Followers

Thursday 26 January 2012

21.01.2012


21.01.2012

Urmatorul este un mesaj personal trimis lui Greg din partea Federatiei Galactice
‘Draga Greg, dupa o analiza atenta, au fost detectate alte ‘transparencies’ (entitati?, n.t.) si ele vor fi inlaturate deindata. De asemenea, alte entitati non-locale au fost de asemenea descoperite si de asemenea noi ne vom ocupa si acestea.Te rugam sa stii ca noi iti dorim doar binele pentru tine si noi nu vom lasa niciodata nici un rau sa vina asupra ta. Exista multe forme de viata simtitoare (eng. Sentient, n.t.) si nesimtitoare in spatiu si in regatele interioare, iar noi monitorizam si patrulam prin toate aceste regiuni. Datorita naturii muncii noastre noi atragem fiinte care nu au intotdeauna cel mai inalt bine in intentiile lor. Datorita naturii misiunii noastre, anumiti indivizi sensibili sunt utmariti de aceste entitati intunecate, care doresc sa castige informatii care sa ii ajute in ordinea lor de zi/ ceea ce doresc sa faca. Ei doresc sa monitorizeze comunicatiile si sa castige un avantaj in acest mod, iar noi facem tot ceea ce putem face sa le detectam si sa le inlaturam imediat din sfera oricarui Lucrator intru Lumina. Fi prevenit ca noi suntem acum pe cale sa incheiem o intreaga curatire a casei tale si a altor zone invecinate in cautarea acestor fiinte, si nu ne vom opri eforturiile noastre pana ce nu suntem satisfacuti ca zona este purificata de toate entitatiile negative. Noi suntem aici, iar noi suntem garda ta de corp.’
A ajuns in atentia noastra ca inca erau cei care nu vad aceste mesaje si mesajele de la canalele noastre ar fi comunicari autentice de la Federatia Galactica, iar noua ne-ar place sa indicam ca aceste mesaje si alte mesaje asemanatoare au un scop special si sunt un element cheie a misiunii noastre la acest moment. Cu totii sunt liberi sa aleaga ce este ceea ce ei doresc sa creada ca adevar, insa noi va spunem sa nu ignorati informatia deoarece ea va aduce idei si concepte care sunt noi si avansate, si chiar uneori sunt de neconceput. Aceasta este insasi natura noii voastre realitati. Ea este o realitate foarte rupta de curenta voastra experienta in realitatea celei de a treia dimensiuni. Pentru a va permite voua insiva sa credeti aceste descrieri ale noului vostru Pamant sunt mult prea fanteziste nu este doar o limita a noii voastre creatii, o creatie pe care o manifestati la nivel colectiv in fiecare minut, pe masura ce mergeti prin viata voastra de zi cu zi.
Cerul este limita noii voastre lumi. Visati in stil mare, visati imposibilul. Totul tine de voi. Realitatea este un produs fluid al imaginatiei voastre. Realitatea nu este fixata de anumite limitari universale fixe. Aceste limitari sunt aduse doar de catre voi, claditorii realitatii voastre. Voua vi s-au dat materialele si locul de constructie, iar acum tine de voi de a va crea capodopera. Claditi pe atat de grandios, pe cat indrazniti sa doriti. Voi toti aveti inmaganizate in memoria voastra seturi de viziuni care voi credeti ca sunt frumoase, pentru a fi curajosi, pentru a fi creativi. Acum voi sunteti liberi sa cautati prin toate aceste minunate proiecte arhitecturale si sa alegeti pana ce inima voastra este multumita si aceste variate matrici ale nelimitatei voastre case. Voi puteti selecta orice materiale pe care le doriti, si nu exista nici un motiv sa va ingrijorati de costuri sau de dificultatile de a construi. Mintea voastra nu este doar echipamentul de constructie sau masinaria de care ati avut vreodata nevoie pentru a proiecta si cladi noua voastra casa in taramurile subtile superioare ale posibilitatii.
Conceptul realitatilor dimensionale superioare si de Creator poate sa fie dificil de inteles pentru unii dintre voi la acest moment, iar toti vor intelege si accepta aceste posibilitati la momentul potrivit, potrivit pentru experienta de invatare cea mai optima cu putinta. Acesta este modul in care educatia voastra superioara a fost programata, si acesta este modul in care s-au petrecut de-a lungul calatoriei voastre. Momentul potrivit si modalitatile cele mai potrivite sunt selectate pentru a crea mediul de invatare optim. Astazi, multi dintre voi invatati despre realitatile dimensionale superioare pentru prima data, iar o mare atentie este acordata pentru a va oferi caile cele mai potrivite a va usura procesul de invatare. Noi va ajutam in a gandi in afara cutiei si sa nu permiteti limitarilor situatiilor de viata actuale sa va limiteze viziunea optiunilor voastre in acest moment.
Universul este plin de surprize si noi experiente pentru voi, acestea fiind unele dintre multele daruri oferite voua de catre Creatorul vostru. Ceea ce experimentati astazi este doar inceputul, deoarece sunt atat de multe chiar dincolo de dimensiunea superioara in care multi dintre voi veti calatori in zilele care vor urma. Ganditi nelimitat, deoarece acesta este darul vostru. Ganditi splendid, asa incat sa va taie respiratia si emotionant, deoarece acestea sunt bucatile voastre de lut si voi sunteti liberi sa sculptati orice creatii doriti din ele. Fiecare are la dispozitia sa nu doar uneltele si materialele necesare pentru crearea noii voastre case in traramurile subtile superioare, dar si de asemenea blocurile de constructie necesare de a decora noua voastra lume in orice mod doriti.
Noi suntem Familia ta/voastra de Lumina din stele


As channeled through Greg Giles
Translator: Sorin

No comments:

Post a Comment

PUTIN






2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE



invoc

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

sorin

Wanderer of the Skies

Wanderer of the Skies
Romanian

Matthew Ward

Matthew Ward
Romanian

Sheldan Nidle

Sheldan Nidle
Romanian

despertando.me

Galactic Channelings

Montague Keen

Montague Keen
Romanian

SaLuSa by Mike Quinsey

SaLuSa by Mike Quinsey
Romanian