Followers

Wednesday 18 January 2012

16.01.2012



Din ce in ce mai multi oameni se trezesc zilnic si incep sa caute si sa gaseasca indiciile care exista din plin in lumea voastra. Noi vedem pe atatia dintre voi adunand indicii si punand piesele laolalta, pentru a rezolva ghicitoarea existentei si a viitorului vostru, pe care il aveti inainte. Continuati sa cautati raspunsuri, iar noi va vom ajuta mai departe in intelegerea voastra, in orice directie in care doriti sa castigati mai multa intelepciune.


Sunt atat de multe in plus legate de realitatea voastra decat reuseste sa desluseasca ochiul din cea de a treia dimensiune, iar una dintre sarcinile noastre ca si membri ai Federatiei Galactice este sa va asistam in a descoperi aceste noi directii ale intelepciunii in care sa calatoriti. Noi va trimitem indicii, iar uneori ghionturi mai blande, pentru a va trimite in directia in care voi v-ati exprimat dorinta de a calatori, inainte de a parasi lumea spiritului pentru aventura voastra 3D. Noi am vazut momentele in care ati virat usor de la calea stabilita si v-am ajutat sa va resetati busola si sa va reluati drumul pe cale. Noi trebuie sa onoram mereu dreptul vostru sacru la liberul arbitru si suntem atenti sa nu va incalcam granitele, permitandu-va sa va asumati propriile alegeri si sa calatoriti pe caile pe care doriti.


Inainte in viitorul vostru foarte apropiat vine o bifurcatie in cale. Multi dintre voi veti avea de facut o foarte importanta decizie la acest moment. Veti alege sa iesiti din lumea celei de a treia dimensiuni, a iluziei si a separarii, sau veti alege sa incepeti o noua aventura in taramul posibilitatilor superioare? Alegerea este numai si numai a voastra, iar noi onoram fiecare decizie pe care o luati. Noi doar dorim sa va expunem fiecaruia dintre voi foarte clar care va sunt optiunile, acesta fiind motivul principal al mesajelor noastre raspandite prin multele noastre canale. Noi am expus cu grija, iar noi simtim ca pe deplin, alternativele voastre si ce vor implica fiecare dintre ele. Noi am trecut in revista ce a implicat existenta voastra in cea de a treia dimensune, pentru ca voi sa intelegeti pe de-antregul ce ati lasa in urma, daca veti alege sa aduceti la sfarsit experienta voastra din acest plan. Noi de asemenea am ilustrat o imagine clara pentru voi, descriind cum ar fi vietile voastre aici in taramurile superioare, iar desi vor fi aceia dintre voi care aleg sa isi continue lectiile lor in cea de a treia dimensiune, noi vedem pe multi dintre voi alegand sa incepeti noua voastra aventura, dincolo de limitarile voastre curente.


Incercarile voastre nu se incheie atunci cand va veti incepe noile vieti in taramurile superioare, insa noi dorim sa va spunem cu claritate ca incercarile vor fi de o natura foarte diferita de incercarile pentru supravietuire ale 3D. Planuri avansate de viata sunt ceea ce veti experimenta aici odata ce veti face tranzitia, iar noi suntem increzatori ca multi dintre voi veti savura aceasta oportunitate, alaturi de incercarile si aventurile vietii in dimensiunile mai inalte. Aceasta va fi cu certitudine o perioada emotionanta pentru multi dintre voi.


Va rugam sa aveti grija de treburile voastre de acasa, dupa cum v-am avertizat de multe ori, multele schimbari pentru civilizatia voastra apropiindu-se cu repeziciune. Pregatirile finale sunt facute pentru ca anunturile dezvaluirii sa inceapa sa fie filtrate in lumea voastra prin canalele voastre mass media. Sa nu asteptati un mare anunt care sa actioneze precum zgomotul unui foc de arma, care sa rasune de jur imprejurul lumii, ci mai degraba cautati unele anunturi de la canalele voastre mass media cu mai putini spectatori, acesta fiind planul final asupra caruia ne-am decis in ultima noastra reuniune a tuturor grupurilor implicate in acest proiect. Aceasta decizie a fost luata pentru a diminua severitatea anunturilor initiale, asa cum serviciile noastre de monitorizare au prevazut ca ar fi existat mari discontinuitati in societatile voastre, iar noi dorim sa evitam acest scenariu. Cu o serie de cateva anunturi mai mici, noi prevedem mai putine discontinuitati in serviciile voastre si cu mult mai putini indivizi care sa sucombe fricii si panicii. Tineti-va ochii si urechile deschise, aceste anunturi fiind prevazute sa inceapa foarte curand. Acesta este momentul pe care multi dintre voi ati asteptat. Va rugam sa il fructificati la maxim si faceti-va partea voastra in a fi acolo pentru fratii si surorile voastre, care se vor intoarce spre voi pentru ghidare si incurajare, in aceasta perioada de incercari in Istoria Umanitatii.


Cabala continua sa se farame in bucati, iar zilele noastre sunt pline cu din ce in ce mai multe actiuni de curatenie a multor lor operatiuni raspandite si a multor lor trepadusi imprastiati prin lumea voastra. Armamentul lor, odata relativ formidabil, este acum demontat si inutil impotriva voastra si impotriva fortelor Federatiei Galactice. Noi nu mai observam conversati ale lor cu privire la strategii de lupta, ci astazi noi auzim doar ciorovaiala si zgomotul haotic al barbatilor disperati in cautarea unei cai de scapare, din groapa adanca pe care ei au sapat-o pentru ei insisi. Jocul de a da vina pe altul este noua lor strategie aleasa, iar multe nume sunt pasate inainte si inapoi ca oferta de sacrificii aduse justitiei, pe care curand o vom dezlantui asupra lor, pentru eforturile lor neintrerupte in directia agendei lor nesanatoase.


Va rugam sa ne oferiti noua oportunitatea de a ne ocupa de aceste suflete ratacite. Mentalitatea de linsaj a multimii nu este potrivita pentru acest scop, iar acest tip de justitie nu si-a avut niciodata locul in societatea voastra. Noi cunoastem cine sunt aceste suflete intr-un cadru mai larg. Noi le cunoastem actiunile, motivatiile si gandurile lor launtrice. Noi intelegem procesul de gandire, care i-a condus la deciziile lor de a sustine agenda intunecata si noi simtim ca suntem mai calificati pentru sarcina de vedea ca acestia vor primi pedeapsa potivita pentru crimele lor. Noi detinem de asemenea programe foarte avansate de reabilitare, care vor fi mai potrivite nevoilor individuale ale acestor suflete. Va rugam sa incercati sa vedeti aceste suflete ca fiind distruse si in nevoie de ajutor, mai degraba decat obiecte ale maniei pline de ura. Razbunarea nu este o virtute a dimensiunilor superioare, insa intelegerea si iertarea sunt. “A gresi este uman, a ierta este divin”, sunt cuvinte foarte intelepte, care au fost dinadins insemantate in constiinta voastra colectiva, iar niciodata pana acum aceste cuvinte nu au fost mai binevenite pentru ca voi toti sa le imbratisati.


Noi suntem Familia voastra de Lumina din stele.



As channeled through Greg Giles
Translator: Sorin
Originals and translations of Galactic Messages available at

No comments:

Post a Comment

PUTIN






2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE



invoc

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

sorin

Wanderer of the Skies

Wanderer of the Skies
Romanian

Matthew Ward

Matthew Ward
Romanian

Sheldan Nidle

Sheldan Nidle
Romanian

despertando.me

Galactic Channelings

Montague Keen

Montague Keen
Romanian

SaLuSa by Mike Quinsey

SaLuSa by Mike Quinsey
Romanian