaseasca un loc adecvat. Aceasta se poate si va fi aranjat, pentru ca sunt multe locuri in univers pentru suflete sa experimenteze viata care se potriveste mai exact cu nivelul lor vibrational. Aici lumea voastra va fi un loc de libertati nespuse, pentru ca aceasta este harta drumului vostru in dimensiunile mai inalte. Fiecare dintre voi va fi liber sa isi urmeze propria cale, neingraditi de oricine altcineva, care doreste sa va coordoneze pentru ca voi sa luati cotiturile pe care ei doresc ca voi sa le luati.

Va rugam sa faceti tot ceea ce puteti pentru a va aminti mereu aceasta regula. Astazi in cartile voastre voi aveti legi, reguli, reglementari si politici, care va guverneaza modul in care va exprimati, actiunile voastre, carierele voastre, vietile voastre sociale, chiar si expresiile voastre sexuale. Toate aceste reguli pot fi reduse la una si aceasta este sa nu incalcati alegerile libere ale altuia. Combinand toate acele legi intr-una va fi cu mult mai usor decat credeti, odata ce noua voastra lume este nascuta si voi veti intelege cu mult mai bine cum va fi noua voastra experienta. Nu deveniti confuzi incercand sa va dati seama cum toate acestea vor functiona si doar aveti incredere, stiind ca exista nenumarate alte lumi, care au evoluat dincolo de starea voastra actuala si ca toate acele lumi urmeaza aceasta unica simpla lege si au ajuns sa prospere foarte mult, la fel cum lumea voastra va continua sa prospere foarte mult.

Vi s-au refuzat atat de multe voua aici in lumea tridimensionala si totul a fost de dragul cresterii voastre, a educatiei voastre si a evolutiei voastre spirituale. Multi dintre voi demonstrati ca ati cules beneficiile acestor lectii si voi sunteti acum pregatiti sa va bucurati de fructele muncii voastre si sa avansati intr-o noua civilizatie, cu noi incercari si noi aventuri. Aceasta lume infloreste peste tot in jurul vostru, desi uneori poate sa fie greu pentru voi sa percepeti aceasta. Din perspectiva noastra, noi vedem noua voastra lume doar in lumina iubirii si a intelegerii superioare si nu va dura mult inainte ca voi toti sa va imbarcati in noua voastra calatorie si sa pasiti pe solul fertil al noului vostru Pamant. 

Voi veti respira pentru prima data in multi lungi ani aer proaspat, nepoluat de contaminantii industriei voastre tridimensionale. Voi veti bea apa care este pura chiar de la izvor, care va va inviora cu vitalitate. Sunetele pe care le veti auzi vor fi sunetele naturii, nu sunetele masinilor voastre industriale, care ascut un alt dolar, pentru cei care nici macar nu mai au nevoie de el. Culturile voastre vor fi rodnice si ele vor fi sanatoase, fara sa aiba nevoie de chimicale sau pesticide in cresterea lor. Voi veti avea ajutorul noilor tehnologii pentru a va ajuta sa va mentineti planeta in aceasta stare de puritate primara si voi veti fi instruiti corespunzator despre cum sa pastrati un echilibru armonios al tuturor ecosistemelor de jur imprejurul planetei voastre. Voi veti fi instruiti in legatura cu toate aspectele noii voastre lumi, de la solurile voastre, oceanele voastre, tinuturile voastre muntoase si atmosferele voastre. Pamantul vostru nu va mai fi din nou desertul poluat, care o atat de mare parte din el a devenit in prezent.

Impreuna noi ne vom angrena in multe proiecte de a purifica aceste portiuni ale planetei voastre , care au suferit in mainile celor lacomi si fara constiinta. Ea va fi restaurata la starea si frumusetea ei originara si odata ce misiunea noastra se va incheia va depinde de voi, de oamenii acestei planete de a o pastra astfel. Daca voi o veti trata bine ea va va trata bine pe voi. Asa stau lucrurile si asa au stat mereu. Ea nu va avea nevoie sa se purifice singura, daca voi nu ii dati motive sa faca aceasta. Tineti minte aceasta pentru totdeauna, pentru ca aceasta este ceva ce multi dintre voi nu intelegeti in prezent. Aceasta stiinta va va fi explicata integral la momentul potrivit si noi dorim ca aceasta cunoastere sa fie inteleasa de toata lumea de jur imprejurul planetei voastre, pentru ca aceasta este foarte important pentru bunastarea voastra, cat si pentru cea a planetei voastre mama.

Sunt multe stiinte si noi intelegeri pe care noi le vom impartasi cu voi, atunci cand noi vom incepe interactiunea directa cu voi. Sunt atat de multe lumi, care vor impartasi cu voi ceea ce ele au invatat si nu va vor cere nimic in schimb. Voua vi se cere sa primiti aceasta cunoastere si sa o aplicati in lumea voastra, pentru binele intregii civilizatii. Intr-o zi in viitor voi veti avea oportunitatea de a impartasi ceea ce voi ati invatat cu o alta lume in inflorire, care va putea beneficia de pe urma intelepciunii voastre si a dorintei voastre de a impartasi.

Asa functioneaza universul vostru, in care atat de multe lumi vin in ajutorul altora in a oferi ceea ce ele poseda, fie ca este vorba despre cunoastere sau resurse. Lumea voastra are atat de multe pe care voi le puteti imparti cu altii, care vor aprecia foarte mult darurile voastre si aceste daruri nu sunt doar in numele resurselor, ci in intelepciunea pe care voi cu totii, de-a lungul multor vieti, ati acumulat-o. Multe lumi pot beneficia atat de mult de pe urma a ceea ce voi ati invatat aici si ele vor fi nerabdaotare sa asculte povestea voastra si lectiile pe care voi le-ati invatat de-a lungul tuturor anilor vostri de greutati si de eforturi.

Voi trebuie sa intelegeti ca nu toate lumile au experimentat tipul de trecut pe care l-ati avut voi aici, in care atatea s-au petrecut pe atat de multe nivele de-a lungul a atat de multi ani. Lectiile care au fost dezvoltate pentru aceasta planeta au fost atent proiectate si implementate pentru a va oferi voua tuturora oportunitatea unei atat de cuprinzatoare si avansate educatii. Acesta este motivul pentru care planeta voastra are o traditie atat de bogata si un trecut atat de bogat si de ce atat de multe s-au petrecut aici. Educatia care a fost oferita pentru fiecare dintre voi este nepretuita pentru acest univers, deoarece atat de multe lumi vor prospera de pe urma cadourilor pe care voi le veti putea oferi.

Voi veti avea oportunitatea de a va imparti darurile in zilele care vor urma si noi va incurajam sa faceti aceasta. La fel ca in lumea voastra cand atunci cand unul beneficiaza, atunci cand cu totii beneficiaza, acelasi principiu se aplica acestui intreg univers, in care o lume va prospera, cand toate lumile prospera. Voi veti experimenta aceasta lege la nivel planetar si apoi veti experimenta aceasta lege la nivel galactic si la nivel universal. Sunt atatea pe care voi le veti invata si experimenta in zilele care vor urma si noi asteptam cu nerabdare sa impartasim cu voi toata intelepciunea noastra combinata a lumilor care formeaza Federatia Galactica a Luminii.

Stiinta, tehnologia, artele si literatura din atat de multe lumi de prin acest univers vor fi impartasite cu voi in zilele care vor urma. Noile voastre biblioteci vor fi palate, construite ca si locuri de intalnire si adunare pentru impartirea de daruri de la oameni din nenumarate galaxii. Acestea vor fi cladiri frumoase cu holuri superbe si camere pline ochi cu carti si unelte pentru o educatie superioara. Ele vor fi construite de jur imprejurul lumii voastre si fiecare fiinta de pe planeta voastra va avea acces liber si usor la toate aceste Mecca ale educatiei superioare. Va exista o sectiune in onoarea popoarelor voastre si istoriei acestei planete si fiinte din tot acest univers se vor aduna acolo si vor citi cuvintele povestii voastre si a ceea prin ce voi ati trecut pentru a fi unde va aflati astazi.

Istoria voastra va va surprinde si pe aceia dintre voi care ati trait-o, deoarece nu toate experientele pe care voi le-ati avut aici in trecut va sunt accesibile in prezent, insa cu timpul voi veti putea sa accesati aceste inregistrari ale tuturor incarnarilor voastre aici si a istoriei voastre advarate pe planeta voastra. Voi sunteti cu mult mai mult decat realizati acum si atatea au intrat in crearea fiintei care sunteti astazi. Voi veti avea posibilitatea de a vedea imaginea de ansamblu si sa intelegeti mai bine de ce a fost necesar pentru voi sa treceti prin asemenea lectii si sa indurati asa greutati de-a lungul calatoriei voastre. Voi veti fi capabili sa va trasati istoria voastra in timp ce va veti descoperi evolutia voastra si sa vedeti si sa intelegeti cu claritate intorsurile si cotiturile caii pe care ati urmat-o de-a lungul existentei voastre.

Povestea voastra este una uluitoare si fiecare dintre voi ar trebui sa fiti mandri de voi insiva pentru cat de departe si cat de mult ati crescut. Acesta este motivul pentru care voi ati calatorit aici si cand veti cauta cu multe vieti in urma, voi ati avut in minte aceasta zi si ati stiut ca veti ajunge in acest punct cumva si intr-adevar ati ajuns. Acesta este momentul vostru, a fiecaruia dintre voi si noi dorim ca voi sa va bucurati de el la maxim, pentru ca voi ati castigat dreptul de a va afla aici si tot ceea pentru ce ati lucrat atat de mult va va apartine.

Noi suntem Federatia Galactica a Luminii.

Asa cum a fost primit prin Greg Giles.

Traducator: Sorin
  


No comments:

Post a Comment

PUTIN






2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE



invoc

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

sorin

Wanderer of the Skies

Wanderer of the Skies
Romanian

Matthew Ward

Matthew Ward
Romanian

Sheldan Nidle

Sheldan Nidle
Romanian

despertando.me

Galactic Channelings

Montague Keen

Montague Keen
Romanian

SaLuSa by Mike Quinsey

SaLuSa by Mike Quinsey
Romanian